Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

350 μ. ΥΨΟΥΣ (!) ΠΥΡΓΟ, ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, τα Αραβικά Εμιράτα!




("ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ" ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...) Πύργο ύψους ...350 μέτρων (!) στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, προτίθεται να δημιουργήσει εταιρεία των Αραβικών Εμιράτων, σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα. Η υπουργός Αναπτύξεως Μίλβα Εκονόμι, τόνισε στο κοινοβούλιο την σημασία της επενδύσεως, που είναι της τάξεως των $ 250.000.000, που θα χτισθεί στην νέα λεωφόρο στα Τίρανα.

Αποτέλεσμα εικόνας για milva ekonomi

Αποτέλεσμα εικόνας για milva ekonomi

Όπως είπε πρόκειται για μία από 4 άμεσες ξένες επενδύσεις του 2016 και θα υλοποιηθεί από εταιρεία, η οποία είναι καταχωρημένη στο Ντουμπάϊ και είναι γνωστή για τις κατασκευές της στο δίκτυο των ξενοδοχείων ‘Hilton’...

Διευκρίνισε, ότι το μερίδιο τη χώρας στην επένδυση αυτή είναι τρεις χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, της τάξεως των 9 με 10 εκατομμυρίων $ και ο χώρος θα παραχωρηθεί στο Δήμο.
Το υπόλοιπο τμήμα του πύργου, να χρησιμοποιηθεί για ξενοδοχείο και εμπορική δραστηριότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για milva ekonomi

Η υπουργός τόνισε, ότι η τελική διαπραγμάτευση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, «τα Αραβικά Εμιράτα έχουν απαλλαγεί από τη διπλή φορολογία, αλλά πιστεύω στην εμπειρία του Υπουργείου Οικονομικών, επειδή έχουμε το χρόνο να συνεργασθούμε», είπε.

Η έγκριση του επενδυτικού αυτού έργου από το Κοινοβούλιο ανοίγει το δρόμο για την έναρξη των διαπραγματεύσεων, μεταξύ του αλβανικού κράτους και της αραβικής εταιρείας για μια περίοδο 30 ημερών, μέσα στην οποία τα μέρη θα πρέπει να συμφωνήσουν στην επένδυση ή όχι, όπως σημειώνεται.

(Πηγή : shqiperiaime.al//http://greeknation.blogspot.gr/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!