Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

"ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΕΡΒΟ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ Ε Κ Α Τ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ" ! Λόγια προσέξτε, όχι κάποιου 'τυχαίου', αλλά του Σέρβου Πρωθυπουργού!


ΠΟΥ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ;

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ(...) ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΝΑ ...ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;
(ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΑΛΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ;;;)

Αποτέλεσμα εικόνας για SERBIAN PREMIER

(ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ή ΕΣΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΕΝΝΑΙΑ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ; Ο ...κανείς;)
Εντονότατη δυσαρέσκεια επικρατεί στην Άγκυρα από την θριαμβευτική εκλογή προ ημερών,  στην προεδρία της Σερβικής Δημοκρατίας του Aleksandar Vuçiç, με το εντυπωσιακό 55%, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καθώς για τους Τούρκους, είναι δεδηλωμένος  ά σ π ο ν δ ο ς   εχθρός των μουσουλμάνων!

Αποτέλεσμα εικόνας για SERBIAN FLAG
H ΣΕΡΒΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ...ΘΕΣΗ ΤΟΥ!
ΟΜΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ) ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ 4 ΑΡΧΙΚΑ!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΟΛΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ,
ΕΚΕΙ ...ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ!
ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']



Αποτέλεσμα εικόνας για SERBIAN PREMIER

Αποτέλεσμα εικόνας για SERBIAN PREMIER

Στην Άγκυρα δημοσιεύεται μια παλαιότερη πολύ χαρακτηριστική ρήση του νέου Σέρβου προέδρου, 47 ετών, που είχε πει σε ανύποπτο χρόνιο πως, «Αν σκοτώσετε ένα Σέρβο θα σκοτώσουμε εκατό μουσουλμάνους»!

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η εκλογή του Aleksandar Vuçiç, που κρατά καλά ισορροπίες μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενώσεως και Ρωσίας, αλλά δέχεται στρατιώτη βοήθεια και συνεργάζεται με την Μόσχα, δεν προοιωνίζει τίποτα το καλό για τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων... 

Ένας εχθρός για το Ισλάμ και την Τουρκία, όπως αναφέρεται. Μάλιστα τον παρομοιάζουν με τον ...Μιλόσεβιτς, στον οποίο οι Τούρκοι αποδίδουν ευθύνη για γενοκτονία μουσουλμάνων της Βοσνίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για SERBIAN FLAG

Γεγονός πάντως είναι, πως ο Aleksandar Vuçiç δεν αστειεύεται ΚΑΘΟΛΟΥ όταν αναφέρεται στα εθνικά θέματα της Σερβίας και αυτό το γνωρίζουν πολύ κατά στην Άγκυρα, αλλά και στα Τίρανα, και στο Κοσσυφοπέδιο.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!