Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΦΟΒΟΣ & ΤΡΟΜΟΣ στις ΗΠΑ: Απελπισμένες προσπάθειες, να εντοπίσουν ΑΓΝΩΣΤΟ(;) υποβρύχιο που φέρει βαλλιστικούς πυραύλους !



(Η ...ΚΑΥΤΗ 'ΑΝΑΣΑ' ΤΟΥ - πιό - ΤΡΕΛΛΟΥ, ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!)
Τεράστια κινητοποίηση πραγματοποιούν οι αμερικανικές αρχές και το ναυτικό των ΗΠΑ μετά τις πληροφορίες για ύπαρξη υποβρυχίου κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας το οποίο έχει σπείρει τον πανικό. 
Το υποβρύχιο εικάζεται ότι μπορεί να είναι ρωσικό, ή βορειοκορεατικό και εθεάθη στην δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, προκαλώντας ανησυχίες για πιθανή απειλή στην αμερικανική εθνική ασφάλεια.Σχετική εικόνα

 


Σενάρια θέλουν το υποβρύχιο να ανήκει αποκλειστικά στην Βόρεια Κορέα μετά την κίνηση των ΗΠΑ να αποστείλουν το αεροπλανοφόρο Karl Vinson στην κορεατική χερσόνησο.

Για τον λόγο αυτόν αμερικανικά αεροσκάφη ΑΦΝΣ πετούσαν τρεις φορές πιο χαμηλά από το συνηθισμένο όριο στην περιοχή χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό πτήσης με σκοπό να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του υποβρυχίου . 

Αποτέλεσμα εικόνας για p-3c orion

Συγκεκριμένα αεροσκάφη 'ΕΡ-3Ε Aries II', τα οποία χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονική επιτήρηση, αεροσκάφη 'P-3C Orion', μαζί με ένα 'Boeing P-8' Poseidon που χρησιμοποιούνται για ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις, αναζητούν εναγωνίως το υποβρύχιο. 


Τα στρατιωτικά αεροσκάφη διενεργούν έλεγχο στα παράκτια ύδατα από το Λος Άντζελες μέχρι τα σύνορα με το Μεξικό. 

Παρ΄όλα αυτά και η ιδέα και μόνο ότι ένα υποβρύχιο πιθανόν της Βόρειας Κορέας με βαλλιστικούς πυραύλους ευρίσκεται κοντά στην ακτή της Καλιφόρνια, αποτελεί  ε φ ι ά λ τ η  για την αμερικανική στρατιωτική ηγεσία.

Αποτέλεσμα εικόνας για north korean leader

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ) στο υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε: «Εμείς θα αποδείξουμε ότι οι ΗΠΑ υλοποιούν αλόγιστες κινήσεις μιλώντας για εισβολή στη Βόρεια Κορέα και έχοντας φτάσει σε ένα σοβαρό στάδιο. Η ΛΔΚ είναι έτοιμη να αντιδράσει σε οποιαδήποτε κατάσταση πολέμου από τις ΗΠΑ», κατέληξε η ανακοίνωση.

«Θα θεωρήσουμε τις ΗΠΑ τελείως υπεύθυνες για τις καταστροφικές συνέπειες που θα προκληθούν από τις εξοργιστικές κινήσεις της. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε μορφής πόλεμο που θέλει η Αμερική», δήλωσε εκπρόσωπος του βορειοκορεάτικου υπουργείου Εξωτερικών σύμφωνα με το κρατικά ελεγχόμενο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για uss carl vinson

Σύμφωνα με τον ίδιο η αποστολή του αεροπλανοφόρου 'USS Carl Vinson' στην περιοχή «αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είχαμε δίκιο, όταν αυξάναμε τις στρατιωτικές δυνατότητες μας για αυτοάμυνα με βασικό όπλο την πυρηνική μας δύναμη». 

«Θα λάβουμε τα πιο σκληρά αντίμετρα απέναντι στους προβοκάτορες προκειμένου να υπερασπίσουμε τους εαυτούς μας από τη δύναμη των όπλων» κατέληξε στο μήνυμα του, ο εκπρόσωπος της Πιονγιάνγκ. Πληροφορίες του ξένου τύπου φέρουν τους Βορειοκορεάτες να έχουν τρομερά σχέδια για κτυπήματα εντός ΗΠΑ...

[Πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/04/blog-post_106.html#more/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!