Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Σε Σχολή ...Αστρολογίας (!!!) ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (!) το υπ."Παιδείας"...

ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 'Φ Ρ Α Γ Γ Ε Λ Ι Ο';
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ βροχή ...ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΠΟΥ "ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ"  και μάλιστα επειγόντως ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...


ΕΛΕΟΣ!
ΕΛΕΟΣ!
ΕΛΕΟΣ!
Μετά από την "ελληνική" ...'NASA', η (ΑΘΕΗ) τσιπρο-κυβέρνηση αποφάσισε να "εισχωρήσει" και στον χώρο της ...αστρολογίας! Αυτή τη φορά το υπουργείο "Παιδείας" (άς πούμε ότι είναι τέτοιο...) πιστοποίησε σχολή αστρολογίας! Αποφάσισε, να ορίσει ως κέντρο δια βίου μαθήσεως, μια σχολή που ασχολείται με τα ζώδια, το κάρμα, την αριθμολογία κλπ! ! ! ! !

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβρογλου κορανι
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ(;) ΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΤΑΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ, ΚΡΑΤΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ, ΣΦΙΚΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ, ΕΝΑ ΚΟΡΑΝΙΟ !!!
ΤΩΡΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ..."ΣΦΑΙΡΕΣ", ΑΥΤΕΣ
ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ!
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΝΑ ΜΗΝ
ΜΑΣ ...'ΒΑΣΚΑΘΕΙ'...
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για πλανήτες και ζώδια

Και μπορεί να μοιάζει με καθυστερημένο Πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο, τόσο το έγγραφο της 'Διαύγειας', όσο και η ίδια η Σχολή επιβεβαιώνουν το περιστατικό! 

Η "Αστροπαιδεία" που είναι 'εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας', πιστοποιήθηκε ως ...'Κέντρο Δια Βίου Μαθήσεως' από το Υπουργείο Παιδείας με αρ Πρωτ. ΔΑ/4205 από 08 /02 /2017 και πλέον υπάγεται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποιήσεως Προσόντων (;) & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας....

(ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ 'Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ' ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΤΑΧΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ;;;)

Τώρα γιατί το υπουργείο προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι απορίας άξιο, μιας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί να πιστοποιηθεί η διδασκαλία του ...κάρματος, των μοιραίων σχέσεων ανάμεσα σε συγκεκριμένα ...ζώδια, των ...ανάδρομων πλανητών αλλά και της σημασίας του ...ωροσκόπου !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πλανήτες και ζώδια

Πάντως, πλέον, με την σφραγίδα του υπουργείου Παιδείας μπορείτε να εξηγήσετε, το γιατί μία σχέση σας, δεν πετυχαίνει (αν φταίει το ζώδιο, ο ωροσκόπος, ή η ...Αφροδίτη) αλλά και με ποιον άνθρωπο ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη ταιριάζετε, ή όχι (για να μην χάνετε και άδικα χρόνο)...

["ΑΥΤΟ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ" ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ, Η "ΠΑΙΔΕΙΑ" ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΨΗΛΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ...ΓΑΒΡΟΓΛΕΙΟΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!
ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΑΡΑ ΓΕ Ο κ.Υπουργός;
Μπάς και του τα "συστήσανε" εκεί που συχνάζει κάποιες φορές (...) καλεσμένος κάπου στο Θησείο;...]

ΥΨΙΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!
ΜΗΝ "ΣΤΗΣΕΙΣ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ...

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!