Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Μάς "λ α δ ώ ν ο υ ν" τα ...'Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα', νά (μάς!) ΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Ακούτε; Κι άλλους!

"ΕΚΕΙ" ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΡΕΕΙ ...' Π Ο Τ Α Μ Η Δ Ο Ν ' !
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ "ΣΤΕΙΛΟΥΝ" ΑΚΟΜΑ "ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ"!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχειρήσεως της Προσφυγικής Κρίσεως, οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι "περίπου" 60.000 και σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Μεταναστεύσεως από την 1η Ιανουαρίου έως την 8η Μαρτίου είχαν καταγραφεί 2.724 νέες αφίξεις. 
Ας πούμε 63.000 επισήμως...
Και η «αντιρατσιστική» κυβέρνηση θέλει να «μοιράσει» τους «πρόσφυγες» σε όλη την επικράτεια! 
Σχετική εικόνα

Όλες οι (Ελληνικές) πόλεις, θα πάρουν μέχρι το 10% των κατοίκων τους (!)  σε ...ε π ι δ ο τ ο ύ μ ε ν ο υ ς   μουσουλμάνους!!!

Τα Η.Α.Ε. , (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), είναι μια μουσουλμανική και ..."φιλάνθρωπος χώρα", της οποία το ΑΕΠ είναι περίπου διπλάσιο από το ελληνικό (380 δις $) και το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι ...τριπλάσιο (!!!) από το ελληνικό.(66.000 $ !). 

Αποτέλεσμα εικόνας για ηνωμένα αραβικά εμιράτα

Και όμως η "Φιλάνθρωπη" αυτή χώρα, που συμμετέχει «στην ανθρωπιστική βοήθεια και στις προσπάθειες διασώσεως σε στρατόπεδα προσφύγων στην Ιορδανία και την Ελλάδα», έχει διακηρύξει ότι, «στο πλαίσιο των διεθνών ευθυνών της που σχετίζονται με τη συριακή κρίση προσφύγων, θα αποδεχτεί 15.000 οικογένειες από την Συρία τα επόμενα πέντε χρόνια»...

Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις τι γίνεται. Απλά πρέπει να μην είσαι εντελώς  β λ ά ξ.

[Πηγή : 'Δελτίο των 11'/ " Ι Ω Α Ν Ν Η Σ    Κ Α Π Ο Δ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ "]

1 σχόλιο:

  1. Βορειοηπειρώτης χάλασε το πανηγύρι του Ράμα στο Αλύκο - «Γκρέμισες τον Άγιο Αθανάσιο στην Χιμάρα, ένωσες την Χιμάρα με το Βρανίστι»

    http://www.himara.gr/epikairotita/6300-vorioipirotis-xalase-to-panygiri-rama-sto-alyko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!