Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ...ΛΕΜΟΝΑΔΑ! (Η 'νέα τάξη' ΔΕΝ κάνει εξαιρέσεις!)

Πίσω στις παλιές (αμερικανικές) ημέρες, όταν τα μικρά παιδιά ήθελαν να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα, έστηναν έναν πάγκο (στην γειτονιά τους) φτιάχνοντας μια μικρή 'στάση' και πωλούσαν λεμονάδα, ή μερικά μπισκότα. 
Για πολλά μικρά παιδιά, αυτό ήταν η πρώτη πρακτική εμπειρία τους, για το πώς βγαίνουν τα χρήματα... (ΠΟΣΟ "ΑΓΡΙΑ" ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η 'ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ' ΛΑΙΛΑΠΑ; Η υπόθεση αυτή, έκανε μεγάλη αίσθηση προ 6ετίας στις ΗΠΑ...

Ακόμα και μέχρι μερικές δεκαετίες πριν, κανείς δεν θα είχε ποτέ ονειρευτεί, ότι τα παιδάκια θα χρειάζονταν την άδεια της ...κυβερνήσεως, προκειμένου να στήσουν τον πάγκο τους 
για να πουλήσουν λεμονάδα, ή μπισκότα. Σήμερα όμως, τα πάντα έχουν αλλάξει εντελώς…..

Στο Midway της Georgia, τρία κορίτσια που προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να πάνε σε ένα υδάτινο πάρκο, σκέφτηκαν ότι ένας πάγκος που θα πουλούσαν λεμονάδα θα βοηθούσε. Αλλά τότε ήταν που συναντήθηκαν με το μακρύ χέρι του νόμου – τήν αρχηγό της τοπικής αστυνομίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΛΛΥ MORNINGSTAR

Τα κορίτσια είχαν στήσει τον πάγκο τους, όταν η αρχηγός της αστυνομίας Kelly Morningstar και ένας αστυνομικός κατέφθασαν.
«Μας είπαν να το κλείσουμε», είπε ο 10χρονος Skylar Roberts στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα 'Coastal Source'.

«Είναι κάπως τρελλό που δεν μπορούσαμε να πουλήσουμε λεμονάδα», πρόσθεσε ο 14χρονος Casity Dixon. «Είχε πλάκα, αλλά έπρεπε να ακούσουμε τους αστυνομικούς και να το κλείσουμε».

Η Morningstar υπερασπίστηκε την δράση της και έλαβε και την υποστήριξη του δημάρχου της Midway. «Τους είπαμε, ‘Σας κατανοούμε που είστε νέοι, αλλά και πάλι, παραβαίνετε το νόμο, και δεν μπορούμε να σας αφήσουμε να συνεχίσετε να το κάνετε», είπε η Morningstar. "Ο νόμος είναι ο νόμος, και πρέπει να είμαστε συνεπείς με το πώς εφαρμόζονται οι νόμοι."

Ο νόμος της πόλεως απαιτεί μία άδεια για τις επιχειρήσεων τροφίμων ($ 50 την ημέρα), ακόμη και αν ο πάγκος στήθηκε στο σπίτι ενός από τα κορίτσια.
Θέματα υγείας επίσης, ανησύχησαν τις αρχές, δήλωσε η Morningstar.

"Εμείς δεν γνωρίζουμε πώς έγινε η λεμονάδα, ποιος έκανε την λεμονάδα, με τι έγινε η λεμονάδα (!!!), έτσι ώστε να ενεργήσαμε αναλόγως, με το διάταγμα της πόλεως», είπε.

[ΠΗΓΗ : http://www.today.com/id/43769978/ns/us_news-weird_news/#.WPCzBYiGOUk]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!