Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ δικαίωση για υπάλληλο εταιρείας, που εμφάνισε ΟΓΚΟ, λόγω υπερβολικής χρήσεως κινητού !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ROBERTO ROMEO AND CELLULAR PHONE

Η Ιταλική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε υπέρ της αποζημιώσεως πρώην υπαλλήλου εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος εμφάνισε όγκο στον 
εγκέφαλο (!) αφού επί 15 χρόνια, χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνό του, για πάνω από 3 ώρες την ημέρα!...

Αποτέλεσμα εικόνας για ROBERTO ROMEO AND CELLULAR PHONE«Η απόφαση αυτή αναγνωρίζει την σχέση ανάμεσα σ” αυτή την περίπτωση εμφανίσεως όγκου και την χρήση κινητού τηλεφώνου», τόνισαν οι δικηγόροι του Ιταλού πρώην υπαλλήλου της εταιρίας 'Telecom'.

Αποτέλεσμα εικόνας για TELECOM ITALIA

H αποζημίωση θα πρέπει να καταβληθεί από το Ιταλικό Ίδρυμα Εργατικών Ατυχημάτων. Ο πρώην υπάλληλος, ο οποίος ονομάζεται Ρομπέρτο Ρομέο, κατά την διάρκεια συνεντεύξεως Τύπου δήλωσε, ότι «επί σειράν ετών έκανε συνεχή επαγγελματικά τηλεφωνήματα, διάρκειας ενός τετάρτου ή και είκοσι λεπτών»...

Το 2010 του διαγνώσθηκε καλοήθης όγκος στο δεξί αυτί και υπεβλήθη σε ιατρική επέμβαση. Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά έχασε την ακοή (!) από το δεξί αυτί, διότι του αφαιρέθηκε το ακουστικό νεύρο!

Αποτέλεσμα εικόνας για TELECOM ITALIA

Οι δικηγόροι του Ρομέο ζητούν τώρα από το ιταλικό κράτος, να εγκρίνει ευρεία εκστρατεία ενημερώσεως σχετικά με τους κινδύνους από την υπερβολική χρήση των κινητών τηλεφώνων. 
Δημιούργησαν παράλληλα τον ιστότοπο 'neurinoma.info', στον οποίο έχουν αναρτήσει όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για TELECOM ITALIA

«Οι πιο ευάλωτες κατηγορίες πολιτών, σε ό,τι αφορά τυχόν κινδύνους από υπερβολική χρήση κινητού, είναι τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες», δήλωσε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος Στέφανο Μπερτόνε.

[Πηγή : http://wsbt.com/news/health/italian-court-finds-link-between-cell-phone-use-and-tumor]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!