Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, τίς πτήσεις 'ΤΣΑΡΤΕΡΣ' στήν ΤΟΥΡΚΙΑ, επειδή…ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ «ΚΑΥΤΕΣ» ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!...




(ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΙΑ Η "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ"...)
Σκληρό χτύπημα στην τουρκική οικονομία, θεωρείται η ανακοίνωση της «Ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας», ('Rosaviatsiya'), ότι θα σταματήσει τις πτήσεις των ρωσικών 'τσάρτερς' στην Τουρκία, εξ’ αιτίας της ΕΚΡΥΘΜΟΥ καταστάσεως που επικρατεί, εν όψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος και του μεγάλου κινδύνου προβοκατόρικων επιχειρήσεων.
Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για ria novosti

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, που επικαλούνται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, 'Ria Novosti', η πρόεδρος της Ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Maya Lomidze, ζήτησε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ οι πτήσεις των ρωσικών 'τσάρτερς' προς την Τουρκία, εκτιμώντας πως θα υπάρξουν ανεξέλεγκτες εξελίξεις στην χώρα αυτή... 


Η απόφαση αυτή θα πλήξει καίρια τον τουρκικό τουρισμό, καθώς και την προηγούμενη χρονιά είχε απώλειες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ενώ έλπιζε πως φέτος θα αντιστραφεί η δυσμενής κατάσταση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για maya lomidze
H πρόεδρος της Ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Maya Lomidze.

Γεγονός είναι, πως πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι από την ερχομένη Κυριακή θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην Τουρκία, άγνωστο ακόμα προς τα που. 

[Πηγή : ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ/
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος/
www.nikosxeiladakis.gr/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!