Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ακόμα!) Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι !
Ένας 47χρονος διασώστης του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, έζησε μία εμπειρία, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι είναι αληθινή. Πριν από λίγες ημέρες, έβαλε μέσα σε έναν φάκελλο 50.000 ευρώ, με σκοπό να τα καταθέσει στην Τράπεζα για την αγορά αγροτικού μηχανήματος...
Αποτέλεσμα εικόνας για ιεράπετρα

Σύμφωνα με το ιστολόγιο 'ekriti.gr' έβαλε τον φάκελλο, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες, μέσα σε ένα σακίδιο μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα, και τον κρέμασε στο τιμόνι της μηχανής του. Κάποιες δουλειές, καθυστέρησαν τον άνδρα και δεν πρόλαβε την τράπεζα ανοιχτή. 
Στο δρόμο από το χωριό Μύρτος προς την Ψαρή Φοράδα, το σακίδιο έπεσε στον δρόμο, χωρίς ο 47χρονος να το αντιληφθεί εκείνη την ώρα, παρά μόνο όταν έφτασε στο χωριό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιεράπετρα

Επέστρεψε στο δρόμο και έψαχνε, ρωτούσε περαστικούς, ωστόσο το σακίδιο ήταν άφαντο, το ίδιο και ο φάκελος με τα χρήματα. 
Ο άνδρας τότε θυμήθηκε, ότι μέσα στο μαύρο σακίδιο υπήρχαν 2 κινητά τηλέφωνα το ένα από το οποίο ήταν ενεργοποιημένο. Μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις, κάποιος απάντησε. 

Ήταν ένας 43χρονος συγχωριανός του, ο οποίος βρήκε και πήρε το σακίδιο από τη μέση του δρόμου.
"Ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα τα λεφτά. Μία φωνή μέσα μου, μου έλεγε ότι θα μου επιστραφούν", είπε ο άνδρας, φανερά συγκινημένος, στο 'ekriti.gr'. 
Μάλιστα, ο συγχωριανός του δεν επιθυμούσε καμία αμοιβή για την καλή του πράξη. "Δεν θέλω λεφτά επειδή έκανα το καθήκον μου", είπε.

[Πηγή : 'ίχνος'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!