Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Αφρικανός ("φουκαριάρης";) ΛΑΘΡΟ-πρόσφυγας, βίασε νεαρή με την απειλή 'machete', μπροστά στον συνοδό της στην Γερμανία!(ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ & ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥΣ, "ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ" ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ...)
Ο αιφνιδιασμένος συνοδός της κοπέλλας, αναγκάστηκε να παρακολουθεί (!) τον βιασμό της απ' τον αγριεμένο Αφρικανό πρόσφυγα, που τους απειλούσε με μεγάλο μαχαίρι 'machete'!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΝΝΗ
ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΒΟΝΝΗ, ΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΥ Β.ΒΑΝ ΜΠΕΤΟΒΕΝ. ΤΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...
Ο βιασμός έλαβε χώρα κοντά στην Βόννη της Γερμανίας. Ο Αφρικανός, 31 χρονών, που έχει κάνει αίτηση για άσυλο, είναι απ' την Γκάνα και αφού έσυρε την 23χρονη κοπέλλα έξω απ' την σκηνή όπου διανυκτέρευε με το 26 χρονο φίλο της, την βίασε μπροστά του!

Το νεαρό ζευγάρι ήταν σε διακοπές σε 'camping' και το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Κυριακή. Ο δράστης συνελήφθη.

Ολόκληρο το αποκαλυπτικό 'ρεπορτάζ' απο την Βόννη, μπορείτε να το διαβάσετε στην ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδος μεγάλης κυκλοφορίας 'Daily Mail'.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!