Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΑΥΓΗ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Προσπάθεια να εξηγήσει αυτά που είπε ο σύντροφος Κούλογλου (ότι τον Αύγουστο, μαζί με το «τέλος» των Μνημονίων τελειώνει και η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), έκανε με κύριο άρθρο της υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Ο Καμμένος είναι εδώ. Οι άλλοι πού βρίσκονται;», η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο άρθρο, η «Αυγή» εξαίρει τη στάση του Καμμένου για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, καθότι «βάζει πλάτη» στην προδοσία, εφόσον δεν ρίχνει την συγκυβέρνηση και κατηγορεί την κλεφτο-πασοκαρία γιατί δεν προσφέρει ανάλογη στήριξη.
Μάλιστα, στο τέλος αφήνει να εννοηθεί ότι αν υπάρξει κάποιο «βραχυκύκλωμα» με τα σταυροθεοδωράκια (και δεν υπερψηφίσουν την προδοσία του ονόματος, όπως έχουν συμφωνήσει με τον Τσίπρα και με τους υπερατλαντικούς εντολοδότες τους…), θα αναγκαστεί ο συνοδοιπόρος Καμμένος ν’ αφήσει τα ψέματα και να υπερψηφίσει την προδοσία!
Ιδού η δημόσια ομολογία για το στημένο παιχνίδι του Τσίπρα με τον δήθεν… διαφωνούντα Καμμένο:
«Το ερώτημα είναι τότε όσοι κόπτονται σήμερα για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. θα τοποθετηθούν με υπευθυνότητα και θα βοηθήσουν την κυβέρνηση στην προσπάθεια να επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που οι ίδιοι εν πολλοίς δημιούργησαν ή μεγέθυναν. Γιατί ο Καμμένος βάζει πλάτη για να αντιμετωπιστούν η οικονομική κρίση και τα Μνημόνια που αυτοί έφεραν στη χώρα την τελευταία οκταετία και θα βάλει «μέχρι τέλους», δηλαδή θα φέρει εις πέρας την αποστολή, πριν τελειώσει η κυβερνητική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και το «Μακεδονικό» ο Καμμένος θα το λύσει; Ίσως…».
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!