Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Συναγερμός για την προοπτική «εμφύτευσης μικροτσίπ» σε εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους στην Βρετανία - ΑΤΖΕΝΤΑ 21


 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πλήρη εφαρμογή της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) στην Ελλάδα με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ
 Δείτε και την ''πρόοδο'' προς την πορεία του ''χαράγματος'' με την εφαρμογή της τεχνολογίας 5G ΕΔΩ

 
Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για την εμφύτευση μικροτσίπ σε υπαλλήλους ανά την Ευρώπη,
μετά την αποκλειστική αποκάλυψη του el.gr, ότι η συγκεκριμένη μέθοδος έρχεται μαζικά στην Ευρώπη.
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Φυσικά, τότε είχε χαρακτηριστεί από αυτούς που όλοι γνωρίζετε ως «ψευδής είδηση».

Μετά από την Σουηδία, το Βέλγιο, την Γερμανία, την Τσεχία (ενώ και στην Ελλάδα μας έχουν
ενημερώσει για το θέμα, δείτε το βίντεο παρακάτω) και άλλες χώρες, σειρά παίρνει η Βρετανία.
Ο μεγαλύτερος Οργανισμός εργοδοτών της Βρετανίας, σύμφωνα με τον GUARDIAN, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς επιχειρήσεις στην χώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο εμφύτευσης μικροτσίπ στους υπαλλήλους τους για την ενίσχυση της… ασφάλειας.
Η βρετανική εταιρεία «BioTeq», η οποία προσφέρει εμφυτεύματα σε επιχειρήσεις και άτομα, έχει προβεί ήδη σε τουλάχιστον 150 εμφυτεύσεις.
 
Λ

Η Biohax, μια άλλη σουηδική εταιρεία, η οποία παρέχει ανθρώπινα εμφυτεύματα τσιπ σε μέγεθος κόκκου ρυζιού, δήλωσε στην βρετανική Telegraph ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με ορισμένες νομικές και χρηματοοικονομικές εταιρείες στην Βρετανία, για την εμφύτευση τσιπ στους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης μιας κορυφαίας εταιρείας με εκατοντάδες χιλιάδες (!!!) υπαλλήλους.
Ο οργανισμός CBI, ο οποίος εκπροσωπεί 190.000 βρετανικές επιχειρήσεις εγείρει προβληματισμούς και ανησυχίες σε σχέση με αυτή την προοπτική και καλεί τις εταιρείες να αναλογιστούν τις συνέπειες.

Τα εν λόγω μικροτσίπ είναι ίδια με αυτά που τοποθετούνται στα κατοικίδια (!!!) και τοποθετούνται στο δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, όντας σε θέση να ανοίξουν πόρτες ή να ξεκινήσουν ένα αυτοκίνητο. Μπορούν επίσης να φορτωθούν με ιατρικά και άλλα προσωπικά δεδομένα.

Όλα στην διάθεση της όποιας εξουσίας…



EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!