Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πόσο ἔχει προωθηθῆ ἡ Ἀτζέντα 21 στήν Ἑλλάδα;

Image result for illuminati

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση δείτε ΕΔΩ 


Στις 14 Ιουνίου του 1992 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο υπογράφτηκε ένα σχέδιο για την λειτουργία του κόσμου για τον 21ο αιώνα, μια ατζέντα, η «Ατζεντα21». Αυτή θα άρχιζε να εφαρμόζεται συστηματικά μετά το 2005.



Η «Ατζέντα 21» έγινε στο ευρύ κοινό της Ελλάδας γνωστή από τον κύριο Δημοσθένη Λιακόπουλο, αφού κανένα από τα ΜΜΕ δεν μίλησε ποτέ για αυτήν.



Τα κύρια βήματα της «Ατζέντας 21» είναι:



1. Μια παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.

Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο «παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση».

Η Ελλάδα την 1η Ιανουαρίου 2002 άρχισε να χρησιμοποιεί το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα και άφησε πίσω της το εθνικό της νόμισμα τη δραχμή. Το ίδιο έκαναν ακόμα 11 χώρες. Σήμερα το ευρώ είναι το επίσημο νόμισμα, σε 19 από τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκτός από αυτό, υπάρχει και το ηλεκτρονικό νόμισμα πλέoν, που μπορεί κάποιος να αγοράσει ο,τιδήποτε στο ιντερνέτ κάνοντας χρήση του σχετικού ψηφιακού νομίσματος.


2. Κατάργηση της βιομηχανίας και εφαρμογή πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Εδώ τι να πούμε; Ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Από πόσους δεν ακούσαμε την λέξη ανάπτυξη; Σε όλα τα εκλογικά σποτ και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ακούγαμε για πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, αποτέλεσμα;

Όλες σχεδόν οι βιοτεχνίες της χώρας έκλεισαν. Ο στόχος της Ατζέντας 21 εποπτεύει.



3. Υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων μέχρι να κλείσουν.

Εδώ και αν πέτυχαν το στόχο τους, αφού δεν προλαβαίνουμε να μετράμε λουκέτα. Όλες οι μικρές επιχειρήσεις έκλεισαν, αφού δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα από τους πολλούς και δυσβάστακτους φόρους. Αποτέλεσμα να μείνουν και πολλοί άνεργοι.



4. Υπερφορολόγηση της ιδιοκτησίας μέχρι να μην έχει κανείς δικό του σπίτι.

Και εδώ νιώσαμε την Ατζέντα 21 για τα καλά, σε όλους όσους έχουν κάποιο ακίνητο, χτύπησε την πόρτα ο ΕΝΦΙΑ (Ενιαίος Φόρος Ακινήτων), κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την ζωή μας.



5. Υπερφορολόγηση των αυτοκινήτων και των καυσίμων μέχρι να μην υπάρχουν αυτοκίνητα.

Τέλη κυκλοφορίας, μεγάλο οικονομικό βάσανο για όλους τους οδηγούς.

Εδώ μένει να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση, θα εφαρμόσει το τσιπάκι στα αυτοκίνητα και θα πληρώνει ο καθένας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα κάνει; Θα βρει έναν άλλο τρόπο; Περιμένουμε.



6. Περιορισμός των ανθρώπινων όντων σε συγκεκριμένες περιοχές μόνο, δηλαδή γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών.

Όλοι έχουμε ακούσει για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, με γνωστότερο την Αμυγδαλέζα. Λίγοι όμως γνωρίζουν για τις οικολογικές πόλεις Masdar.

Στα πλαίσια της τελετής έναρξης της Διεθνούς Αμυντικής Έκθεσης IDEX 2015, είχε γίνει πρόταση να δωθεί ένα Ελληνικό νησί, για να μετατραπεί πιλοτικά σε νησί πρότυπο στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το σχετικό έργο θα το έκανε το Ινστιτούτο Masdar, στο οποίο φοιτούν ως υπότροφοι Έλληνες σπουδαστές.



7. Μετακίνηση μόνο με τα ποδήλατα ή με τα κρατικά τραίνα.

Και εδώ βλέπουμε, το τελευταίο διάστημα, αρκετές εκπομπές της τηλεόρασης και όχι μόνο να διαφημίζουν την μετακίνηση με ποδήλατα και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Βέβαια μια τέτοια μεταφορά σίγουρα δεν θα είναι μεγάλη, πόσα χιλιόμετρα μπορείς να πάς με ένα ποδήλατο; Άρα και εδώ βλέπουμε, ότι στόχος της Ατζέντας 21 είναι να περιορίσει τις μετακινήσεις και το χώρο που ζουν και κινούνται οι άνθρωποι.



8. Ολοήμερη δουλεία μόνο στο δημόσιο, ή σε ελεγχόμενες πολυεθνικές.

Ελληνικό δημόσιο, τι να πεις; Έχουν ακουστεί και γραφτεί τόσα πολλά. Εδώ και αν πέτυχε τους στόχους της η Ατζέντα 21.

Όσο για την ολοήμερη δουλεία, είδαμε το μέτρο με τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές, που το μόνο που έκανε ήταν να επωφεληθούν οι μεγάλες πολυεθνικές.



9. Ολοήμερο σχολείο μέσα από το οποίο το παγκόσμιο κράτος θα ελέγχει και θα εκπαιδεύει τα παιδιά, ώστε να γίνονται «υπάκουοι και χρήσιμοι» παγκόσμιοι πολίτες.

Όλοι διαβάσαμε το σχέδιο για ολοήμερα δημοτικά σχολεία και 14χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Όλοι εκπαιδεύονται να είναι υπάκουοι στην νέα τάξη από μικρά παιδιά.



10. Παγκόσμιος έλεγχος μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης που μόνο η παγκόσμια κυβέρνηση και τα τοπικά της όργανα θα χρησιμοποιούν, για πλήρη καταγραφή των τοπικών πληθυσμών.

Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη, τα τεχνολογικά επιτεύγματα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Η Τεχνολογία όμως σε πολλές περιπτώσεις παραβιάζει και την προσωπική μας ζωή. Μένει να δούμε, μέχρι σε ποιο σημείο θα το πάνε. Μέχρι το τσιπάρισμα όλων των ανθρώπων, όπως γράφει και η Αποκάλυψη του Ιωάννου;



11. Μείωση του πληθυσμού των ανθρώπινων όντων, λόγω έλλειψης τροφών.

Και εδώ ακούμε κατά διαστήματα για διάφορες νόσους των πουλερικών, των βοοειδών κ.τ.λ. που κάνουν τα τρόφιμα άχρηστα και επικίνδυνα για την υγεία μας.



12. Μείωση του πληθυσμού των ανθρωπίνων όντων, επειδή καταστρέφουν το περιβάλλον.

Τεκμήριο τα παιδιά, το ακούσαμε και αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να μειώσουν το πληθυσμό για να τον ελέγχουν πιο εύκολα.



13. Παραγωγή πολιτών μειωμένης μόρφωσης, με χαμηλά εισοδήματα, ώστε να μην καταναλώνουν πολλά αγαθά και μολύνουν το περιβάλλον.

Όλοι βλέπουμε την υποβάθμιση που έχει δεχθεί η Ελληνική παιδεία τα τελευταία χρόνια. Πόσες και πόσες πορείες έχουν γίνει για την παιδεία. Πόσοι και πόσοι υπουργοί πέρασαν από αυτόν το τομέα τα τελευταία χρόνια. Κανένα αποτέλεσμα. Όσο για τα εισοδήματα, εδώ δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε.


14. Για να επιτευχθούν όλα, θα παρασχεθεί κάθε δάνειο που θα κριθεί απαραίτητο και μετά το χρέος θα χρησιμοποιηθεί, για να πιεσθούν οι λαϊκές μάζες να δεχθούν τα τετελεσμένα και αποποιηθούν της εθνικής τους ανεξαρτησίας.


Το τρίτο μνημόνιο το ζούμε. Απόλυτη επιτυχία και εδώ της ατζέντας 21!


Κλείνοντας, θέλω να αναφέρω την φράση που έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος: «Όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δε θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού»


ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ


prisonplanet.gr

ΠΗΓΗ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ :

 

Ο τραπεζικός Αρμαγεδδών – η επικείμενη επίσημη στάση πληρωμών και χρεωκοπία – η οικονομική επίθεση που δέχτηκε η χώρα έχει ήδη κοστίσει πάνω από 1 τρις € με τους πλέον συντηρητικούς υπολογισμούς

 

Η τραγωδία του ευρώ - Η απόλυτη παγίδα των χωρών που οδηγεί στην καταστροφή τους 

 

 Περιουσιολόγιο, η ληστεία των ληστειών

 

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ‘’ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ’’ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!



Η Γερμανία ΔΕΝ είναι κράτος, αλλά εταιρεία ΕΠΕ ! - ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ [3 'βίντεο']


Ξεκίνησαν: Βαγόνια του Μετρό γέμισαν με αφίσες κατά της κατανάλωσης κρέατος – Αντιδρά η Οργάνωση Επαγγελματιών (ΦΩΤΟ)

 


Ερχονται αλλαγές στο χτίσιμο του αφορολόγητου με κάρτα -Αυξάνονται τα ποσά - ATZENTA 21 - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ‘’ΜΕΓΆΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΆΣΤΑΚΤΟΣ ΦΌΡΟΣ’’ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΝ ! 

 

 

Τέτοια πράγματα ούτε με Κίσινγκερ πρωθυπουργό – «Ξηλώνεται» η αρχαία ελληνική ιστορία - ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ 

 

 

Ἡ λειτουργία καί οἱ δυνατότητες τοῦ HAARP, πού ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ - (Χειραγώγηση τοῦ καιροῦ, αεροψεκασμοί καί ἀπάτη τῆς κλιματικῆς ἀλλαγῆς)

 

 

ΦΘΟΡΙΟ - Μέσον προστασίας ἀπό τήν τερηδόνα ἤ ἐλέγχου τῆς ἀνθρωπίνης συμπεριφορᾶς;

 

 

 

 

Νέα Παγκόσμια Τάξη: «Όλα Ήταν Σχεδιασμένα»… Τι λέει ο π. επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού (και) για την «άγνωστη» έκθεση Κίσινγκερ! - ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

 

 

Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ

 

 

Να πως μας θέλουν και «μοιράζουν» τον ΚΑΡΚΙΝΟ σε όλο τον κόσμο οι Ιλλουμινάτι! - ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

 

 

Δημήτρης Νατσιός: Μας αφοπλίζουν από τα όπλα με τα οποία επιβιώσαμε ως ιστορικός λαός μέχρι σήμερα – Γλώσσα, Πίστη, Ιστορία.

 

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 80.000 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ!!! 

 

 

Σε εσωτερικό δανεισμό καταφεύγει η κυβέρνηση: Δεν πληρώνει συντάξεις και χρέη για να λέει πως έχει πλεονάσματα

 

 

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ! Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της»

 

 

Τα 41 χαράτσια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε ένα άρθρο. Ο ΡΕΖΙΛΑΣ ΚΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ.....ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ...!!!

 

 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: κλείνουν τα καταστήματα, δίνουν κάρτες, μειώνουν το προσωπικά σταγκισέ, η ηλεκτρονική δικτατορία εν όψη. - ΑΤΖΕΝΤΑ 21 

 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ –Ποιος ΟΗΕ; Το Ελληνικό κράτος θα πληρώνει για τους «πρόσφυγες» από το 2019

 

 

Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

 

 

«Ποτέ τηνΚυριακή» Οι Κυριακές δεν είναι για βόλτες στα εμπορικά κέντρα. - ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΤΖΕΝΤΑΙ 21 & σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI

 

 

Η επίσημη πτώχευση της χώρας θα επισπευστεί από τους λαθρομετανάστες τους οποίους η ευρωπαϊκή ένωση ‘’διατάζει’’ να αφομοιώσουμε με δικά μας έξοδα από το 2019!!!!







Γέρακας: Εμετικά συνθήματα μίσους κατά των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» - Απειλούν τη ζωή τους

 


Το βρώμικο κόλπο του Ιερώνυμου - Axel Tsipra για την διάλυση της ορθοδοξίας στην Ελλάδα

 

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Στρατιές συμβασιούχων στο Δημόσιο με αύξηση κατά 2 δισ. ευρώ στην μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου την περίοδο 2015-2019 …




Ο Ορθόδοξος Κλήρος Ιδιωτικού Δικαίου, η Ουδετεροθρησκεία και η Συνθήκη της Λωζάνης – Η εβραϊκή και μουσουλμανική κοινότητα στην Ελλάδα έχουν τα ίδια και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαιώματα βάση του Συντάγματος – Γιατί δεν διαχωρίζουν και αυτές; - ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ'';




Κάτι Πολύ Ανησυχητικό Συμβαίνει με την Τεχνολογία 5G - Η χρήση της σκοτώνει πουλιά και αναστατώνει μεγαλύτερα ζώα – ΑΤΖΕΝΤΑ 21




Συναγερμός για την προοπτική «εμφύτευσης μικροτσίπ» σε εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους στην Βρετανία - ΑΤΖΕΝΤΑ 21




Ο τουρκαλβανός πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε τους Ρότσιλντ να αναλάβουν το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας






Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ




ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ἔτσι διδάσκονται τά θρησκευτικά στήν…οὐδετερόθρησκη Ἑλλάδα!




ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΑΜΑΖΟΝΕΣ» - ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ




ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ – Ετοιμαστείτε, η φίμωση του διαδικτύου ξεκινάει (Άρθρο 13 Ε.Ε.)













ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ! - Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ




Εκτός διδακτέας ύλης η πατρίδα, η οικογένεια… πατριωτισμός και θρησκεία! - ΤΥΦΛΗ ΕΦΑΡΜΟΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21




Κατάλαβες γιατί σε βομβαρδίζουν με ειδήσεις.. προβληματικου περιεχομένου …




ATZENTA 21 - Σόδομα και Γόμορα! Οι Αγγλικανοί ετοιμάζουν λειτουργίες βάπτισης για τρανσέξουαλ






 

 

2 σχόλια:

  1. Θεωρώ ότι κάθε Έλληνας αν θέλει να θεωρείται γνώστης των θεμάτων της σημερινήςΚοινωνίας πρέπει να διαβάσει το παρόν ιστολόγιο. Συνιστάται ιδιαίτερα στους γονείς μήπως μπορέσουν και σώσουν τα παιδιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!