Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Αυτοί έρχονται στην Ελλάδα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Σύρων λαθρομεταναστών που ασέλγησαν αντίστοιχα σε παιδί λαθρομεταναστών 3 ετών και ενός άλλου σε ανήλικο ελληνόπουλο.



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει τι έγινε στη Συρία δεν έχετε καταλάβει τι έρχεται από δαύτους.... Δεν έχετε δει ΤΙΠΟΤΑ ακόμη..


Πάρτε μια γεύση ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ


Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού της χώρας  COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ)  με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.


  Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας (ΕΔΩ) αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών ΕΔΩ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού…

Χθες, Πέμπτη, συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου. Συγκεκριμένα, το θύμα του βιασμού, είναι ένα αγοράκι μόλις τριών ετών!


Πρόκειται για τον:
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Όπως καταγγέλθηκε από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ο οποίοι ζουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Αγία Ελένη», το 3χρονο αγοράκι τους κακοποιήθηκε από 20χρονο Σύρο πρόσφυγα που πήγε στη δομή πριν από 40 ημέρες.

Η σεξουαλική κακοποίηση έγινε προχθές το απόγευμα και την επιβεβαίωσε εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Χθες Πέμπτη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβε τον 20χρονο, τα στοιχεία του οποίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Και φυσικά δεν πρόκειται για τη μόνη περίπτωση. Νωρίτερα  σήμερα η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και ενός Αφγανού που είχε ασελγήσει σε ανήλικο στην περιοχή δήμου Βόλβης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!