Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ': «ΘΑ ΑΝΑΓΕΙΡΟΥΜΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!» – ΒΙΝΤΕΟ

21 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ...ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιασ κασιδιάρησ

Την ανέγερση  Μ Ν Η Μ Ε Ι Ο Υ   προς τιμήν του Εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα στην πόλη των Αθηνών, ανήγγειλε χθές στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, ο δημοτικός σύμβουλος και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Αποτέλεσμα εικόνας για κατσιφασ ηρωασ

Σχετική εικόνα

Εξέφρασε μάλιστα την πρόθεση, να απελάσουμε ΟΛΟΥΣ τους αλβανούς που έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα εντός της ελληνικής επικράτειας.

Σχετική εικόνα

Στην συνέχεια, η δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Βελέντζα κατήγγειλε τον εθνομηδενιστή Καμίνη για την άρνηση τοποθετήσεως του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πρωτεύουσα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αποστολόπουλος – που υπογράφει την σχετική απόφαση – πήρε μεταγραφή από την παράταξη Καμίνη και στις προσεχείς εκλογές κατεβαίνει με τον έτερο εθνομηδενιστή Μπακογιάννη...


https://ethnikismos.net/2018/11/09/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!