Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Κράτησαν «Ομήρους» και τους Στρατιωτικούς της 32 ΤΑΞΠΝ οι Λάθρο στο Βόλο! ΜΟΥΓΚΑ βέβαια τα συστημικά ΜΜΕ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού της χώρας  COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ



Δείτε πως οι λαθρομετανάστες θα πυροδοτήσουν την επίσημη πτώχευση της Ελλάδας και κατόπιν οι τούρκοι θα μας επιτεθούν ΕΔΩ και ΕΔΩ



Πλήρη ανάλυση για το θέμα καθώς και προηγούμενα σχετικά άρθρα ΕΔΩ



Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας (ΕΔΩ) αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών ΕΔΩ

Σε κατάληψη των εγκαταστάσεων προχώρησαν από σήμερα το πρωί και για 10 ολόκληρες ώρες, μερικές δεκάδες πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Μόζας», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαβίωσης στο χώρο και με αίτημα να μεταφερθούν σε διαμερίσματα σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Οι λαθρομετανάστες & δήθεν πρόσφυγες έκλεισαν την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων με μεταλλική και πλαστική αλυσίδα στις 7 το πρωί, μη επιτρέποντας ούτε την έξοδο ενός αξιωματικού, ενός υπαξιωματικού και ενός οπλίτη της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, που έκαναν βάρδια στο χώρο.

Σύμφωνα magnesianews.gr μετά από διαβούλευση που έγινε με τις ΜΚΟ, που έχουν την ευθύνη λειτουργίας του κέντρου προσφύγων και μέλος της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες, τελικά πείστηκαν και άνοιξαν την πόρτα στις 5 το απόγευμα.

Από τους 147 Σύριους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο χώρο κυρίως και το Ιράκ, σε κινητοποίηση φέρεται να προχώρησαν περίπου 20, ενώ το αίτημα για μεταφορά σε διαμερίσματα ήταν καθολικό. (καλόμαθαν φαίνεται απο τους άλλους που έχουν γεμίσει τις Πόλεις της Ελλάδος )

Η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική και δεν δημιουργήθηκε ένταση, ενώ από την πρώτη στιγμή στο σημείο, μετέβησαν ο Διοικητής κι αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου, χωρίς να χρειαστεί τελικά να επέμβουν.

Εκπρόσωποι ΜΚΟ και της Ύπατης Αρμοστείας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και μετά από διαβουλεύσεις με τους λαθροπρόσφυγες, αποφασίστηκε να λήξει η διαμαρτυρία στις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!