Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΕΠΟΙΚΟΙ: «Θέλουμε σπίτια και σχολεία μέσα στις πόλεις σας» - Νέα κατάληψη εθνικού εδάφους από μετανάστες στην Ορεστιάδα - ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ COUDENHOVE-KALERGI


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Οι λαθρομετανάστες τα τελευταία χρόνια  που χρησιμοποιούσαν τη χώρα σαν πύλη εισόδου για ολόκληρη την Ευρώπη, μαζί με την Ιταλία και Ισπανία, δεν είχαν ούτε απαιτήσεις ούτε διεκδικήσεις! Έπαιρναν ότι τους έδιναν οι Ευρωπαίοι και οι ντόπιοι προδότες και η ροή συνεχιζόταν μέσα από έναν κοιμώμενο λαό που αφού δεν τον ενοχλούσαν δεν μίλαγε. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή που άρχισαν οι απαιτήσεις και τα ‘’θέλω’’ των λαθραίων σε ξένο αχυρώνα. Γιατί τώρα; Για να δούμε:

-Γιατί δόθηκε το σήμα από τους Ιλλουμινάτι να αρχίσει η αστάθεια σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που έχουν μπει πια εκατομμύρια λαθρομετανάστες και είναι ικανά να δημιουργήσουν ολοκληρωτική καταστροφή. Αυτός είναι και ο λόγος που ‘’επιτρέπουν’’ είτε σε εθνικιστικά είτε σε πατριωτικά κόμματα και φωνές να ακουστούν. Για να έρθει η σύγκρουση. Στόχος η Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ)



-Οι Ιλλουμινάτι θορυβήθηκαν από τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων για τη Μακεδονία. Δεν περίμεναν τέτοια αντίσταση. Νόμιζαν ότι έχει καμφθεί πλήρως το εθνικό τους φρόνημα. Και επειδή ακριβώς σχεδιάζουν εθνικές παραχωρήσεις από την Ελλάδα προς την Αλβανία (σχέδιο Μεγάλης Αλβανίας), την Τουρκιά και ίσως και στη Βουλγαρία φαίνεται πως αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τώρα το σχέδιο ολοκληρωτικού εξισλαμισμού της χώρας. Τους έχουν βάλει να διεκδικούν σπίτια και σχολεία άλλα ο στόχος είναι η υπηκοότητα και φυσικά μουσουλμανικό κόμμα να τους εκπροσωπήσει. Και να είστε σίγουροι ότι σε αυτή την περίπτωση πολύ σύντομα θα γίνει και πρώτο κόμμα αφού είναι 7 εκατομμύρια μέσα στη χώρα. Η Ελλάδα θα χαθεί ολοκληρωτικά πολύ σύντομα από τα χέρια των Ελλήνων αν δεν γίνει κάποιος κανονικός πόλεμος πολύ σύντομα… Επομένως, θέλουν μέσω λαθρομεταναστών αστάθεια και φόβο στη χώρα για να περάσουν όλα τα θέματα εξωτερικής πολίτικης όπως σχεδιάζουν. Οι λαθρομετανάστες αποτελούν ουσιαστικά το στρατό τους.

Νέο περιστατικό ΕΔΩ  


Κατανοήστε καλά τα όπλα που μας πολεμούν : Υβριδικός Πόλεμος ΕΔΩ , σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI ΕΔΩ, δείτε και τους προσεχείς σχεδιασμούς τους με θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ΕΔΩ. Δείτε τα ''ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ'' στο τέλος.
 Image result for λαθρομεταναστεσ καλεργη
Η χώρα σιγά-σιγά οδηγείται σε αποσύνθεση. Στο άμεσο μέλλον, εάν συνεχιστεί η αθρόα εισβολή μεταναστών, θα δημιουργηθεί μία πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες. Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.



Η αδιαφορία της Κυβέρνησης είναι τεράστια. Μεθοδικά διαγράφουν την Ελληνική Ιστορία, μειώνουν το ορθόδοξο συναίσθημα στα σχολεία μας, με σκοπό και στόχο να αφελληνοποιήσουν την κοινωνία.
Και όχι μόνο αυτό, οι μετανάστες κλείνουν δρόμους, αλλά και απαιτούν περισσότερα δικαιώματα.


 Χθες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην οδό Θηβών, μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και 159 πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει το κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας στην Μαλακάσα.

 Η κινητοποίηση γίνεται μια εβδομάδα μετά την συνάντησή τους με τον υπουργό και λίγες μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό από μαχαίρι ενός πρόσφυγα στο κέντρο.



ΚΕΕΡΦΑ και οι πρόσφυγες κατηγορούν τον υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής ότι αθέτησε την υπόσχεση που τους έδωσε την περασμένη εβδομάδα για άμεση μετακίνησή τους σε σπίτια και ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα εδώ και μέρες να περιφέρονται σε δρόμους της Αθήνας και να κοιμούνται όπου βρουν. 

Είμαστε σίγουροι πως λίαν συντόμως θα τους εξασφαλίσουν τα απαραίτητα. Στο πανό μάλιστα που κρατούσαν, απαιτούν σπίτια και σχολεία μέσα στις πόλεις της Ελλάδας.

 

Σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας – Μετανάστες που φιλοξενούνται στη Μαλακάσα: «Θέλουμε σπίτια και σχολεία μέσα στις πόλεις σας»

Πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, καθώς η Ελλάδα πολύ σύντομα, στο ορατό μέλλον, μέχρι το 2025-30, θα έχει μετασχηματιστεί σε μουσουλμανική χώρα.

Στα επόμενα δέκα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2028 και με τα σημερινά δεδομένα, τη ραγδαία συρρίκνωση λόγω υπογεννητικότητας και τη μεταναστευτική τους έξοδο, οι ελληνογενείς θα ανέρχονται σε 8 με 9 εκ. άτομα. Στην ίδια περίοδο και με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι μουσουλμάνοι θα ανέρχονται σε 2 με 2,5 εκ.

Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας τους και τη δυναμική που θα έχουν αναπτύξει, η δημιουργία ισχυρού μουσουλμανικού κόμματος είναι προδιαγεγραμμένη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μοιραία μελλοντική πορεία της χώρας.

Είμαστε υπερβολικοί; Ήδη στις χώρες της Β. Ευρώπης έχουν δημιουργηθεί κόμματα, κατεβαίνουν σε εκλογές και απαιτούν να κατέβει ο σταυρός από δημόσια κτίρια!

ΠΗΓΗ

                ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ COUDENHOVE-KALERGI !
 Image result for λαθρομεταναστεσ καλεργη
Νέα κατάληψη εθνικού εδάφους από μετανάστες στην Ορεστιάδα – Δεν αφήνουν κανέναν να περάσει – Εμποδίζουν και στρατιώτες!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Τα είχαμε πει αυτά και ΕΔΩ

 Ο Ερντογάν φαίνεται ότι άνοιξε τη… στρόφιγγα με σκοπό να ανοίξει άλλο ένα μέτωπο μετά το Αιγαίο, αυτό του Έβρου.


 

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υβριδικό πόλεμο που της έχει κηρύξει η Τουρκία.
Το καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μ’ αυτό τον υβριδικό πόλεμο, να προκαλέσει στην Ελλάδα, αποσταθεροποίηση και να πλήξει την ψυχολογία των πολιτών.

 Oι εικόνες με τους μετανάστες να κλείνουν δρόμους και τα τσαντίρια στην Θεσσαλονίκη που είδαμε προ ημερών, δείχνει πως το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα.

 Απίστευτες εικόνες για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου στην περιοχή της Ορεστιάδας.


Δεκάδες λαθρομετανάστες που πέρασαν τις προηγούμενες ώρες τον ποταμό Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει.
Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες της περιοχής, αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν καθίσει στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούν την κατάσταση, όπως αναφέρει το evrosnews.gr
Να θυμίσουμε ότι πριν δυο περίπου εβδομάδες, αρχές Οκτώβρη, έγινε και πάλι τοι ίδιο νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα, όταν τότε 150 άτομα τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους.


Το απίστευτο περιστατικό γι δεύτερη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, δείχνει ότι δυστυχώς η κατάσταση τείνει να γίνει καθεστώς.
Δείτε εικόνα από το thrakinea
 

ΠΗΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





 Από το 2010 τους γράφουμε για το Σχέδιο «Τυφών», τώρα... ανησύχησαν !!!




ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ 1.500.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ;



Πρόγραμμα «Open Homes» και για την Ελλάδα: «Μοιραστείτε τα σπίτια σας για καλό σκοπό» - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!