Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πρόκειται για μια ενέργεια της ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΔΩ που σκοπεύει στη μείωση του πληθυσμού και τον αποδεκατισμό της ηθικής  με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.
Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.
Εφόσον είναι νόμιμο να σκοτώσει κάποια ένα μωρό μέσα στην κοιλιά της ..η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταδικάσει κάποια που σκοτώνει ένα μωρό που μόλις βγήκε από την κοιλιά. Μερικές βδομάδες δεν κάνουν τη διαφορά. Πρακτικά νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.
Να μην ξεχνάμε ότι οι «Διαφωτιστές» όπως ο γλυκούλης Obama έχουν νομιμοποιήσει τον βομβαρδισμό και τη δολοφονία ανθρώπων σε ξένο έδαφος με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα , έχουν νομιμοποιήσει απαγωγές και βασανιστήρια ανθρώπων (βλέπε Guantanamo) , εκτελέσεις ανθρώπων με νοητική υστέρηση και πρόσφατα ξεκίνησαν την ευθανασία ακόμα και σε νέους που απλά έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Το θέματα των αμβλώσεων της ευθανασίας ,της αποτέφρωσης των νεκρών, η gay ατζέντα , τα ναρκωτικά , ο γάμος 3-4 ανθρώπων μαζί , το ελεύθερο σεξ κλπ … επιλέχθηκαν ξεκάθαρα για να χτυπήσουν τους θρησκευτικούς θεσμούς κι όχι γιατί η ίδια Ελίτ που δολοφονεί εκατομμύρια παιδιά και ισοπεδώνει ολόκληρες χώρες για να τις ληστέψει … απέκτησε ξαφνικά ανθρωπιστικές ευαισθησίες και αγωνιά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν προνόμια που μας δίνουν ή που μας τα αφαιρούν όποτε θέλουν…όπως είχε πει ο George Carlin.

grothia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!