Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Αιδώς Αργείοι: Α π έ ρ ρ ι ψ α ν την πρόταση του Ν. Μαριά για συζήτηση στην Ευρωκοινοβούλιο για τον ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κων/νο Κατσίφα!

Αποτέλεσμα εικόνας για νοτησ μαριασ ευρωβουλη

ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ω Σ !

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ" ΚΑΙ ...ΕΛΛΗΝΕΣ (;) ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, (ΑΠΟ ΤΟ
ΒΟΥΡΚΟ-ΠΟΤΑΜΙ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ) ΠΟΥ
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ!
(ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ κ.κ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΚΟ...)





Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοε 2018


Σε μια ψηφοφορία στην οποία έλαμψαν δια της απουσίας τους οι περισσότεροι Έλληνες Ευρωβουλευτές η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο απέρριψε πριν λίγο την πρόταση του Νότη Μαριά και των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) να γίνει συζήτηση σήμερα Δευτέρα 12/11/2018 στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής με θέμα την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και την παραβίαση των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. 

Την πρόταση καταψήφισαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα παρόντος και του επικεφαλής του Μάνφρεντ Βέμπερ, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, οι Φιλελεύθεροι, οι Πράσινοι ενώ η πλειοψηφία της Ευρωπαϊκής Αριστεράς συμπεριλαμβανομένης της Πρόεδρου της κ, Τσίμερ απείχε. 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 48 υπέρ, 208 κατά και 20 αποχές. 

Σημειώνεται ότι από τους 27 Έλληνες και Κύπριους Ευρωβουλευτές στην ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο ...10 (!!!!!) εκ των οποίων ψήφισαν υπέρ οι κ.κ. Νότης Μαριάς, Γιώργος Κύρτσος, Ελένη Θεοχάρους, Λευτέρης Χριστοφόρου, Τάκης Χατζηγεωργίου, Λάμπρος Φουντούλης, Γιώργος Επιτήδειος και Λευτέρης Συναδινός, ενώ ψήφισαν κατά οι κ.κ. Γραμματικάκης και Κύρκος...

[ΠΗΓΗ: Από το ιστολόγιο 'διόδοτος'
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_96.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Θυμίζω τον "ΔΗΘΕΝ" αριστερό πατριώτη με την πυρίκαυστη μαλακία που τον έδερνε, τον Ζουράρη των ΑΝΕΛ, που πριν τις ευρωεκλογές του 2014 έβγαινε στα κανάλια και έλεγε μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον φίλο του τον Γραμματικάκη για ευρωβουλευτή. Αυτοί είναι, ήταν προδότες από πριν και το γνώριζαν, εξαργύρωναν καρέκλες και θέσεις εξουσίας για να κάνουν προδοσίες και ο ένας και ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!