Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Στα «μαχαίρια» Τουρκία-Ισραήλ: Το Τελ Αβίβ μπλοκάρει τις βίζες Τούρκων – Προκαλεί η Άγκυρα: «Tυρανική και κατοχική η στάση του Ισραήλ» - H Τουρκία μένει εκτός ενεργειακού με τον αγωγό East Med και θα κάνει ‘’κίνηση’’… (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 18-11-18 - 18:00)


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Καθώς ξεκίνησε ήδη η πρώτη γεώτρηση της ExxonMobil στην Κυπριακή ΑΟΖ το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Arleigh Burke περιφρουρεί αυτές τις δραστηριότητες από απόσταση 50 μιλίων (ΕΔΩ) και φυσικά οι τούρκοι είναι άφαντοι από την συγκεκριμένη περιοχή. Η περιφρούρηση ενισχύεται με αμερικανικά ΚΑΙ ισραηλινά drones για κάθε ενδεχόμενο ενώ το ''χιλιάρμενο'' ενισχύεται με μια ακόμη σημαντική μονάδα, αυτή του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle. Φυσικά οι τούρκοι συνεχίζουν τις εμπρηστικές απειλές και εκφοβισμούς (ΕΔΩ) κάτι εντελώς αναμενόμενο από αυτούς. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ανακοινώσουν ότι θα κάνουν γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ (ΕΔΩ)! 

(Να μελετάτε τα ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ στο τέλος καθώς αποτελούν την συνέχεια των ειδήσεων και άρθρων γύρω από το θέμα)

Βγήκαν κάποιες χαζές φήμες ότι ο Τράμπ θα παραδώσει τον Γκιουλέν στην Τουρκία. Στην πραγματικότητα μια μέρα μετά ο Τράμπ ανακοίνωσε ΕΠΙΣΗΜΑ ότι δεν πρόκειται να τον παραδώσει ΠΟΤΕ στην Τουρκία (ΕΔΩ) ενώ φαίνεται να δυναμώνει το αρνητικό λόμπι που υποστηρίζει να μην δοθούν τα αεροσκάφη F35 στην Τουρκία. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να παραδώσει τον Γκιουλέν την στιγμή που αυτός είναι για τους αμερικανούς ο ''πνευματικός΄΄ αντικατάστατης της μετά Ερντογάν φιλονατοϊκής κυβέρνησης που επιθυμούν να εγκαταστήσουν στην Τουρκία οι αμερικανοί το συντομότερο δυνατόν! Σε απόδειξη των όσων σημειώνουμε, έγινε μια εντυπωσιακή κίνηση από τις μυστικές υπηρεσίες των αμερικανών που ανακάλυψαν δίκτυο απαγωγής του Γκιουλέν (ΕΔΩ) χρηματοδοτούμενο με πολλά εκατομμύρια και εμπλεκόμενους τους Flynn, πατέρα και γιο, με σκοπό να τον παραδώσουν στον Ερντογάν! Ο πατέρας Flynn ήταν πρώην σύμβουλος της Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου! Άλλη μια απόδειξη της αξίας του Γκιουλέν για τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα.
Η γεωπολιτική βαρύτητα της Μεσογείου είναι τόσο μεγάλη που οι Αμερικανοί συνεχίζουν τον διαμελισμό της Τουρκίας (ΕΔΩ) εν ριπή οφθαλμού με τη δημιουργία του Κουρδικού κράτους. Έτσι, έγινε μυστική (που λέει ο λόγος...) συνάντηση αμερικανών και κούρδων στρατιωτικών με φωτογραφίες να ''παρελαύνουν '' από πολλές εφημερίδες προκαλώντας την οργή των τούρκων!

 
 Η υπολοιπη αναλυση παραμενει:


Το ''χιλιάρμενο'' (ΕΔΩ) ενισχύεται με την άφιξη του αεροπλανοφόρου USS Hurry Truman στα Κυπριακά χωρικά ύδατα δίνοντας σαφές μήνυμα στην Τουρκία (ΕΔΩ). Παρόλα αυτά, οι τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις εμποδίζοντας με στρατό στην Κύπρο τούς  Ελληνοκυπρίους να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους στην ουδέτερη ζώνη όπου είχαν την άδεια των Ηνωμένων Εθνών από το 2014 (ΕΔΩ) θέλοντας να συντηρήσουν την ένταση.



Την ίδια στιγμή έρχεται στο φως της δημοσιότητας απόρρητο αμερικανικό έγγραφο προς την Αθήνα που δίνει ''εντολες'' στο ψευτορωμαιικο (ΕΔΩ) να κάνει κάθε είδους υποχωρήσεις προς την Τουρκία, ακόμη και στην υπεράσπιση της χώρας (ΕΔΩ), αλλά και στη μνήμη του ηρωικού αεροπόρου μας Κ. Ηλιάκη! Θυμάστε τι λέμε συνέχεια για το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ ; Παράλληλα η Αμερικανοί τονίζουν με κάθε τρόπο ότι η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί προτεραιότητα της (ΕΔΩ) δίνοντας σαφές μήνυμα στην Τουρκία....

 Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει όπως είπαμε:

Οι αμερικανοί επιθυμούν την πτώση του Ερντογάν και για άλλους σημαντικούς λόγους. Ο αγωγός Turk Stream που έρχεται από τη Ρωσία και διασχίζει την Τουρκία είναι σχεδόν έτοιμος και θα ζητηθεί να περάσει από Ελλάδα η Βουλγαρία (δεν πρόκειται…) πράγμα που αποτελεί τεράστια απειλή για τα γεωπολιτικά συμφεροντα των ΗΠΑ (ΕΔΩ) και που φυσικά είναι ανταγωνιστικός του  East Med. Έπειτα υπάρχει και η συμμαχία με το Ιράν εναντίων του Ισραήλ που για τους διαβασμένους σημαίνει θάνατος ..... 
       
Έτσι , οι αμερικανοί προειδοποίησαν τον Ερντογάν ότι έρχονται νέες κυρώσεις σε περίπτωση μη συμμόρφωσης!

Η Τουρκία εξακολουθεί να κάνει προκλητικές και αδέξιες κινήσεις με στόχο να συμπεριληφθεί από τους ''μεγάλους'' στη μοιρασιά του ελληνοκυπριακού πλούτου. Έτσι δέσμευσε περιοχή μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ βόρεια του τρυπανιού της Exxon Mobil (ΕΔΩ) προκειμένου να εκβιάσει την κατάσταση. Την ίδια στιγμη παρουσιάζουν και πάλι χάρτες ala tourka που ως συνήθως αγνοούν το Καστελόριζο και θεωρούν την περιοχή τουρκική λίμνη! Δεν λείπουν φυσικά και οι νέες απειλές για πόλεμο αν οι έλληνες ''τολμήσουν'' να επεκτείνουν την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 μίλια (ΕΔΩ) ! Για να γίνουν μαλιστα πιο πειστικοί κάνουν άσκηση τις τελευταίες τρεις μέρες με τα αποβατικά τους στο Αιγαίο (ΕΔΩ) ενώ προχώρησαν και σε εκφοβισμό στην Κύπρο περνώντας με πολεμικά αεροσκάφη πάνω από την κατεχόμενη Λευκωσία (ΕΔΩ).



Η ανοησία του Ερντογάν κορυφώνεται καθώς ετοιμάζεται να κάνει γεωτρήσεις και στη Μαύρη Θάλασσα αμφισβητώντας τις ΑΟΖ της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας (ΕΔΩ). ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ! Είναι διαστημικά ηλίθιος!
  Με την δημιουργία του αγωγού EAST MED (ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟ-ΚΡΗΤΗ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΙΤΑΛΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ) η Τουρκία μένει ΟΡΙΣΤΙΚΑ έξω από το ενεργειακό παιχνίδι της Μεσογείου. Να είστε σίγουροι ότι θα αντιδράσει, καθώς είναι ζήτημα επιβίωσης γι’ αυτούς….. δείτε ΕΔΩ. Οπότε σίγουρα θα κοιτάξει να κάνει κίνηση για να αποτρέψει τα τετελεσμένα. Και επειδή δεν μπορεί να χτυπήσει τους αμερικανούς που είναι ήδη στην Κύπρο με την EXXON (ΕΔΩ), θα δημιουργήσει το πρόβλημα στον ‘’αδύναμο κρίκο’’ την Ελλάδα.
                               

Η πραγματική ‘’φασαρία’’ γύρω από τη διαμάχη μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ δεν είναι άλλη από τον αγωγό Εast Med και την υποστήριξη του Ισραήλ προς την Ελλάδα ΕΔΩ αλλά και την προσκόλληση της Αίγυπτου σε αυτή τη συμμαχία. Η υποστήριξη αυτή ήρθε βέβαια (ΕΔΩ) γιατί συμφέρει τους εβραίους καθώς μέσω των μνημονίων κατάφεραν με παρασκηνιακό τρόπο να βάλουν όλο τον ελληνικό ορυκτό πλούτο στο χέρι – δείτε ΕΔΩ

Οι Εβραίοι, μετά από 44 χρόνια (!!!!!!) κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Κύπρος είναι υπό τουρκική κατοχή και καταδικάζουν (ΕΔΩ)  την ενέργεια!!!!!!!!!!!!!! Να ξέρετε ότι ΗΔΗ έχει ενεργοποιηθεί και η πρόρρηση του γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινού για τον ''ερεθισμό'' της Τουρκίας εναντίων της Ελλάδας από το Ισραήλ ΕΔΩ στην αρχή με ένα θερμό επεισόδιο και μετά με  κανονική απόβαση σε κάποια νησιά. Προς το παρόν το πιθανότερο είναι να ενορχηστρωθεί από τους αμερικανούς ένα θερμό επεισόδιο που ίσως λήξει κατά των τούρκων με σκοπό να ρίξουν τον Ερντογάν.



Έτσι η Τουρκία στριμωγμένη στον τοίχο βρυχάται και προκαλεί συνεχώς αμφισβητώντας δεκάδες ελληνικά νησιά (ΕΔΩ) προχωρώντας σε γραφικότητες παρουσιάζοντας φανταστικούς χάρτες με διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών:

 Την πιο ''εντυπωσιακή όμως πρόκληση την έκανε η Τουρκία στην προσπάθεια της να συμμαχήσει ενεργειακά με την Λιβύη προκειμένου να μπλοκάρει την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια (ΕΔΩ) καθώς η ελληνική ΑΟΖ συνορεύει με την Λιβυκή. Έτσι βάζουν στο μάτι το τεράστιο κοίτασμα στην Κρήτη (ΕΔΩ).  Βέβαια και εδώ έχει πρόβλημα καθώς η Αίγυπτος έχει μεγαλύτερη επιρροή στη χώρα και έτσι δεν πρόκειται να καταφέρει σπουδαία πράγματα - ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση αποτυχίας αυτής της προσέγγισης με την Λιβύη ΕΔΩ. Πολύ περισσότερο όταν η Αμερική (και από πίσω οι σιωνιστές εβραίοι) έχουν βάλει στο χέρι τα ελληνικά κοιτάσματα και τα προασπίζουν (ΕΔΩ) με κάθε τρόπο….  Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο παντοτινός σύμμαχος των αμερικανών, η Βρετανία, καθώς ήδη το βρετανικό υποβρύχιο Talent S92 βρίσκεται στο βυθό (ΕΔΩ) της περιοχής προασπίζοντας τα συμφέροντα της συμμαχίας.
 
Αυτά όλα όμως ισχύουν μόνο όσο υπάρχει ο Ερντογάν και η συμμαχία του με τη Ρωσία. Γιατί ο απώτερος σκοπός των αμερικανών είναι να ρίξουν τον Ερντογάν και να εγκαθιδρύσουν φιλονατοϊκή κυβέρνηση με τους οπαδούς του Γκιουλέν. Σε αυτή την περίπτωση το σκηνικό θα αλλάξει..... Γιατί αν η Τουρκία χαλάσει τη συμμαχία της με τη Ρωσία τότε , ΣΙΓΟΥΡΑ, οι αμερικανοί θα μοιράσουν το Αιγαίο στον 25ο παράλληλο σε βάρος της Ελλάδας σύμφωνα με το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ) που ήδη τρέχει για τη Μακεδονία και την Θράκη και ίσως και παρασκηνιακά με οπαδούς του Γκιουλέν στην Τουρκία..... Ο λόγος είναι η στρατηγική θέση της Τουρκίας με τη Ρωσία και ο έλεγχος της πάνω στα στενά του Βοσπόρου.... Στον επικείμενο πόλεμο που σχεδιάζει το ΝΑΤΟ με την Ρωσία η Τουρκία γι' αυτούς τους λόγους τους είναι απαραίτητη!
Αυτή τη στιγμή, υπάρχει τεράστια συγκέντρωση πλοίων και υποβρυχίων  στη Μεσόγειο (ΕΔΩ) από νατοϊκά, ελληνικά, ισραηλινά, ρωσικά και τουρκικά σκάφη πράγμα το οποίο έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την πρόρρηση του Αγίου Κοσμά (Πατροκοσμά) για το ''Χιλιάρμενο'' που θα μαζευτεί στην Μεσόγειο ΠΡΙΝ την έναρξη του ''Μεγάλου Πολέμου'' ΕΔΩ

Μελετήστε καλά και τα άρθρα και τις παραπομπές ΕΔΩ προκειμένου να κατανοήσετε πλήρως το γεωπολιτικό  παιχνίδι των αγωγών στην Μεσόγειο.




Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας (ΕΔΩ) αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών ΕΔΩ

Στα «μαχαίρια» Τουρκία-Ισραήλ: Το Τελ Αβίβ μπλοκάρει τις βίζες Τούρκων – Προκαλεί η Άγκυρα: «Tυρανική και κατοχική η στάση του Ισραήλ»

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Άγκυρα και Τελ Αβίβ με αφορμή το ζήτημα των Παλαιστινίων και τον περιορισμό χορήγησης βίζας σε Τούρκους πολίτες.

Η αιτία όμως μιας ακόμα μεγαλύτερης διένεξης είναι σαφώς η επεκτατική τουρκική νέο-οθωμανική ηγεμονία στα κατεχόμενα, καθώς και τα αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο χωρών στην Α.Μεσόγειο με αφορμή τον αγωγό East Med.    

Πράξη πρώτη της τουρκο-ισραηλινής κρίσης, οι δηλώσεις του Τούρκου προεδρικού εκπροσώπου, ο οποίος απαίτησε από το Ισραήλ να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων, ενώ κατηγόρησε και την διεθνή κοινότητα για τις πρόσφατες επιθέσεις του Ισραήλ.

Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Ibrahim Kalin δήλωσε: «Οι επιθέσεις αυτές έδειξαν για άλλη μια φορά την παράνομη, τυρανική και κατοχική στάση του Ισραήλ. Αυτές οι επιθέσεις εναντίον του λαού της Γάζας πρέπει να σταματήσουν αμέσως.
Η διεθνής κοινότητα, η οποία σιωπά για τις ισραηλινές επιθέσεις, θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να δράσει».

Ο Καλίν δήλωσε ότι όλος ο κόσμος πρέπει να απορρίψει τις πολιτικές κατοχής και επεκτάσεως του Ισραήλ, οι οποίες επιδιώκουν να μετατρέψουν το παλαιστινιακό έδαφος σε υπαίθρια φυλακή.
Προωθώντας ο ίδιος την λύση των δύο κρατών για το παλαιστινιακό ζήτημα, ο Kalin δήλωσε: «Είναι σαφές ότι η νυν ισραηλινή κυβέρνηση δεν πιστεύει σε μια λύση δύο κρατών και προσπαθεί να σαμποτάρει τη διαδικασία.
Είναι αδύνατο να δεχθούμε μια λύση η οποία δεν λαμβάνει υπόψη την ανεξαρτησία και την ασφάλεια του παλαιστινιακού λαού. Οι Παλαιστίνιοι δεν είναι αβοήθητοι».

Πρόκειται για μια στάση ηγεμονικού χαρακτήρα και εμπλοκής της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις ως τρίτο μέλος, ενώ η ιστορία με το τέμενος Αλ Ακτσά και της ονομασίας της Ιερουσαλήμ ως «ιερής πόλης του Ισλάμ», δίνει άλλη διάσταση στα νέο-οθωμανικά σχέδια.

Πράξη δεύτερη ανάμεσα στις δύο χώρες, είναι ο δραστικός περιορισμός χορήγησης  βίζας προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των Τούρκων «τουριστών» που επισκέπτονται την Ιερουσαλήμ, σύμφωνα και με Τούρκους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

«Προσπαθούν να μειώσουν τον αριθμό των Τούρκων που επισκέπτονται την Ιερουσαλήμ», δήλωσε ένας Τούρκος διοργανωτής ταξιδιών.
Ο Μεχμέτ Έσμερ, ιδιοκτήτης τουρκικής εταιρείας «Mihmandar», δήλωσε σήμερα Τρίτη ότι το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ περικόπτει συνεχώς τις αιτήσεις χορήγησης βίζας για τους Τούρκους πολίτες. «Υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί», δήλωσε ο ίδιος στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο Έσμερ τόνισε ότι το Ισραήλ απαιτεί από τους Τούρκους πολίτες να καταβάλλουν πολλά χρήματα κατά την υποβολή αίτησης για θεώρηση και πρόσθεσε: «Πληρώσα 60.000 δολάρια πριν από τέσσερις μήνες ως εγγύηση για τέσσερις ομάδες τουριστών. Ακόμα δεν μπορούμε να πάρουμε τα χρήματα πίσω. Δεν υπάρχουν ακόμη νέα από το ισραηλινό Υπουργείο Εσωτερικών».

Ο Έσμερ είπε ότι μερικοί Τούρκοι πολίτες κινδυνεύουν να συλληφθούν και δεν μπορούν να κινηθούν άνετα στο Ισραήλ, αν για παράδειγμα ανοίξουν μια σημαία στο τζαμί Αλ-Άκσα της Ιερουσαλήμ, ή τραβήξουν φωτογραφίες σε απαγορευμένες περιοχές ή μιλάνε φωναχτά με την ισραηλινή αστυνομία.
«Προσπαθούν να μειώσουν τον αριθμό των Τούρκων που επισκέπτονται την Ιερουσαλήμ. Όλοι το γνωρίζουν. Πολλοί άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου έρχονται, αλλά κανένας από αυτούς δεν υπόκειται σε αυτό το βάσανο», δηλώνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Numan Balci, ιδιοκτήτης της ταξιδιωτικής εταιρείας Kible, η προκαταβολή των 15.000 δολαρίων για τα γκρουπ των Τούρκων δεν είναι δίκαιη.
«Ζητούν από τους Τούρκους διοργανωτές ταξιδίων να καταθέσουν τα χρήματα, ενώ δεν τα ζητούν από άλλους, δεν γνωρίζουμε τι είδους πολιτική είναι αυτή», δήλωσε ο ίδιος.

Επίσης, ο Balci δήλωσε ότι το Ισραήλ εκδίδει μόνο μία θεώρηση ανά άτομο ανά έτος, και αυτός είναι ένας άλλος παράγοντας που οδηγεί τους Τούρκους επισκέπτες σε άλλους προορισμούς.

Αυτά τα περιστατικά και οι πρακτικές σύμφωνα με Έλληνες αμυντικούς αναλυτές αποτελούν προοίμιο εξελίξεων στις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας, οι οποίες οδεύουν από το κακό στο χειρότερο, ειδικά όταν η τουρκική ΑΟΖ «τέμνει» το ισραηλινό αγωγό East Med στο οποίο συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος.

Σύμφωνα με to άρθρο μας (Προ τετελεσμένων η Τουρκία: Σύγκρουση-«μεγατόνων» στην Α. Μεσόγειο για τον East Med – Πως το Τελ-Αβίβ «κόβει» στην μέση τα σχέδια της Άγκυρας), είχαμε αναφέρει ότι θα έχουμε εξελίξεις άκρως ανησυχητικές, τις οποίες προσπαθεί να προλάβει ο Ερντογάν με την απόφαση της δημιουργίας του αγωγού φυσικού αερίου East Med, ο οποίος φέρνει στην επιφάνεια την δημιουργία τριεθνούς αεροναυτικής στρατιωτικής δύναμης από Ελλάδα-Ισραήλ και Κύπρο.

Το κύριο θέμα για το οποίο θα αντιδράσει η Άγκυρα σε αυτό το σχέδιο είναι το γεγονός ότι ο αγωγός East Med «κόβει» στην μέση τα σχέδια της Τουρκίας για την απόκτηση Μεσογειακής ΑΟΖ.

Εδώ και μεγάλο διάστημα, Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρος, κινούνται προς ενίσχυση τους στην Ανατολική Μεσόγειο με συστηματικό τρόπο, προβαίνοντας στις απαραίτητες συνεννοήσεις για τον αγωγό αυτό, ενώ η Τουρκία κινείται ταυτόχρονα στο δικό της «παράλληλο σύμπαν» απειλώντας και εκβιάζοντας.

ΠΗΓΗ 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην κυπριακή ΑΟΖ το Μπαρμπαρός συνοδευόμενο από τουρκικά πολεμικά πλοία - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ








Από το 2007, κατακαίγεται ολόκληρη η Νοτιο-δυτική, η Δυτική και η Βορειο-δυτική Πελοπόννησος, μαζί με όλα τα Επτάνησα: Ζάκυνθο - Κεφαλλονιά - Κέρκυρα (ακόμη και τα Κύθηρα) Κ Α Ι - φυσικά - η Κρήτη... ε, τώρα πια, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ, έρχεται κι ο αγωγός EAST MED...









Απέναντι στους ενεργειακούς κολοσσούς η Τουρκία – Προς κατάρρευση η Άγκυρα λόγω απειλών – Κρίσιμη περίοδος στην Α. Μεσόγειο

 

 

Η Τουρκία είναι εγκλωβισμένη για πάντα στο διπλό ταμπλό που έπαιξε. Αν προδώσει την Ρωσία και τον ΤurkStream θα την κάνει κομμάτια ο Πούτιν! Οι Τούρκοι αυτοπαγιδεύθηκαν σε ένα θανάσιμο σπιράλ γεωπολιτικών συμφερόντων!




ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΑΝ....









ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε.-Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ 

 


Σύνοδος Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ: Έκλεισε η συμφωνία για τον αγωγό EastMed











«Σεισμός» στην Τουρκία λόγω EastMed: «O δολοφόνος Νετανιάχου μας πετάει εκτός παιχνιδιού»! – Ιδού τι ανησυχεί την Άγκυρα




ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΙΣ: ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;





Έκθεση του τουρκικού TRT World Research Centre για το 2019: Πιθανό «τυχαίο» βίαιο επεισόδιο σε Α.Μεσόγειο μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας




ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΚΩ, ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




Για πρώτη φορά η Τουρκία το είπε δημόσια: «Υλοποιούμε τον "Όρκο του Έθνους" από την Συρία» - Μετά ακολουθεί η Ελλάδα - Ο σουλτάνος ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση του να επιτεθεί στη χώρα μας!







Αμφίβια άσκηση του τουρκικού πολεμικού ναυτικού με τ

ην δράση κομάντος SAT-SAS στο Αιγαίο - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ







Μετά τη Μακεδονία ο τουρκοεβραίος Axel Cipra πάει στην Άγκυρα για να «ρυθμίσει» Δωδεκάνησα και υφαλοκρηπίδα - ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ''





Μπαίνουμε σε επικίνδυνη φάση - Νότια της Λεμεσού έφεραν το «Μπαρμπαρός» για παράνομες έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ (χάρτες),ενώ την ίδια στιγμή και πάλι οι Τούρκοι προκαλούν στα Ίμια 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!