Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ;

«Ο ελληνικός στρατός έχει περίπου 12.000 νεοσύλλεκτους Αλβανούς»...


Η τηλεόραση 'Sitel'  των Σκοπίων, σχολιάζει δηλώσεις Αλβανού δημοσιογράφου από την Αθήνα.
 


Στις τάξεις του ελληνικού στρατού, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός Αλβανών.

Στον ελληνικό στρατό υπηρετούν περίπου 12.000  νεοσύλλεκτοι Αλβανοί.... 
Στο σύνολο των 86.000 στρατιωτών της Ελλάδος, οι 12 χιλιάδες είναι κληρωτοί αλβανικής εθνικότητος.

Τα δεδομένα αυτά δημοσιεύει ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα , Ρόμπερτ Γκόρο στην εκπομπή «Οπίνιον» της τηλεοράσεως των Τιράνων 'TV Klan'. 

«Οι Αλβανοί που δεν έχουν τελειώσει ανώτατη εκπαίδευση, έχουν καταταγεί για την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στο στρατό της Ελλάδος, είναι περίπου 12 χιλιάδες, οι οποίοι ζούνε στην Ελλάδα και βρίσκονται σήμερα στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού. 

Οι στρατιώτες που σχημάτισαν με τα χέρια τους το έμβλημα της αλβανικής σημαίας ήταν μέλη της φρουράς της Δημοκρατίας της Ελλάδος», δήλωσε ο Γκόρο.

Οι φωτογραφίες των νεαρών Αλβανών, ως Έλληνες στρατιώτες, ελήφθησαν κατά την διάρκεια διαλείμματος για να επιβεβαιώσουν το φρόνημα και την εθνικότητά τους, αφού είχαν ως φόντο την Μεγάλη Αλβανία, όπως διατείνονται τα ελληνικά ΜΜΕ, σημειώνει η τηλεόραση Sitel των Σκοπίων.


https://www.echedoros-a.gr/2017/01/12.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!