Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Θέλουν να καταργήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή» – Παρέμβαση-σοκ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Σκόπια: «Μην ξαναπαίξετε αυτό το εμβατήριο»! - ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ''

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πλήρη εφαρμογή από τους προδότες του σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ (δείτε ΕΔΩ), δηλαδή Μακεδονικό κράτος, ανεξαρτητοποίηση τῆς Θράκης μας και ένωση με την Ανατολική Θράκη και μοιρασιά του Αιγαίου στον 25ο παράλληλο.
 Το σχέδιο αυτό προετοιμάζεται δεκαετίες και έγινε γνωστό με ένα έγγραφο του ΝΑΤΟ του 1988. Σημειώστε ότι ΟΛΕΣ οι οικογένειες πολιτικών της χώρας μας, το ψευτορωμαίικο (ΕΔΩ), συνεργάζονται αρμονικά με τους εχθρούς της πατρίδας μας με αντάλλαγμα εξουσία και χρήμα… Πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβετε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν μπαίνει στην ελληνική βουλή αν δεν είναι μασόνος, αν δεν είναι δικός τους , και μάλιστα εύκολα εκβιαζόμενος, για να είναι ΠΑΝΤΑ υπάκουος.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τουρκία που στήνει προβοκάτσια για τη δημιουργία (ΕΔΩ) θερμού επεισοδίου στη θάλασσα (ΕΔΩ) , και στην ξηρά (ΕΔΩ), με τουρκάλα υπουργό εξωτερικών (ΕΔΩ),  τη στιγμή που χώρα δέχεται κάθε είδους Υβριδικό Πόλεμο (ΕΔΩ) και ειδικά την επίθεση εποικισμού ισλαμιστών λαθρομεταναστών (ΕΔΩ) σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) αλλά και ταυτόχρονα, με την δημιουργία τρομοκρατικών ενεργειών (ΕΔΩ)Δείτε τώρα και το σχέδιο που εφαρμόζουν στη χώρα μας τόσα χρόνια ΕΔΩ . Την ίδια στιγμή συνεχίζεται ανελέητα η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων σύμφωνα με την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) προκειμένου να είναι διαλυμένο το ηθικό τους με περιορισμένες αντιδράσεις σε αυτά που τους επιβάλουν. Απώτερος σκοπός, εκτός από τον διαμελισμό της χώρας, είναι και η κλοπή του ορυκτού μας πλούτου όπως έχουν οι ίδιοι ομολογήσει ΕΔΩ.
Ρίχνουμε ΠΑΝΤΑ  και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ

Υπάρχει κάποια συμφωνία που πλέον απαγορεύει το Μακεδονία Ξακουστή; Όλοι γνωρίζουμε τις θέσεις των Κυβερνητικών. Είχαν πάντα αλλεργία σε κάθε τι εθνικό.
Το ζήτημα όμως περνάει σε άλλη διάσταση, όταν απαγορεύουν για παράδειγμα σε μαθητές να φωνάζουν συνθήματα για την Μακεδονία μας, ή όταν βγαίνουν Κυβερνητικοί εκπρόσωποι και δείχνουν όχι μόνο ενόχληση, αλλά εμμέσως ζητούν και απαγόρευση συνθημάτων.


Είναι κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώνει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, που εδώ και μήνες έγραφε για τετελεσμένα που θα αλλάξουν όλα όσα ξέραμε.
Ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε τηλεοπτικό studio, όπου προχώρησε σε ακατανόητες και επικίνδυνες τοποθετήσεις.

Η συζήτηση γρήγορα στράφηκε γύρω από την υπόθεση αποβολής μαθητών στον Γέρακα, με τον συριζαίο βουλευτή να σημειώνει τα εξής:

«Δεν είναι μεμονωμένο το φαινόμενο στο Γέρακα. Κάποιοι με διακλαδωμένη συνεννόηση στις παρελάσεις έφεραν αυτό το εμβατήριο που δεν υπήρχε στις προηγούμενες παρελάσεις, να μεταδίδεται όχι δια στόματος μαθητών αλλά από τις επίσημες δημοτικές εγκαταστάσεις. Στη Νότια Ελλάδα παρήλασαν παιδιά σε χωριά και κωμοπόλεις και τα μεγάφωνα μετέδιδαν το σύνθημα αυτό. Αυτό είναι πολιτική επιλογή. Από ποιους δεν ξέρω».

Παρόμοιες δηλώεις είχε κάνει και η Σκοπιανή ΥΠΑΜ πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται για μία είδηση που δεν έπαιξε στα ΜΜΕ, καθώς είπαμε, πρέπει η Συμφωνία να περάσει πάση θυσία.

Κριτική, ως απόρροια της Συμφωνίας των Πρεσπών, για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη ασκούν τα Σκόπια, σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτοφανής και σαφώς παρουσιάζει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της ελληνικής πλευράς.

Ερωτηθείσα να σχολιάσει τα συνθήματα περί ελληνικότητας της Μακεδονίας, η αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, δήλωσε πως αυτά δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, κάνοντας λόγο για δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια.

Αυτό δείχνει, είπε η υπουργός, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, προαναγγέλλοντας ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το ζήτημα αυτό στη συνέχεια.

Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς, πρόσθεσε σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ. «Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη «Μακεδονία» η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία» είπε, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της αντιπολίτευσης των δύο χωρών.

«Το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είπατε κάτι; Τα σχόλια δικά σας…

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!