Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΟΗΣΙΑ Ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ; ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: ΟΡΘΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ!


 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Μαλιστα! Μίλησε και Χαζοκώστα! Τι μεγάλο γεγονός! Και τι μας είπε; Ότι ουσιαστικά το αφεντικό τους έχει δώσει εντολή σε όλο το ψευτορωμαίικο (ΕΔΩ) να υποστηρίζουν τους αλβανούς πάση θυσία προκείμενου να δημιουργηθεί η Μεγάλη Αλβανία συμφωνά με τα σχέδια των αμερικανικών! Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας (ΕΔΩ) αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών ΕΔΩ

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, έδωσε η Παπακώστα (της καραμανλικής συνιστώσας της συγκυβέρνησης…). Η συνέντευξη πέρασε «στα ψιλά», λόγω των κοινοτυπιών που είπε η εν λόγω (του τύπου «η γειτονική χώρα να σεβαστεί τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας»), ωστόσο σε μια αποστροφή του λόγου της υπερθεμάτισε του μεγαλοαλβανισμού, δικαιολογώντας σαφέστατα την βίαιη απόσπαση από την αδελφή Σερβία του Κοσσυφοπεδίου, από τους Ουτσεκάδες – κατσαπλιάδες και τους υπερατλαντικούς τους προστάτες:


«Όπως η Αλβανία και ορθώς διεκδίκησε την αυτονομία ή ακόμη και την ανεξαρτησία των Αλβανών σε χώρες έξω από τα σύνορά της και την επέτυχε εκεί…».

Τοιούτοι και τοιούτες μας κυβερνούν! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

TRIKLOPODIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!