Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Το ''ψευτορωμαίϊκο'' των ελληνόφωνων πολιτικών που πρόρρησε ο Άγιος Κοσμάς και το τέλος του που πρόρρησε ο Άγιος Παϊσιος


 
Να μελετάτε τις προρρήσεις της ορθοδοξίας τακτικά γιατί επαληθεύονται ΟΛΕΣ. Προϋπόθεση βέβαια είναι να παρακολουθείτε τα γεωπολιτικά γεγονότα αλλά και την εσωτερική πολιτική της χώρας. Για την  πρόρρηση του Αγίου Κοσμά που αφορά το  ‘’ψευτορωμαίϊκο΄΄ , μαζί με όλες τις υπόλοιπες , δείτε το νούμερο 61 ΕΔΩ.


61. "Θάρθη πρώτα ένα ψευτορωμαίικο· νά μή τό πιστέψετε· θά φύγη πίσω".




Με αυτό τον χαρακτηρισμό ο Άγιος Κοσμάς πρόρρησε αυτή τη γενιά των ελληνόφωνων πολιτικών που ενώ υποτίθεται ότι είναι Έλληνες και εκλέχτηκαν από Έλληνες ψηφοφόρους, δουλεύουν για ξένες δυνάμεις και πάντα ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας με σκοπό να την εξισλαμίσουν, να την διαμελίσουν και να την αφανίσουν… Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την επαλήθευση αυτής της πρόρρησης του;



Για δείτε τώρα πως ο Άγιος Παϊσιος, ο οποίος και αυτός χρησιμοποιούσε τον χαρακτηρισμό του Άγιου Κοσμά ''ψευτορωμαίϊκο'' γι’ αυτή γενιά ελληνόφωνων πολιτικών, μας πληροφορεί για το άδοξο τέλος τους:


"Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά." (Λόγοι χάριτος και σοφίας, π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)

Σε άλλη συζήτηση με επισκέπτες του είχε πει για τους πολιτικούς: Όταν πλησιάζουν τα γεγονότα ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει!



Ήδη εδώ και καιρό επαληθεύεται και ο Άγιος Παϊσιος για την τύχη των πολιτικών καθώς δεν μπορούν να σταθούν πουθενά χωρίς την συνδρομή της αστυνομίας και πολλές φορές και του στρατού! Ο δε τουρκοεβραίος πρωθυπουργός, Axel Cipra, στην έκθεση Θεσσαλονίκης του 2018 πήγε με την φύλαξη ολόκληρης της ελληνικής αστυνομίας, του ελληνικού στρατού, της ελληνικής αεροπορίας, ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΎ, και της  CIA !!!!!!!!!! Μεγαλεία μεγάλα μιλάμε! Τόσο πολύ τον αγαπά ο λαός!!!! Άντε, την επομένη φορά του ευχόμαστε να τον προστατεύει και η αμερικανική αεροπορία και ο στρατός μαζί με αυτόν της πατρίδας του ... του Ισραήλ!



Μη βιάζεστε όμως….. γιατί ακόμη δεν έχει εκπληρωθεί πλήρως η πρόρρηση του…. Το τέλος τους θα είναι πολύ άσχημο! Λίγη υπομονή ακόμη!



ΡΩΜΙΟΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 


ΒρωμUSA η ‘’συμφωνία’’…Ο Καμμένος λεει ότι Κοτζιάς πήρε 50 εκατομμύρια…. Ο Κοτζιάς λέει ότι ολη η κυβέρνηση τα ‘’πήρε’’ από τον Σόρος….. Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra που είναι ο ‘’πρωθυπουργός’’ (που λέει ο λόγος…) πόσα; Εδώ ο παππάς… εκεί ο παππάς…. ρε που είναι ο παππάς;


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!