Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Πολύ σοβαρή καταγγελία: Ετοιμάζονται να κάψουν την Αθήνα όταν ηττηθεί ο Τσίπρας

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Δείτε τι ωραία που επαληθεύονται όσα συζητάμε τόσο καιρό! Το σχέδιο ΤΥΦΩΝ ΕΔΩ σε πλήρη εφαρμογή!

Φυσικά και ο Μητσοτάκης στο κόλπο είναι αλλά εμφανίζεται από τώρα σαν δήθεν πυροσβέστης γι' αυτά που σίγουρα έρχονται!
Για την καλύτερη κατανόηση του άρθρου διαβάστε μετά οπωσδήποτε ΕΔΩ και  ΕΔΩ.  

Δείτε τώρα και την καταπληκτική προσέγγιση των γεγονότων από τους αγίους πατέρες της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ για να κατανοήσετε γιατί πρέπει να μελετήσετε καλά όλες τις προρρήσεις τους!
 

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρόσφατη «μονομαχία» του στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη βία και την ανομία που επικρατεί στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

«Μήπως όλη αυτή η προκλητική ανοχή την οποία δείχνετε σε διάφορα γκρουπούσκουλα, τα οποία βρίσκουν φυσικό καταφύγιο προστασίας μέσα στα Πανεπιστήμια, είναι μια προετοιμασία για το τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα;




Μήπως επιτρέπετε τώρα σε αυτές τις ομάδες να κάνουν μια ανώδυνη εκπαίδευση, ώστε την επόμενη μέρα, αν υπάρχει μια αλλαγή η οποία, καθώς φαίνεται, θα έρθει - και θα έρθει και σύντομα- αυτοί να ξεχυθούν στους δρόμους και να κάψουν την Αθήνα, όπως την έκαψαν το 2008, όταν δεν είπατε κουβέντα, κ. Τσίπρα;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, που κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για ανοχή στη βία.
«Θυμόμαστε τις ιδεολογικές σας καταβολές. Θυμόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Θυμόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τότε, όχι απλά σφύριζε αδιάφορα, αλλά περίπου έκλεινε το μάτι σε αυτούς οι οποίοι έκαιγαν την Αθήνα.
Άρα, δεν είστε άμοιροι ευθυνών όταν πρόκειται για ανοχή την οποία δείχνετε στη βία. Έχετε την ιστορία σας», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μητσοτάκης στα φαινόμενα ανομίας στα πανεπιστήμια και στην εισαγωγή του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος της ΝΔ για την εκπαίδευση: «Η ασφάλεια αποτελεί δημοκρατικό και ατομικό δικαίωμα των πολιτών, ευθύνη και υποχρέωση του κράτους. Το άσυλο στη βία και στην παρανομία, δεν θα αλλάξει: θα καταργηθεί. Για να κυκλοφορήσουν και πάλι ελεύθερα οι ιδέες και η γνώση».


Στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι εφόσον η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα κληθεί μεταξύ άλλων να διαχειριστεί πολύ μεγαλύτερης κλίμακας αναταραχές στο κέντρο της πόλης, σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν την τρέχουσα περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνου που μιλούν για εκλεκτικές συγγένειες του κυβερνώντος κόμματος ή συνιστωσών του, με στοιχεία που επιδίδονται σε ακραίες μορφές αντιδράσεων στην Αθήνα, οι οποίες μάλιστα θα ενταθούν την επομένη των εθνικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτού του προβληματισμού, ορισμένοι κάνουν ανοιχτά την πρόβλεψη πως μόλις η ΝΔ αναλάβει την κυβέρνηση, τότε οι λεγόμενοι «μπαχαλάκηδες» θα κινηθούν με στόχο την πρόκληση αναταραχών, σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει ημέρες του 2008.

Για το αν τελικώς επιβεβαιωθούν ή όχι οι συγκεκριμένες προβλέψεις κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως για πρώτη φορά με τέτοιο ξεκάθαρο τρόπο περιέγραψε αυτό το ενδεχόμενο, συνδέοντας τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο πεδίο της ανομίας με τα όσα θα μπορούν να συμβούν, όταν αλλάξει η διακυβέρνηση της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης συγκεκριμένων παρεμβάσεων, με στόχο την αντιμετώπιση όλων όσοι χρησιμοποιούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα για έκνομες ενέργειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα άτομα, τα οποία έχουμε συνηθίσει να τα αποκαλούμε «γνωστούς αγνώστους» ανέρχονται περίπου στα 3.000 στην Αθήνα. Είναι όλοι γνωστοί στις αρχές, με την ΕΛΑΣ να ξέρει ακόμα και τον τρόπο που οργανώνονται.

Την ίδια ώρα, όμως, οι διωκτικές αρχές αδυνατούν να παρέμβουν, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, αφού δε δείχνουν να διαθέτουν την απαραίτητη πολιτική βούληση, για το οποίο μεγάλη ευθύνη έχει η κυβέρνηση.
Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα περισσότερα δημόσια πανεπιστήμια είναι κακή και αδικεί κατάφορα τα δημόσια ιδρύματα, μια και σε πολλές περιπτώσεις διακινδυνεύεται η ασφάλεια των φοιτητών και των καθηγητών.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι στα πανεπιστήμια καθημερινά συμβαίνουν εγκλήματα, από μικροεγκλήματα έως κακουργήματα, όπως η κατ’ επάγγελμα εμπορία ναρκωτικών.
Όλοι μας ξεχνάμε πως ακόμα και με τον ισχύοντα νόμο η αστυνομία οφείλει να παρεμβαίνει στα κακουργήματα και να συλλαμβάνει τους εμπόρους που κρύβονται στα Πανεπιστήμια.

LYKAVITOS 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!