Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ : ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ....

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πριν ξεκινήσετε δείτε και ΕΔΩ. Για την πλήρη ανάλυση του σχεδίου δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ


Και αυτό εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου - δείτε ΕΔΩ


Να δείτε οπωσδήποτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ.

Μελετάτε τα ''ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ'' στο τέλος του κειμένου.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας (ΕΔΩ) αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών ΕΔΩΥπάρχει ένα σχέδιο το οποίο λίγοι στην Ελλάδα γνωρίζουν. Πρόκειται για το σχέδιο «Τυφών», δηλαδή τυφώνας, το οποίο προβλέπει την έξωθεν διάλυση τς χώρας από ομάδες και ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται ή έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό της χώρας.
Πρόκειται για ένα εθνοκτόνο σχέδιο το οποίο ως τελικό στόχο έχει την «παρέμβαση» Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ΝΑΤΟ για την ασφάλεια της χώρας η οποία θα γίνει από προσωρινή... μόνιμη.
Δεν είναι ένα σχέδιο που περιμένουμε να εφαρμοστεί, γιατί πολύ απλά έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και σήμερα έχει επιτελέσει το σκοπό του.
Το σχέδιο προέβλεπε το εσωτερικό χάος, μέσω οικονομικής κρίσεως, ταραχών από ομάδες αναρχο-αριστερών ομάδων και νομιμοποίηση λαθρομεταναστών για να διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή. Όλα αυτά έχουν γίνει.


Ταυτόχρονα, έπρεπε να υπάρχει και εξωτερικός κίνδυνος. Η Τουρκία και ο πόλεμος στη Συρία ήταν ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσει το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ νέες βάσεις στην Ελλάδα, ώστε να είμαστε πλήρως εξαρτημένοι από αυτούς.
Άρα ο εσωτερικός «κίνδυνος» έφερε τη Γερμανική ηγεμονία, ενώ ο εξωτερικός κίνδυνος φέρνει «για λόγους... ασφαλείας» το ΝΑΤΟ στη χώρα. Και .Ε.Ε.-ΝΑΤΟ θα μας επιβάλλουν στη συνέχεια την υποχώρηση στα εθνικά θέματα ώστε να ελέγξουν κι άλλες χώρες (βλ. ΠΓΔΜ).
Όμως το σχέδιο «Τυφών» έχει και ένα ακόμη τρομακτικότερο κομμάτι. Καθώς η χώρα δεν έχει υποταχθεί πλήρως, όπως θα περίμεναν οι ξένοι υπάρχει και ένα σχέδιο 72 ωρών.
Το σχέδιο προβλέπει ολικό χάος. Ανατίναξη κομβικών σημείων σε Εθνικές Οδούς από ξένους πράκτορες σε όλη τη χώρα, ανατίναξη γεφυρών, όπως του Ρίου-Αντιρίου, μαζικές επιθέσεις αναρχικών και λαθρομεταναστών σε αστυνομικά τμήματα και δημόσιες υπηρεσίες (ακόμη και σε αρχαιολογικούς χώρους) ώστε να μας τρομοκρατήσουν και να μας ρίξουν το ηθικό και τέλος ανατίναξη και δεκάδων πυλώνων ηλεκτρικού ρεύματος και γενικότερα ενεργειακών πηγών.
Αφού γίνουν όλα αυτά, θα επιτεθούν στη χώρα μας ο Τουρκικός στρατός και οι τρομοκράτες του Αλβανικού UCK σε κάθε λιμάνι και αεροδρόμιο της χώρας, όπου ο Ελληνικός στρατός με όλα τα οδικά δίκτυα κατεστραμμένα θα αδυνατεί να πράξει το οτιδήποτε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι παραδομένες και θα κινδυνεύσουν άμεσα νησιά, Θράκη, ακόμη και η Κύπρος.
Στη συνέχεια θα «αναγκαστούν» η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ να εισβάλλουν στη χώρα για να επαναφέρουν την τάξη, και επιτέλους θα έχουν αναλάβει τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο της χώρας.
Πολλά στο παρελθόν μας φαινόντουσαν αδύνατα κι όμως έγιναν. Γι’ αυτό πλέον κανένα σενάριο δεν είναι αδύνατο να υλοποιηθεί. Δεν αποκλείεται ότι η πρόκληση χάους στην Ελλάδα να ξεκίνησε από το... Μενίδι. Εμείς, πάντως, ελπίζουμε να μην συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο και όλα αυτά να είναι απλώς σενάρια...
πηγή: voicenews.gr
ΙΩΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 Το μυστικό τουΡουβίκωνα - ΕΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

 

Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ

 

Ποιος και ΓΙΑΤΙ εκπαιδεύει έλληνες αναρχικούς στο Κουρδιστάν; Τους ετοιμάζουν για να δημιουργήσουν εσωτερική αστάθεια; Υπάρχει σύνδεση μαζί τους με τους τζιχαντιστές που βρίσκονται ΗΔΗ στην Ελλαδα; Τι σχέση έχουν με τα τάγματα εφόδου τύπου ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ; Πόσες χιλιάδες στρατό έχουν δημιουργήσει ΜΕΣΑ στη χώρα;


Ξέφραγο αμπέλι η χώρα: Αλβανοί & Αφγανοί έκαψαν χθες την Αθήνα – Στον «αέρα» η εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας – Βίντεο - ΣΧΕΔΙΟ ''ΤΥΦΩΝ''

 

 

 

 

 

Αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο στα Διαβατά - Πέταξαν πέτρες στους οδηγούς τραυματίζοντας τους (φωτό, βίντεο) - ΠΡΟΒΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΥΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
Ακούει κανείς; Τουρκική ισλαμιστική ΜΚΟ δίνει χρήματα σε «πρόσφυγες και μετανάστες» ΜΕΣΑ στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!