Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ψεύτικη η είδηση για τον θησαυρό σε σπίτι πολιτικού … λέει η αστυνομία !

Μια "έρευνα" που αποκαλύπτει "θησαυρούς κρυμμένων εκατομμυρίων", μια κλεμμένη φωτογραφία, ένας ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, μια διάψευση και... μια αποκάλυψη που... "προβληματίζει"


Οι βρυχηθμοί του καθεστώτος ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ,  εναντίον της διαπλοκής και η «κάθαρση» που ευαγγελίζεται η πιο βρώμικη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

 Ακροβασίες, εκβιασμοί, επικίνδυνα παίγνια, αποπροσανατολισμός



Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Ας τα πάρουμε με την σειρά, γιατί στο τέλος  θα μας τρελλάνουν...


Σήμερα, γίνεται ο κακός χαμός στα social media με την έφοδο αστυνομικών σε σπίτι γνωστού ΠΑΣΟΚου... στο οποίο λέγεται πως βρέθηκαν δεσμίδες χαρτονομισμάτων 19.000.000 ευρώ... 

Δηλαδή ο μάγκας, πρώην ΠΑΣΟΚος υπουργός ή κάποιος άλλος, έκαναν ... "μπάνιο" σε μύρια... την ώρα που ο λαός πεινάει και η Πατρίδα ξεπουλιέται.

Την είδηση, έβγαλε η εφημερίδα του Φιλιππάκη... 

Το ποιός είναι ο Φιλιππάκης, είναι γνωστό στους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ... είναι ο άνθρωπος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ... 


Η αστυνομία, ισχυρίζεται πως ... κανένα "ντου" δεν έκανε σε κανένα σπίτι... 
Κι άντε τώρα να μην σου μπουν πονηρές ιδέες, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;



Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, να σου και ο Μανώλης Χατζησάββας, να αποκαλύπτει πως η φωτό είναι πλαστή και κλεμμένη... 

Προσωπικά, θα εστιαστώ σε τρία σημεία:

1. Στην άρνηση των αστυνομικών για την εν λόγω έρευνα, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά...

2. Στον ρόλο του Φιλιππάκη, της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", που είναι στους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ...

3. Στα όσα αποκαλύπτει ο Μανώλης Χατζησάββας,  όχι τόσο στην κλεμμένη φωτογραφία, όσο σε όσα αποκαλύπτει για τον Ρουμπάτη τον διοικητή της ΕΥΠ ...

Διαβάστε την είδηση από γνωστή ιστοσελίδα για το δημοσίευμα της "Δημοκρατίας" (μη χέσω) τολυ Φιλιππάκη, και στην συνέχεια τα όσα αποκαλύπτει ο Μανώλης Χατζησάββας...

Νομίζω πως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον... και τα συμπεράσματα, δικά σας.

Προσωπικά, θεωρώ πως όλο αυτό το σκηνικό με τα 19 εκατομμύρια, στήθηκε για να φύγει η σκέψη του λαού, από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ και τις ευθύνες και πιθανότατα την συνέργεια των κυβερνώντων την Ελλάδα κόκκινων ΧΜΕΡ του ΤΣΙΠΡΑ,  καθώς και την οργή του λαού, που βράζει με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...


Όλα αυτά, είναι  βρυχηθμοί εναντίον της διαπλοκής και η «κάθαρση» που επαγγέλλεται το πιο βρώμικο καθεστώς που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα.

Κρύβουν ακροβασίες, εκβιασμούς, επικίνδυνα παίγνια και  αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

ΔΗΛΑΔΗ, ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ!


Καλλιόπη Σουφλή




«Eφοδος αστυνομικών σε σπίτι στο Π.Ψυχικό: Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ μετρητά που ανήκουν σε πολιτικό του ΠΑΣΟΚ» (φωτό)

 https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2018/11/10/desmides_eurw.jpg?itok=vy-m4R41


Κρυμμένα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες βρήκαν αστυνομικές και φορολογικές Αρχές την Τρίτη το βράδυ έπειτα από έφοδο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού αποκαλύπτει η εφημερίδα "Δημοκρατία" το ρεπορτάζ της οποίας αναπαράγει το pronews.gr. 

Το ιλιγγιώδες αυτό ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη σε μεγάλες δεσμίδες κυρίως των 50 ευρώ και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί.


Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που ρωτήθηκαν σχετικά δεν επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" αλλά ούτε και αναφέρουν με σαφήνεια ότι δεν βρέθηκαν μετρητά 19 εκατ. ευρώ. Πάντως θα μας φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο, αυτό το ποσό να έμεινε "ανέγγιχτο" από όλο τον κύκλο των εμπλεκομένων στον εντοπισμό του. Και οι νοούντες νοήτωσαν. 10 εκλογές κάνεις με το αυτό το ποσό.


«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.


Η Αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλοκώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία"

Πιθανόν στο πλαίσιο της έρευνας να αξιοποιήθηκαν και στοιχεία από συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός.

Το συγκεκριμένο σπίτι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα και το εντυπωσιακό είναι ότι, παρότι ήταν ουσιαστικά ακατοίκητο, το φρουρούσαν security 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Όλο αυτό το διάστημα της παρακολούθησης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», κανείς δεν μπήκε ή βγήκε από το ακίνητο, εκτός από τους τρεις φρουρούς (ένας στον εξωτερικό χώρο και δύο στον εσωτερικό), οι οποίοι άλλαζαν με βάρδιες.


Την περασμένη Τρίτη το βράδυ ομάδα περίπου 15 αστυνομικών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν στη «Δημοκρατία» ότι του είπαν «πες μας, ρε π…η, πόσοι άλλοι είναι μέσα» κι εκείνος τους ενημέρωσε για τους άλλους δύο φρουρούς.

Αμέσως εισήλθαν στο κτίριο πάνοπλοι, αφού υπήρχαν φόβοι ακόμα και για ανταλλαγή πυροβολισμών, ακινητοποίησαν τους security και ξεκίνησαν τον έλεγχο.

 Έπειτα από αρκετή ώρα και με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης! (Απορίας άξιον πως κρύβονται 19.000.000 ευρώ!)

Ούτε οι ίδιοι πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες και συγκεκριμένα της προηγούμενης «γενιάς» χαρτονομισμάτων. 

Τα χρήματα μεταφέρθηκαν αμέσως προκειμένου να μετρηθούν, όπως δείχνει η φωτογραφία που παρουσιάζει η εφημερίδα «Δημοκρατία». 

Επίσης, όλο το σπίτι έγινε φύλλο και φτερό προκειμένου να προκύψουν κι άλλα τεκμήρια.

Η… περίεργη «απόδραση» της Βίκυς Σταμάτη και το σκάφος που μετέφερε (;) τα λεφτά από την Ιταλία


Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης πιθανόν να παραπέμπουν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες περίεργες συμπτώσεις ή καλύτερα ξεχωριστές υποθέσεις, που ενδεχομένως να συνδέονται.


Για παράδειγμα, ερευνάται αν η περίφημη «απόδραση» της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο ήταν εικονική, αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανόν εκείνες τις ώρες που υποτίθεται ότι… περιφερόταν ασκόπως συνάντησε Ελβετούς τραπεζίτες που ήρθαν να τη συναντήσουν και να αποσπάσουν την υπογραφή της προκειμένου να γίνει μια πολύ μεγάλη ανάληψη.


Λίγο μετά υπήρχαν πολύ σοβαρές πληροφορίες στο Λιμενικό Σώμα για σκάφος που θα έπλεε από την Ιταλία προς την Ελλάδα μεταφέροντας ένα τεράστιο ποσό «μαύρου» χρήματος. Το σκάφος παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά υπήρχαν αρκετά κομμάτια ενός παζλ που έπρεπε να συνδεθεί. Γι’ αυτό τέθηκαν υπό διαρκή «έλεγχο» οι υποψήφιοι «στόχοι».


Άγνωστο πώς, στοχοποιήθηκε ως πιθανός χώρος αποθήκευσης του «θησαυρού» το διώροφο της οδού Ζαλοκώστα και φτάσαμε στα αποκαλυπτήρια. 

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, αφού θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα σε ποιον ανήκουν τα χρήματα, σε ποιο όνομα είναι το σπίτι και ποιες συνέπειες θα έχει η προσπάθεια απόκρυψης.


Όπως και να έχει, η υπόθεση θα έχει καυτή συνέχεια και είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει πολιτική αντιπαράθεση. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι το ποσό είναι του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, θα καταρρεύσει και η τελευταία γραμμή άμυνας, ο οποίος πρόσφατα υποστήριζε στο δικαστήριο ότι είναι πάμφτωχος.


Εκτός κι αν τα χρήματα δεν είναι δικά του κι ανήκουν σε άλλους. Παλιούς… συντρόφους; 


"Η έρευνα θα μας το αποκαλύψει. Πάντως από το ρεπορτάζ προκύπτει με βεβαιότητα εμπλοκή «πράσινου» μεγαλοστελέχους" αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία".







Πηγή


Διαβάστε τώρα και τις αποκαλύψεις του Μανώλη Χατζησάββα.... και τα συμπεράσματα δικά σας...






Πηγή ΑΝΤΙ300



ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΦΩΤΟ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ... 

How to clean up the dirty business of money laundering 



View of the material seized by the Spanish National Police during the operation 'Emperador' (Emperor) that unveiled a network of money laundering and organized crime, in Madrid, Spain, on 16 October 2012. © BELGA_EFE_A.Diaz      


Money laundering continues to be a problem © BELGA_EFE_A.Diaz 

The crisis and new technologies have made it easier for criminals to launder money despite the current EU directives in place and the best efforts of law enforcement agencies. The Parliament's special committee on organised crime held a public hearing on 12 November to discuss with experts what can be done.

The scope of the problem

Money laundering accounted for 2.7% of the world's gross domestic product in 2009, which equals about $1,600 billion.

Criminals launder their ill-gotten gains in many different ways. For example, it can be through using fictitious transactions, creating false gambling winnings or by taking advantage of online banking services.

Using online gambling to launder money

Online gambling is used by criminals as an efficient way to launder money, said Ingo Fiedler of the University of Hamburg. He gave the committee an example of how easy this method is. For example, if you had made €200,000 from illegal drug trafficking, you could deposit the money in a bank account in a tax haven. You then open a poker account using this bank account. After playing, you wire the remaining sum to your real bank account as a gambling win. As money won during gambling is tax free, this method has a low visibility and costs very little.

Infiltrating the banking system

The crisis has created additional opportunities for organised crime to infiltrate the banking sector, warned Antonio Maria Costa, the UN's fomer under-secretary general. Banks have had to search for fresh money as the financial crisis has paralysed inter-banking lending. Gangs can make use of this to increase their influence by for example depositing banknotes, acquiring shares and sitting on boards. Banks that are involved in money laundering usually go unpunished.

What the EP will do

The special committee on organised crime will come up with recommendations. Italian Christian Democrat MEP Salvatore Iacolino, who will be drafting the committee's final proposals, said harmonised EU rules could prove to be more effective as a fragmented system creates loopholes.

Next step

The European Commission is expected to propose a new directive in early 2013, focusing on tax heavens.


πηγή 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!