Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Επίδειξη ενότητας από Μέρκελ - Μακρόν 100 χρόνια μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο....Τι μας είπε ο Μακρόν του τοκογλύφου Ρότσιλντ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Τα παρακάτω είναι μόνο για προχωρημένους στην μελέτη της εναλλακτικής ενημέρωσης..

 

«Η Ευρώπη βρίσκεται σε ειρήνη εδώ και 73 χρόνια. Επικρατεί η ειρήνη διότι εμείς το επιθυμούμε, επειδή η Γερμανία και η Γαλλία επιθυμούν την ειρήνη» είπε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους μιλώντας σε νέους, έχοντας την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης στο πλευρό του.

Συμφωνούμε απόλυτα!! 


Η Γαλλία του Ρισελιέ ...Η μόνιμη προδότης της Μεσογείου.  Η Γαλλία, ο  ύπουλος ρουφιάνος των Γερμανών.



Τώρα, που οι λαοί έχουν "μουδιάσει" και δεν αντιστέκονται σε τίποτε, θα τους τα πάρουν όλα ...Νέος γύρος "κονόμας" για τους κακοποιούς της περιοχής. Οι έμποροι ναρκωτικών θα γίνουν τώρα και "επενδυτές" στον τομέα των υποδομών. Τα χρήματα των εμπόρων της πρέζας θα γίνουν επενδυτικά funds στα Βαλκάνια ...Πυρετός "ανάπτυξης" στα Βαλκάνια.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ μειμαρακης ολαντΓι' αυτόν τον λόγο ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν όλα τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας. Μέσα σε λίγα χρόνια —και με ελάχιστα χρήματα— θα αποκτήσουν το σύνολο των υποδομών της πατρίδας μας ...Το σύνολο των υποδομών, που μετατρέπουν τη στρατηγική της θέση σε κέρδος. Γι' αυτόν τον λόγο παίζονται και όλα τα παιχνίδια γύρω από το Αιγαίο. Τώρα —κατά "τύχη"— ανακάλυψαν τα πετρέλαια στο Αιγαίο ...Τα πετρέλαια, τα οποία μέχρι τώρα μας διαβεβαίωναν με τον Γιωργάκη πως δεν υπάρχουν.
Γιατί ανακαλύφθηκαν τώρα; Για τον ίδιο λόγο που ένας κλέφτης βγάζει από την τσέπη του —και όταν τον συμφέρει— ένα κόκαλο, για να το πετάξει σε έναν σκύλο-φύλακα και με τον τρόπο αυτόν να τον μπερδέψει, ώστε να μην του επιτεθεί. Γι' αυτόν τον λόγο οι Προτεστάντες έβγαλαν τώρα από το "τσεπάκι" τους τα πλούσια κοιτάσματα του πετρελαίου ...Τα κοιτάσματα, τα οποία από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα γνώριζαν ότι υπήρχαν ...Τα κοιτάσματα, τα οποία είχαν ανακαλύψει μέχρι και οι Ναζί στην περίοδο της Κατοχής ...Τώρα τα εμφάνισαν, γιατί τώρα τους συμφέρει.
Την ώρα λοιπόν που οι Προτεστάντες θα λεηλατούν την αμύθητης αξίας λαϊκή περιουσία, οι Έλληνες θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη αλλού ...Θα ονειρεύονται πετρέλαια ...Πετρέλαια, τα οποία θα τους κάνουν πάμπλουτους ...Πετρέλαια, τα οποία τα επιβουλεύονται και άλλοι και άρα θα πρέπει να εξασφαλίσουν συμμάχους στον αγώνα για την απόκτησή τους. Ποιοι είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι και εγγυητές σ' αυτήν τη μάχη; ...Οι Προτεστάντες. Όταν θέλεις τη συμμαχία τους, πώς μπορείς να τους σταματήσεις στις απαιτήσεις τους; ...Ας παει και το "παλιάμπελο"... που λέει και ο λαός ...Ας πάρουν τα δίκτυα, αν είναι να μας βοηθήσουν στα πετρέλαια ...Ας πάρουν τον "ζημιάρη" ΟΣΕ, αν είναι να μας εγγυηθούν την ΑΟΖ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν αοζΠοιος απειλεί τα πετρέλαια; ...Οι "κακοί" Τούρκοι. Αυτοί, οι οποίοι πρέπει να φαίνονται απειλητικοί, για να λειτουργήσει το παραμύθι με τον "λύκο". Γίνεται παραμύθι χωρίς λύκο; Αυτόν τον "λύκο" ελέγχουν οι Προτεστάντες και αυτόν "σπρώχνουν", για να τρομοκρατεί τα θύματά τους. Γι' αυτόν τον λόγο βάζουν και τους Τούρκους στο δικό τους παιχνίδι. 

Στο παιχνίδι της εξαγοράς των ελληνικών λιμανιών βάζουν και τους Τούρκους, για έναν πολύ απλό λόγο:

Οποιαδήποτε κίνηση της Ελλάδας εναντίον των "επενδυτών" των λιμανιών να θίγει και τα τουρκικά συμφέροντα και άρα να προκαλεί μείζονα εθνική κρίση. Γι' αυτό τους βάζουν στο παιχνίδι της αγοράς μαρίνων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ...Να φαίνεται ότι θα είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους μια εισβολή, για να προστατεύσουν τα εθνικά τους συμφέροντα σε περίπτωση που αυτά απειληθούν ...Πράγμα, το οποίο δεν θα μπορούσαν να το κάνουν, αν για παράδειγμα "επένδυαν" στην Κέρκυρα ή στην Πύλο.


Αυτός είναι ο στόχος των Προτεσταντών ...Να βάλουν την Τουρκία να προστατεύει τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα. Να την βάλουν "μέσα" στην Ελλάδα στον ρόλο του απειλητικού μπράβου ...Του μπράβου, ο οποίος προστατεύει ακόμα και με τη βία τα συμφέροντά του και βέβαια κι αυτά των συνεταίρων του ...Του μπράβου, ο οποίος θα αντιδρά βίαια κάθε φορά που οι Έλληνες θα σκέφτονται να επανεξετάσουν τις αποικιοκρατικού τύπου συμφωνίες των αποκρατικοποιήσεων ...Του μπράβου, ο οποίος είναι ομόθρησκος με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα..


"Δαιμονοποιούν" τους λαούς και μετά τους χτυπούν ανελέητα, χωρίς οι ίδιοι με τα εγκλήματά τους να χάνουν την "αρετή" τους. Τους χτυπούν με όλα τα μέσα, γιατί οι "δαίμονες" δεν δικαιούνται ελέους. Αν αρχίσει ο ελληνικός λαός και αντιδρά στη σημερινή του λεηλασία, πρέπει να προετοιμάσουν το έδαφος οι Προτεστάντες, προκειμένου να τον χειριστούν. Έχει λοιπόν "νόημα" η επίθεση του Σβόμποντα, εφόσον με τις πράξεις του διευκολύνει την εταιρεία, που πληρώνει τη γυναίκα του, να λεηλατήσει την Ελλάδα. Έχει οικογενειακό συμφέρον ο Σβόμποντα να βοηθήσει τη "δημοκρατική" Siemens να λεηλατήσει τη "φασιστική" Ελλάδα ...Μπόνους απόδοσης θα πάρει η γυναίκα του, αν την βοηθήσει ο άντρας της στην εξυπηρέτηση των σχεδίων της εταιρίας.

Σε αυτό το σημείο αποκαλύπτεται η αναγκαιότητα της δυσφημιστικής τους εκστρατείας. Πρέπει όλος ο κόσμος να σχηματίσει την άποψη ότι οι Έλληνες τής σύγχρονης Ελλάδας είναι φασίστες ...Την άποψη ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους προγόνους τους και είναι σκληροί φασίστες και ρατσιστές. Ποιος θα λυπηθεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Ποιος θα τολμήσει να υπερασπιστεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Θα τολμήσουν οι Έλληνες "φασίστες" να αρνηθούν να πληρώσουν τα χρέη τους; Θα αρνηθούν οι Έλληνες "φασίστες" να παραδώσουν τη δημόσια περιουσία τους στους "εκλεκτούς"; ...Θα τους λιώσουν και θα απαλλάξουν και την ανθρωπότητα από τη "μιαρή" παρουσία τους.
 
Βλέποντας κάποιος όλο αυτό "παιχνίδι" της δυσφήμισης, αρχίζει και υποπτεύεται μερικά πράγματα. Ήταν οι Προτεστάντες τόσο "τυχεροί", που στην κατάλληλη γι' αυτούς εποχή εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή ή μήπως την "τύχη" τους την έφτιαξαν μόνοι τους; Τόσο μεγάλα συμφέροντα στηρίζονται στην "τυχαία" άνοδο της Χρυσής Αυγής; Βοήθησαν αυτοί καθόλου προς αυτήν την κατεύθυνση; Μήπως είναι δικό τους δημιούργημα το "πρόβλημα", το οποίο δυσφημεί τόσο πολύ την Ελλάδα στο εξωτερικό; Ήθελαν να δυσφημίσουν την Ελλάδα και είχαν τόσο μεγάλη "τύχη" με τους χοντροκώληδες Φίρερ και τους κασιδιάρηδες "ήρωες"; ...Δεν είναι εποχές, δηλαδή, ο παράγων "τύχη" να αφήνεται στην "τύχη" του.
Προκειμένου να εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως, πρέπει να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική". Σε μια εποχή που η Γαλλία έχει 24% ακροδεξιούς, η νόμιμη Χρυσή Αυγή με το 6% δεν τους βολεύει ...Δεν τους βολεύει με ένα ποσοστό, το οποίο είναι το ένα τρίτο του ποσοστού της "αγνής" Γαλλίας ή της "άμωμης" Φιλανδίας

3 σχόλια:

  1. Η Ευρώπη έχει ειρήνη εδώ και 73 χρόνια, διότι ο σιωνισμός με τους 2 παγκοσμίους πολέμους επέτυχε την παγκόσμιο κυριαρχία του. Αφού εξόντωσε την τελευταία ελπίδα της λευκής φυλής το 1945, κατέκτησε την Ευρώπη και πλέον κάνει ότι θέλει σε παγκόσμιο επίπεδο. Το λυπηρό είναι ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι (πως να τους χαρακτηρίσω) που κατηγορούν τους Γερμανούς, ενώ γνωρίζουμε ότι και τους 2 πολέμους τους προκάλεσαν οι εβραίοι για να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ και να κατακτήσουν τον κόσμο. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο το 2018, όταν υπάρχουν όλες οι αποδείξεις για τις ευθύνες των πολέμων, να κατηγορούνται οι Γερμανοί γιαυτούς. Η πιο απλή απόδειξη ότι έσυραν την Γερμανία στον 2ο ΠΠ είναι ότι την 3η Σεπτεμβρίου 1939 η Γαλλία και η Αγγλία κήρυξαν τον πόλεμο στην Γερμανία η οποία εισέβαλε στην Πολωνία για να προστατεύσει τους Γερμανούς από την βία και τις εκτελέσεις των Πολωνών, ενώ όταν εισέβαλε η σοβιετία λίγες ημέρες αργότερα, εκαναν την πάπια και οι δύο. Αφήστε ρε παπαγαλάκια του σιωνισμού τα ψέμματα. Ξέρουμε ότι τα αφεντικά σας προκάλεσαν τους πολέμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογουμένως σε (μόλις) 8 γραμμές τά ΕΙΠΑΤΕ Ο Λ Α !

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνήσω με τους αγαπητούς σχολιαστές παραπάνω για τη Γερμανία και τους γερμανούς.

      Το ότι ο ηθικός αυτουργός είναι οι σιωνιστές – Καμπάλα – Χαζάροι δε σημαίνει ότι αυτός που αναλαμβάνει να πιέσει τη σκανδάλη είναι αθώος…

      Οι γερμανοί πολίτες στους πολέμους εκτελούσαν αμάχους, παιδιά, γυναίκες και γερόντια. Οι ίδιοι είναι που ρήμαζαν τις περιούσιες των άτυχων πολιτών των χωρών που κατακτήσαν.

      Οι ίδιοι οι γερμανοί πολίτες ψήφισαν επανειλημμένως και ζητωκραύγαζαν για την πολιτική της Μερκελ και του Σόιμπλε που κατέστρεψαν και πάλι τη χωρα μας και την οδηγούν σε ακρωτηριασμό. Όλοι τους είδαμε στην υπογραφή του κάθε μνημονίου να ψιθυρίζουν ‘’οι έλληνες πήραν αυτό που τους άξιζε’’ άλλα και πάλι δεν είναι αρκετό!

      Και πάλι οι γερμανοί έχουν αναλάβει τα βρώμικα παιχνίδια στα βαλκάνια, όπως έκαναν και με τη Γιουγκοσλαβία, καθως και τον ακρωτηριασμό της Μακεδονίας μας.

      Οπού οι αμερικανοί ήθελαν δολοφόνο και ληστή στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια οι γερμανοί ήταν πάντα οι πρόθυμοι εκτελεστές και μάλιστα το έπρατταν, και ακόμα πράττουν, με περισσό ζήλο!

      Οι γερμανοί είναι αυτοι που λάδωναν έλληνες πολίτικους για να κατακλέβουν το ελληνικό κράτος μέσω εξοπλισμών κλπ. Αθώοι είναι λέτε;

      Και τέλος…. οι Χαζάροι είναι εβραίοι γερμανικής καταγωγής. Ουσιαστικά είναι γερμανοί! Απίστευτο; Για διαβάστε λίγο παραπάνω Τραϊανού… το είχαμε αναρτήσει το άρθρο άλλα προφανώς επειδή είναι 60 σελίδες δεν έδωσαν πολλοί σημασία… Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μικρό βιβλίο ιστορίας γύρω από το θέμα άλλα θα σας ‘’ξεμπερδέψει’’ γύρω από το τι εστί γερμανός….

      Το “είδωλο” του θεού Θορ - ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ...

      https://odysseiatv.blogspot.com/2018/10/blog-post_770.html

      Τι ακριβώς συζητάμε λοιπόν;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!