Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Δικαιοσύνη ΣΥΡΙΖΑ: Στη φυλακή η καθαρίστρια ελεύθερος ο Δ. Τσίπρας

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ευτυχώς που είναι τόσο προκλητικοί για να ξυπνήσουν και οι κοιμώμενοι.... ελπίζω δηλαδή.....

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η κ.ΖΑΝΕΤ (ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑΧΑ;) ΤΣΙΠΡΑ,
ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΜΑΣ"....
Η κατακραυγή για τη 10ετή φυλάκιση µιας καθαρίστριας, που απασχολεί το πανελλήνιο και φέρνει για άλλη µια φορά στην πρώτη γραµµή της επικαιρότητας τις µεθοδεύσεις, τις ανισότητες και τα καυτά ερωτήµατα για τη λειτουργία της δικαστικής εξουσίας στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει για άλλη µια φορά εν αµφιβόλω το πολυδιαφηµιζόµενο ηθικό πλεονέκτηµα της Αριστεράς και κυρίως ως προς το κατά πόσον η ∆ικαιοσύνη λειτουργεί µε δύο µέτρα και δύο σταθµά.


Μια καθαρίστρια καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο ∆ηµοτικού για να µαζεύει σκουπίδια, ενώ ο αδελφός του πρωθυπουργού, ∆. Τσίπρας, όπως είχαν αναδείξει στο παρελθόν επισταµένως τα «Π», δεν δικάστηκε ποτέ, αν και η οικογενειακή τους εταιρεία, ∆ίοδος Ο.Ε., κατέθεσε πλαστή ασφαλιστική ενηµερότητα προκειµένου να συµµετάσχει σε δηµόσιο έργο αξίας 1,1 εκατ. ευρώ, στη Λέσβο. Ταυτόχρονα, στην πρώτη περίπτωση, µετά τον σάλο που ξέσπασε, η εισαγγελέας του Αρείου, Ξένη ∆ηµητρίου, ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες αναίρεσης της καταδικαστικής απόφασης. Στη δεύτερη δεν προέβη σε καµία ενέργεια. Και αυτό παρά το γεγονός ότι τον Σεπτέµβριο του 2017 είχε υπάρξει οµόθυµη απαίτηση από την αντιπολίτευση για παρέµβαση της εισαγγελικής Αρχής, καθώς η χρήση του παραποιηµένου εγγράφου ήγειρε κατηγορίες κακουργηµατικού χαρακτήρα και δη των επιβαρυντικών διατάξεων που ενέπιπταν στον σχετικό νόµο περί καταχραστών του ∆ηµοσίου.
parapolitika.gr

TRIKLOPODIA

1 σχόλιο:

  1. Παρακρατικοί επιτέθηκαν σε αδειούχο στρατιώτη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης - Φυσικά δεν υπήρξε καμία σύλληψη!
    Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 -

    Παρακρατικοί επιτέθηκαν σε αδειούχο στρατιώτη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης - Φυσικά δεν υπήρξε καμία σύλληψη!

    Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα στρατιώτης βγήκε αδειούχος στο Ηράκλειο, μόνο που έκανε το... έγκλημα να μην προλάβει να αλλάξει πλήρως σε πολιτική περιβολή, με αποτέλεσμα να έχει απομείνει μία στρατιωτική μπλούζα με το εθνόσημο.

    Το «έγκλημα» ανέλαβε να το τιμωρήσει μία συμμορία 15 παρακρατικών, οι οποίοι φορώντας κουκούλες και φέροντας δολοφονικά εργαλεία πήγανε να εκφοβίσουν τον στρατιώτη.

    Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η συμμορία των 15 παρακρατικών αρχικά τού ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα του και να τους την παραδώσει.

    Όταν ο 19χρονος αρνήθηκε, εκείνοι τον απείλησαν, τον εξύβρισαν, τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες και φεύγοντας του έσκισαν την μπλούζα που φορούσε.

    Το σκανδαλώδες της υποθέσεως είναι ότι όταν ο στρατιώτης πήγε και υπέβαλλε μήνυση, οι αστυνομικοί φρόντισαν να προαναγγείλουν την αποτυχία τους, σημειώνοντας «η αναγνώριση των δραστών είναι δύσκολη, καθώς δεν διακρίνονταν τα πρόσωπά τους».

    Αν ήτανε Χρυσαυγίτες οι δράστες, βεβαίως, θα επιστρατεύονταν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής, άριστα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί σκύλοι, θα σκάβανε και κανά μοναστήρι για στοιχεία. Τώρα δεν υπήρξε, ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία σύλληψη, γεγονός που αποδεικνύει τις άρρηκτες σχέσεις κράτους και παρακράτους.


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-epitethhkan-se-adeioucho-stratiwth-sto-kentro-tou-hrakleiou-kr#ixzz5Xt0OlrT9

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!