Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ...Β Λ Α Μ Μ Ε Ν Η ;

Η Σκοπιανή "κυρία" είναι ΑΠΛΩΣ για  ...Σ Φ Α Λ Ι Α Ρ Ε Σ !!! (Σύννεφο όμως απο δαύτες!)
ΜΑΣ Προκαλεί ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ η υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα.
Η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας ζητά από τους Έλληνες να ....σταματήσουν να τραγουδούν στις παρελάσεις το «Μακεδονία ξακουστή»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για radmila sekerinska

Σχετική εικόνα
AΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο
...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ "ΜΑΣ".
ΑΣΦΑΛΩΣ....
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, η Ραντμίλα Σεκερίνσκα κληθείσα να σχολιάσει τα συνθήματα περί ελληνικότητας της Μακεδονίας, δήλωσε πως αυτά… δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, και έκανε λόγο για δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια.

Αυτό δείχνει, είπε η υπουργός, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, προαναγγέλλοντας ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το ζήτημα αυτό στη συνέχεια.

Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς, πρόσθεσε σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ.

«Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη «Μακεδονία» η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία» είπε η Ραντμίλα Σεκερίνσκα.

«Το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά την διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία», πρόσθεσε η Σκοπιανή πολιτικός.

Πηγή: Lykavitos
"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!