Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Μία Σ Π Α Ν Ι Ο Τ Α Τ Η στιγμή στον αγωνιστικό χώρο... (ΓΙΑΤΙ δεν το έδειξαν ΟΥΤΕ αυτό το βοθροκάναλα;)

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο, ΟΣΟ ΚΑΙ  Σ Π Α Ν Ι Ο Τ Α Τ Ο  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΟΙΝΟΥ, ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Croatul Ivan Martici

(ΕΥΓΕ!
ΑΞΙΟΣ!
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ" ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΠΑΛΙ ...Ψ Α Λ Ι Δ Ι ;;;)
Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Ιβάν Μάρτιτς( Ivan Martici), το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (02/11) και κατά την διάρκεια του αγώνος Πολιτέχνικα Ιασίου - Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, γονάτισε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να προσεύχεται για τον 18χρονο συμπαίχτη του Βαλεντίν Μιχαίλα (Valentin Mihăilă)ο οποίος έπεσε αναίσθητος κάτω μετά από χτύπημα ενός αντιπάλου του.

ΔΕΙΤΕ  Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε αυτό  τό βίντεο!




Την ώρα που οι άλλοι παίχτες καλούσαν απεγνωσμένα το ασθενοφόρο που βρίσκονταν στο γήπεδο να κινηθεί γρήγορα (σ.σ.άργούσε χαρακτηριστικά να μπει στον αγωνιστικό χώρο), ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, με δάκρυα στα μάτια προσευχόνταν για τον Βαλεντίν ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου.


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!