Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Κι όμως, πίσω από την "συντρόφισσα" Γιάννα κρυβόταν ο Σόρος! Και πίσω από το Μακεδονικό, βρίσκεται ο Σόρος εδώ και πολλά χρόνια. Και πίσω από τα μνημόνια ΞΑΝΑ ο Σόρος.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ελπίζω να έχετε καταλάβει πια ότι μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων ακόμα και από τον τούρκο είναι ο εβραίος... Να θυμάστε πάντα τι έπραξε ο Κολοκοτρώνης γιαυτό το ''πρόβλημα''...
 
Συγκεκριμένα, εκτός από διευκολύνσεις που παρασχέθηκαν στο ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2013, όταν ο Αλέξης πρωτοσυναντήθηκε με το State Department και πάτησε πόδι στο Brookings, ενδιαφέρον από την πλευρά Σόρος εκδηλώθηκε επί αμερικανικού εδάφους και το 2015.


Τότε, στη Νέα Υόρκη και το ξενοδοχείο Sheraton, σε εκδήλωση του Clinton Global Initiative, όταν ο πρωθυπουργός έκανε την Ελλάδα για άλλη μια φορά ρεζίλι προσπαθώντας να καταλάβει τι του έλεγε ο Μπιλ Κλίντον και να αρθρώσει μιαν απάντηση της προκοπής, μέσα στην αίθουσα είχε σπεύσει για να παρακολουθήσει το «πουλέν» του ο ίδιος ο Τζορτζ Σόρος!



Αποτέλεσμα εικόνας για κλιντον τσιπρασ γιαννα


Μάλιστα, ο ζάπλουτος πλανητικός παράγων, που ίσως είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους ανθρώπους στον κόσμο, όταν σταμάτησαν να παίρνουν οι κάμερες είχε μια κατ’ιδίαν συνομιλία τόσο με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όσο και με τον Έλληνα Ρισελιέ, Νίκο Παππά, ενώ έσπευσαν να του υποβάλουν τα σέβη τους Σταθάκης και Γεροβασίλη.
Δια του λόγου το αληθές, η φωτογραφία που τραβήχθηκε από τις λίγες θέσεις του ακροατηρίου της κλειστής εκείνης εκδήλωσης. Αλήθεια, πηγαίνει γενικώς ο Σόρος να παρακολουθεί εκδηλώσεις στις οποίες δεν έχει κάποιο προσωπικό συμφέρον; Η ερώτηση είναι ρητορική και δεν χρήζει απαντήσεως. 
Κ. P


Βλέποντας λοιπόν ο αναγνώστης όλα αυτά, καταλα­βαίνει τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Εθνικός εχθρός των Εβραίων είναι αυτός τον οποίον όρισαν οι εθνικοί του ήρωες ως τέτοιον. Εχθρός τους είναι η Μακε­δονία και ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει. Εχθρός τους είναι ο ελληνισμός, που απειλεί μόνιμα το εβραϊκό έθνος και καθιστά τον αγώνα των Μακκαβαίων παντοτινά επίκαι­ρο. Όταν γνωρίζεις ποιος είναι ο εχθρός τους, μπορείς να καταλάβεις και ποιοι είναι οι "σωστοί" Εβραίοι με βάση τα πρότυπά τους. Με βάση τα πρότυπα που για οκτώ ημέρες κάθε χρόνο θα τους υπενθυμίζονται. Με βάση τα μνημόσυνα των "σωστών" Εβραίων, που για οκτώ ημέρες θα υπενθυμίζονται στους υπολοίπους.
Αποτέλεσμα εικόνας για κισινγκερ αγαπη βαρδινογιαννη

"Σωστός" Εβραίος είναι ο Ιωσήφ "Τίτο", που έβαλε τα "θεμέλια", για να κάνει ζημιά στη Μακεδονία. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Μπεναρόγια, που δημιούργησε το μετέ­πειτα ΚΚΕ ως μοχλό πρόκλησης έντασης στη Μακεδονία. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ, που έκανε ζημιά στον ελληνισμό με την Κύπρο. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Νίμιτς, που παριστάνει τον διαπραγματευτή, για να εξασφαλίσει τα εβραϊκά συμφέροντα εις βάρος των εχθρών του. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Σόρος, που χρηματοδοτεί τον κάθε πιθανό ή απίθανο παράγοντα, που μπορεί να κάνει κακό στη Μακεδονία. "Σωστός" Εβραίος είναι ο Γιωργάκης, που, ως υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας, αναγνώρισε "ίχνη" μακεδονικού έθνους στη σημερινή Ελλάδα. Όλοι αυτοί είναι "σωστοί" όχι μόνον γιατί πρόσφεραν κέρδη στο έθνος τους, αλλά γιατί δεν ξέχασαν να κάνουν ζημιά και στους εχθρούς του. Όλοι αυτοί "τιμούνται" στη Χανουκά, γιατί είναι γνήσιοι "Μακκαβαίοι".

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_15.html
Διαβάστε επίσης από το βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού, ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ:

Μακροσκοπική εξέταση του Μακεδονικού ζητήματος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!