Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ελάχιστοι θα αναφέρουν την λέξη «Χριστός»: Το σχέδιο του Διεθνισμού και η Ελλάδα του σήμερα – Ένα ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δείτε

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Σας τα έχουμε πει όλα από καιρό. Εφαρμόζουν συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μας πηγαίνουν με το εγχειρίδιο χρήσης…. Εφαρμόζουν την πανθρησκεία  σύμφωνα με την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΔΩ με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ
 Image result for ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
Και καθώς οι μέρες κυλούν, στην χώρα που λέγεται Ελλάδα... 
 …επίσημη Εκκλησία και λαός ασχολούνται, εκ των πραγμάτων, περισσότερο με το χρήμα παρά με την «αποβολή» του Χριστού από το Σύνταγμα (διαβάστε ΕΔΩ).

Όσοι αντιδρούν εφεξής θα ονομάζονται «φανατικοί» και θα εξισώνονται ενδεχόμενα με τους ισλαμιστές.

Όλα τα έχει προβλέψει όμως ο διεθνισμός, ο οποίος επιβάλλει στην Ελλάδα πλήρως τις ιδέες του.



Διεθνής ομάδα ερευνητών ανέπτυξε ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό, όπως λένε, «να μιμηθεί την ανθρώπινη «τάση» προς την θρησκεία/θρησκευτικότητα, επιδιώκοντας να ρίξει φως – και ενδεχομένως να βοηθήσει στην αντιμετώπιση – του φαινομένου του θρησκευτικού φανατισμού και της βίας που προκύπτει από αυτόν».

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο The Journal for Artificial Societies and Social Stimulation.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Oxford University, που συμμετείχε σε αυτήν, είναι μία από τις πρώτες που δημοσιεύονται και χρησιμοποιούν ψυχολογικά ρεαλιστική τεχνητή νοημοσύνη (και όχι machine learning).

Το ερώτημα γύρω από το οποίο κινείται η έρευνα είναι αν οι άνθρωποι είναι φύσει βίαιοι ή αν παράγοντες όπως η θρησκεία προκαλούν ξενοφοβικές τάσεις και εντάσεις μεταξύ διαφορετικών ομάδων, που μπορεί (ή όχι) να εξελιχθούν σε βία.

Προφανής σκοπός, ελέω βίας λόγω της «μείξης» πολιτισμών και θρησκειών στην Δύση (πολυπολιτισμικότητα), η κατάργηση ή η συγχώνευση των θρησκειών σε ένα ενιαίο «δόγμα ειρήνης», το οποίο θα ακολουθεί την «πολιτική ορθότητα», όπως φυσικά την ορίζει ο αριστερόστροφος διεθνισμός (πολυπολιτισμικότητα, ισότητα προς τα κάτω, κατευθυνόμενη οικολογία κτλ.).

Η έρευνα έδειξε πως οι πιο κοινές συνθήκες που οδηγούν σε ξενοφοβικές εντάσεις λαμβάνουν χώρα όταν κοινωνικοί κίνδυνοι γίνονται τόσο πιεστικοί, που δεν είναι πια δυνατή η ανοχή απέναντι σε αυτές: Όταν οι βασικές αξίες αμφισβητούνται ή όταν θεωρείται πως τίθεται εν αμφιβόλω η δέσμευση στις δικές τους αξίες, τότε προκύπτουν εντάσεις.

Επίσης, λένε οι ερευνητές, κάποιες θρησκείες έχουν την τάση να ενθαρρύνουν ακραίες επιδείξεις αφοσίωσης στην πίστη, που μπορεί να οδηγήσει σε βία απέναντι σε άλλες ομάδες ή σε άτομα που έχουν αποστραφεί την πίστη.

Όπως εκτιμούν οι ερευνητές, η χρήση τέτοιων μοντέλων για την κατανόηση των βασικών αιτίων της θρησκευτικής βίας επιτρέπει τον περιορισμό και τη μείωση των συγκρούσεων αυτών ή την αύξησή τους ως εργαλεία για πιο… σταθερές κοινωνίες.

Υπάκουες κοινωνίες στις οποίες η ένταση επιδιώκεται να λείπει, καθώς οι όποιες θρησκείες θα μπουν στο ίδιο τσουβάλι και θα περιοριστούν.

Μαζί με όλα αυτά θα απαγορεύεται να αναφέρεται κανείς στον Χριστό και στα γεμάτα αγάπη αλλά και μαθηματική λογική Λόγια Του, τα οποία ξεπερνούν τα στενά όρια της θρησκείας και μπορούν πράγματι να ενώσουν τους ανθρώπους.

Ωστόσο, η όποια εξουσία δεν θέλει τους ανθρώπους ενωμένους-αφυπνισμένους με το βλέμμα στην αλήθεια, αλλά ενωμένους και υπάκουους κάτω από την σιδηρά πυγμή της.
Όταν τους ρωτά κανείς για Θεό να απαντούν αόριστα, τυπολατρικά, διεθνιστικά, ψευδοπνευματικά ή ακόμα καλύτερα υλιστικά.

Ελάχιστοι τολμούν να αναφέρουν ακόμα και την λέξη «Χριστός». Πόσο μάλλον να την εννοούν.
Δείτε το βίντεο από την Ελλάδα του σήμερα:
 EL


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ξεκινάει ο «Οίκος του Ενός» - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 

 

 


Τουρκικά μέ τό ...ζόρι (!!!) σέ νηπιαγωγεῖα τῆς Θράκης – Δ ε λ ε α σ τ ι κ ό bonus 2.500 € σέ δασκάλους !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!