Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πρόκειται για πολύ σοβαρό άρθρο, η ανάγνωση του οποίου σας εντάσσει αυτόματα στις συμμαχικές δυνάμεις που απαρτίζουν τα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΙΛΟ» ΚΑΙ ΤΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ» όπως είπαμε άλλωστε ΕΔΩ. Ρίξτε κι εσείς τα χλιμιντρίσματα σας όπως ΕΔΩ και ΕΔΩ.
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
Η ανθρωπότητα ζει συγκλονιστικές στιγμές! Μετά τα ‘’κίτρινα γιλέκα’’ και τα ‘’κόκκινα στυλό’’ ξεκίνησε η επανάσταση των ‘’ομιλούντων πράσινων αλόγων’’!

 


Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ξεχύθηκαν μέσα στο City of  London και στο Βατικανό ταυτόχρονα (ιστορικοί τόποι και οι δυο...) και την ίδια ώρα εκατοντάδες πράσινα άλογα τα οποία ήταν και ομιλούντα! Ζήτησαν και επέτυχαν συνέντευξη ταυτόχρονα από τον Μάρκ Ζάκερμπεργκ, δήθεν ιδρυτή του ‘’ψώνιο book’’,  αλλά και από συντάκτες ‘’επαναστατικών λαϊκών δημοκρατικών’’ εφημερίδων όπως οι NEW YORK TIMES,  WASHINGTON POST, DAILY TELEGRAPH, ECONOMIST,ΤΙΜΕ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΚΟΝΤΡΑ NEWS αλλά και από τον μελλοντικό συντάκτη και αγωνιστή ΞΕΝΙΟ ΦΟΥΡΦΙΩΤΗ για την νέα εφημερίδα που ετοιμάζει!  Θα ζήσουμε μεγάλες και ονειρεμένες στιγμές και νύχτες ''μαγικές'' (ΕΔΩ)!

 


Σύμφωνα με τις πρώτες συνταρακτικές πληροφορίες, ανέφεραν ότι η θάλασσα έχει ψάρια, ο ουρανός πουλιά και το δάσος δέντρα! Συνέχισαν τον συναρπαστικό και επαναστατικό λόγο τους τονίζοντας πως τα Χριστούγεννα είναι στις 25 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο και  αποκάλυψαν ότι ο αρακάς σπέρνεται  τον Οκτώβριο, Νοέμβριο αλλά και τον Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Συνέχισαν με ένα πύρινο λόγο για την αναπαραγωγή των κουνελιών τα οποία την ξεκινούν στην ηλικία των 5-6 μηνών και τόνισαν ότι  οι ερωτικές παρτενέρ τους πρέπει να είναι ‘’έμπειρες’’ και όχι ‘’πρωτάρες’’ προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε την αναπαραγωγή.



Συνέχισαν με την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι τα αγόρια κατουρούν όρθια, τα κορίτσια καθιστά και τα Jamson Κλεοπάτρα όπως τα βολεύει η εκάστοτε στιγμή! Ένα λεπτό παρακαλώ να σκουπίσω τα μάτια μου… βλέπετε είναι μεγάλες οι στιγμές που ζούμε καθώς και οι αποκαλύψεις οπότε δεν μπόρεσα να συγκρατήσω την συγκίνηση μου….

Συνέχισαν τονίζοντας ότι οι συντάξεις πρέπει να δίνονται στα 180 έτη εργασίας καθώς η ενηλικίωση των ανθρώπων του κακού μας του καιρού έρχεται μετά τα 80 οπότε η μας προλαβαίνει ο θάνατος η έχουμε ακόμη χρόνο να ωριμάσουμε και να δουλέψουμε η να ‘’δουλευτούμε’’ (εδώ νομίζω ότι μάλλον κάτι πιο βαθύ θέλουν να μας πουν τα αλογάκια..). 


Έκαναν λόγο επίσης για τα δικαιώματα της πεσμένης κουκουνάρας, του σφαγμένου κόκορα, της απατημένης πόρνης, της μακριάς γαϊδούρας, του λαγού στιφάδο, του Χρυσού Ριχάρδου,  του απολυμένου ήρωα της ΕΡΤ με το μνημείο του, της λεβεντιάς του ευπατρίδη Axel Cipra και το δικαίωμα του να έχει γκόμενα καθαρίστρια – υπουργό, αλλά και την διαμαρτυρία του Αιγαίου που απαιτεί να γυρίσει στα ψάρια του σύμφωνα με την γνωστή ερμαφρόδιτη φώκια που το διαλαλούσε! 


Στο σημείο αυτό μας φανέρωσαν και τον μέντορα τους, τον βιγλάτορα :

 Αποτέλεσμα εικόνας για ROTHSCHILD

Τελειώνοντας υποσχέθηκαν πως θα αγωνιστούν να αναγνωριστεί το δικαίωμα γάμου μεταξύ των αυτοκίνητων, των κινητών, ακινήτων, των μυρμηγκιών, των κουνουπιών, των μαρουλιών, και των αλλήθωρων γελαδιών. Ορκίστηκαν ότι θα πολεμήσουν τον ρατσισμό και την ομοφοβία και θα αγωνιστούν για να αναγνωριστεί σαν πέμπτο φίλο το Φρύφωνας Καμαράς και το Λαλάκης ΜεΚαβαλάς!

Κλείνοντας υποσχέθηκαν πως θα επανέλθουν ΄΄Δημήτριοι’’ και σε διάφορα νέα μοντέρνα χρώματα!



Δεν σας κρύβω ότι είχαν καλέσει και εμένα σε αυτή την ιστορική συνέντευξη αλλά δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω υγείας. Από το 2009 και το ‘’λεφτά υπάρχουν’’ και μετα όταν δω κάτι πράσινο με πιάνει ασταμάτητο χαχανητό μέχρι δακρύων! Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες, σε γιατρούς, σε δικηγόρους, στον Λεφάκη, στην Μενουγάκη, στον Μητσοτάκη, στην Καρουσάκη και καβάλησα μέχρι και Καβασάκι αλλά δεν κατάφερα να βρω γιατρειά….. Πως θα μπορούσα λοιπόν να παραβρεθώ σε μια τόσο σοβαρή συνέντευξη όταν υπήρχε κίνδυνος να την γελοιοποιήσω;



Δεν πιστεύω να μην με πιστεύετε;



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ…. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.



ΡΩΜΙΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Τι ''όμορφο'' πράγμα να βλέπεις τον πλανητάρχη μπροστά από αυτούς τους άνδρες….. και ο ένας να φορά στο πέτο το σύμβολο του σιωνισμού….









3 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!