Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Οι Αφγανοί που σπιτώθηκαν κρυφά στα Εξάρχεια θα δράσουν εναντίων των ελλήνων στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία; Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΤΥΦΩΝ για να βοηθήσει στην επίτευξη του σχεδίου ΦΑΙΔΩΡΑ και της Μεγάλης Αλβανίας; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν;



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η παρακάτω ανάρτηση αποτελεί μια σύνοψη των σχολιασμών που έχουμε κάνει σε διάφορα άρθρα και αποτυπώνει όλους τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα την παρούσα στιγμή αλλά και στο μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε τους σχεδιασμούς του σιωνισμού ενάντια στη χώρα μας και σας εγγυώμαι ότι αν μελετήσετε καλά αυτή την ανάρτηση και τις παραπομπές της δεν θα έχετε καμία απολύτως απορία για τους σχεδιασμούς τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωτερικη ασταθεια στην ελλαδα


Μια απλή ερώτηση κάνω με βάση την είδηση που αναρτήσαμε ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ... 


Τους εκατοντάδες άπλυτους αφγανούς που σπίτωσαν κρυφά στα εξαρχάισα σκοπεύουν να τους χρησιμοποιήσουν εναντία στους Έλληνες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία; Η απάντηση θα δοθεί ίσως, ξαναλέω, ίσως, τις επόμενες μέρες... 



Ξεκίνησε επίσημα σας λέω το σχέδιο  ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ) και άλλη μια απόδειξη αποτελεί η ανάληψη ευθύνης για την βόμβα στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη από την ξενόφερτη  «Εικονοκλαστική Σέχτα» και η οποία προειδοποιεί ότι «αυτό ήταν μια εισαγωγή για το τι θα ακολουθήσει» και ότι «θα χυθεί αίμα». Θυμηθείτε την ανάρτηση μας ΕΔΩ και θα σας γίνουν ξεκάθαροι οι σχεδιασμοί τους!



Όλη αυτή η ανωμαλία, η εσκεμμένη αστάθεια και ο εκφοβισμός των Ελλήνων είναι απόρροια των γεωπολιτικών σχεδιασμών των κοσμοκρατόρων  που έχουν σχεδιαστεί δεκαετίες πριν και λαμβάνουν χώρα την παρούσα χρονική στιγμή. Η χώρα μας έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα λόγο της στρατηγικής γεωγραφικής της θέσης και του τεράστιου ορυκτού της πλούτου.



Οι γεωπολιτικοί αυτοί στόχοι  περιλαμβάνουν μια σειρά σχεδίων που εφαρμόζονται και τα οποία, όσον άφορα την χώρα μας, είναι αρκετά και πολύ αρνητικά .... Θα τα δείτε παρακάτω.



Ο βασικός άξονας είναι η Τουρκία η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτευχθούν οι γεωπολιτικοί στόχοι εναντίων της Ρωσίας από τον σιωνισμό με όχημα το ΝΑΤΟ. Κι αυτό λόγο της εγγύτητας της με την Ρωσία αλλά και της γεωπολιτικής αξίας των στενών του Βοσπόρου. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι σχεδιασμοί καταλήγουν σε βάρος της πατρίδας μας και υπέρ της Τουρκίας (τουλάχιστον προς το παρόν), με σκοπό να την δελεάσουν.



Έτσι, παρόλο που η Τουρκία στην παρούσα φάση είναι απομακρυσμένη τυπικά από το ΝΑΤΟ διεκδικεί μαζικά κάθε ελληνικό έδαφος τώρα που η χώρα είναι κατεστραμμένη και προδομένη χωρίς να υπάρχει μια αποφασιστική απάντηση από τους ''συμμάχους'' εναντίων της, αλλά αντιθέτως, με τις ενέργειες τους ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τους σχεδιασμούς της στο Αιγαίο και την Θράκη ΕΔΩ. Και φυσικά, ο αποδεδειγμένα προδότης τουρκοεβραίος Axel Cipra ετοιμάζεται να επισκεφτεί το σουλτάνο για νέες παραχωρήσεις σύμφωνα με το σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ που περιλαμβάνει την μοιρασιά του Αιγαίου μας και την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας.

 Η χώρα δέχεται πολλαπλή επίθεση σε πολλά μέτωπα από εχθρούς που έχουν συμμαχήσει μεταξύ τους εναντίων της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια έχουν συμμαχήσει εναντίων της χώρας μας με την παρότρυνση και τον σχεδιασμό των ''συμμάχων'' μας.



Ταυτόχρονα οι προδότες μασόνοι πολιτικοί της χώρας  μας ενορχηστρώνουν το σχέδιο  ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ) προκειμένου να ''διευκολύνουν'' τον διαμελισμό της χώρας μας σύμφωνα με τις εντολές του σιωνισμού.



Τα σχέδια διαμελισμού της χώρας μας που εφαρμόζονται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συγχρόνως είναι:



1.  Το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ. (Ο Κίσινγκερ (ΕΔΩ) το ομολογεί καθαρά.)



2.  Το σχέδιο ''Μεγάλη Αλβανία'' ΕΔΩ



3.  Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' ΕΔΩ.



4.  Το σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI ΕΔΩ



5.  Ασταμάτητο οικονομικό πόλεμο σύμφωνα με την  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) αλλά ειδικά για τη χώρα μας έχει ‘’βαθύτερους’’ στόχους – δείτε ΕΔΩ.
 
 (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ '' ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ '' ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ)



Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τουρκία που στήνει, εδώ και πολλούς μήνες, προβοκάτσια για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου, με τουρκάλα υπουργό εξωτερικών (ΕΔΩ) , με άνθρωπο των αμερικανών και των γερμανών υπουργό Εθνικής Άμυνας (ΕΔΩ) αλλά και με καθεστώς εσκεμμένου αφοπλισμού της χώρας ΕΔΩ.



Όταν ακούτε τον μεγαλύτερο προδότη της νεότερης ελληνικής ιστορίας, τον τουρκοεβραίο Axel Cipra, να δηλώνει στον ''φίλο'', συμπατριώτη και επίσης γενίτσαρο Ερντογάν (ΕΔΩ), ότι θα υπερασπιστεί τα σύνορα της Ελλάδος, τα οποία έχει ήδη προδώσει ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ, τότε το στημένο ελληνοτουρκικό επεισόδιο είναι κοντά προκειμένου να προχωρήσουν στην προδοσία του Αιγαίου και της Θράκης (σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ). Συνδυάστε τις δηλώσεις του με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αποστολάκη (ΕΔΩ) και θα έχετε την πλήρη εικόνα γι' αυτό που έρχεται.


Όλα γίνονται φυσικά για τον έλεγχο των αγωγών, τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου αλλά και την προσέλκυση της Τουρκίας στη συμμαχία με την απαγκίστρωση της από την Ρωσία. Ότι αναλύσεις κάναμε γύρω από το θέμα (όλες ΕΔΩ) επαληθεύονται σιγά σιγά οπότε καλό θα είναι να προετοιμάζεστε για το πρώτο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. 

 

Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Στόλενμπεργκ (ΕΔΩ) που αποκαλύπτουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την νέα προδοσία που ετοιμάζουν οι εβραιοπροσκυνημένοι που μας κυβερνούν αλλά και την γνωστή από την Κύπρο στάση των ''συμμάχων'' μας...  Όσο για τον..... Έλληνα ''εξολοθρευτή '' (ΕΔΩ) θα τον δούμε σύντομα επί το έργο οπότε οψόμεθα...εσείς πάντως να θυμάστε ότι είναι άνθρωπος των αμερικανών και των γερμανών με ότι αυτό συνεπάγεται...



Όλες τις αναλύσεις για την Τουρκία αλλά και το παιχνίδι των αγωγών θα τις βρείτε ΕΔΩ και  ΕΔΩ.



Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ





ΡΩΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!