Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ από τα γέλια!

ΤραγΕλλάς!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιρκο συριζα



Αποτέλεσμα εικόνας για τσιρκο συριζα


http://ixnos.blogspot.com/2019/01/blog-post_58.html


1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    18/01/2019

    Νέου τύπου καψόνια, και προσπάθειες σπίλωσης και υποβάθμισης του κρητικού ελαιολάδου, λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό!

    Με πρόσχημα το “τεστ γεύσης” του τυποποιημένου προϊόντος, ομάδα συμφερόντων στη χώρα μας, με τη συμμετοχή του ΕΦΕΤ, του ΣΕΒΙΤΕΛ και άλλων, έχουν ξεκινήσει πόλεμο συμφερόντων κατά του κρητικού τυποποιημένου ελαιολάδου.

    Το “τεστ” είναι ένα… “καινούργιο φρούτο” μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σημερινής κυβέρνησης ΣΎΡΙΖΑ!
    «Αυτός λοιπόν ο κανονισμός, εκτός από την οξύτητα, τα υπεροξείδια, τα “Κ” κ.λπ. που έχει το λάδι, προβλέπει και τη διαδικασία αυτή. Έτσι, βάσει του κανονισμού, συναντώνται σε ένα εργαστήριο πέντε άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι ειδικοί σε αυτό το κομμάτι. Χωρίς να έχουν πτυχίο, αλλά είναι “ειδικοί”… Και αυτοί οι άνθρωποι κάνουν γευστική δομική του ελαιολάδου. Όμως το αποτέλεσμα αυτής της γευσιγνωσίας έχει να κάνει με την ψυχολογία του ανθρώπου εκείνη τη στιγμή. Έχει να κάνει με τον ανθρώπινο παράγοντα, ο οποίος λειτουργεί καθαρά υποκειμενικά. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία ο στόχος είναι πρώτα το κρητικό λάδι και κατά δεύτερο λόγο το ελληνικό. Γιατί το ίδιο λάδι το οποίο στέλνουμε στην Ιταλία, που κι εκεί έχουμε ανάλογα τεστ, “περνάει” και στην Ελλάδα δεν “περνάει”!».

    Ερώτηση :

    Έχει υπόψιν της η περιφέρεια Κρήτης και οι αρμόδιες υπηρεσίες της για τα «Τεστ» και τις υπηρεσίες που εμπλέκονται σε αυτό το αίσχος;

    Αν όχι τι προτίθεται να πράξει για να σταματήσει αυτό το αίσχιστο πρόγραμμα;

    Και αν γνωρίζει τι προτίθεται να πράξει;



    Ελληνική Αυγή για την Κρήτη

    Π.Σ. Σπυρόπουλος Γιώργος

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!