Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΥΗΔΙΑ: Πατέρας θύματος ισλαμικού τ ρ ο μ ο κ ρ α τ ι κ ο ύ χτυπήματος δέχτηκε ε π ί θ ε σ η από μετανάστη που ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΙ κάθε εβδομάδα (!) τον τάφο της κόρης του – καμμία ενέργεια από την αστυνομία...

Ο "φουκαριάρης" μετανάστης, καταστρέφει ΔΙΑΡΚΩΣ τον τάφο της άτυχης 11ετούς κωφαλάλου μαθητρίας, αλλά η Αστυνομία ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ...Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α   ΚΑΙ  Α Γ Α Ν Α Κ Τ Η Σ Η!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
Ο πατέρας της 11χρονης Ebba Åkerlund, της κουφής μαθήτριας που ήταν ένα από τα θύματατης ισλαμικής τρομοκρατικής επιθέσεως του Απριλίου 2017, δέχτηκε επίθεση από μετανάστη που βανδάλιζε τον τάφο της!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ebba åkerlund
Αποτέλεσμα εικόνας για σουηδικη σημαια

OXI, ΟΧΙ, TA "EΛΛΗΝΙΚΑ" (...) ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ  ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ...

Ο παράνομος μετανάστης, ο οποίος σχεδόν καθημερινά βανδάλιζε τον τάφο της 11χρονης Ebba επιτέθηκε τον πατέρα της, Stefan,  το βράδυ της Παρασκευής 14ης Δεκεμβρίου.

Σχετική εικόνα

"Όταν τηλεφώνησα στην αστυνομία δεν ήρθε κανείς", γράφει ο πατέρας στο Facebook:

"Αυτό γίνεται όλο και πιο άρρωστο. 
Όταν επισκέφθηκα τον τάφο της αγαπημένης μου κόρης απόψε, ήταν εκεί αυτός και ήταν εξαιρετικά απειλητικός. 
Φαινόταν ακόμα πιο τρομακτικός, καθώς του έλειπε ένα μάτι. 
Δεδομένου ότι προηγουμένως είχε τραβήξει μαχαίρι, υποψιάζομαι ότι είναι ικανός για οτιδήποτε»...

Σχετική εικόνα

"Αυτή την φορά με έφτυσε, μου επιτέθηκε και φάνηκε πιο απειλητικός από την τελευταία φορά που τον συνάντησα. 
Για 15 λεπτά τον ακολουθούσα ενώ είχα την αστυνομία στο τηλέφωνο. 
Αλλά δεν ήρθαν ποτέ! 
Τι έκπληξη …"

Σχετική εικόνα

Ο Stefan γράφει ότι ο άνδρας καταδικάστηκε σε απέλαση το 2014, αλλά η απόφαση ανακλήθηκε (!) στο Ανώτατο Δικαστήριο. Το 2015, καταδικάστηκε και πάλι, για βανδαλισμό τάφου, αλλά πάλι (!) απέφυγε την απέλαση.

Σχετική εικόνα

Η δίκη για επανειλημμένες παραβιάσεις του τάφου της Ebba, θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τον πατέρα, οι βανδαλισμοί συνεχίζονται "κατά μέσο όρο τρεις νύχτες την εβδομάδα".

Αποτέλεσμα εικόνας για ebba åkerlund

"Μπορεί να καταλήξει άσχημα ώστε να συναντήσω την Ebba λόγω της ψυχικής του ασθένειας. Ίσως τότε κάνει κάτι η αστυνομία", γράφει.

Αποτέλεσμα εικόνας για ebba åkerlund

Η Ebba Åkerlund σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση της Στοκχόλμης τον Απρίλιο του 2017.

Αποτέλεσμα εικόνας για ebba åkerlund

Ο πατέρας της κατηγόρησε στην συνέχεια για τον θάνατο της κόρης του το σουηδικό κράτος, που επέτρεψε στον δράστη της επίθεσης τον 39χρονο παρανόμο μετανάστη Rakhmat Akilov, να παραμείνει στην Σουηδία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ebba åkerlund

ΚΟ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2018/12/blog-post_15.html

----------------------------------

ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ 'ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ', ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ!

GeorgeD είπε...

voreios4 
Προφανώς η πρόνοια θέλει να έχουν μια ευκαιρία οι καημένοι 30χρόνοι ανήλικοι τζιχαντιστοπρόσφυγες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αν κανένα θύμα βιασμού ή ληστείας τους απειλήσει...
Πέρα απο την πλάκα, πρόσφατα άκουσα στην εξαιρετική εκπομπή 'Mr.V' του καναλιού 'ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV' στο youtube, πως υπάρχουν αναφορές για 'hot spot' στα νησιά όπου βρέθηκαν χιλιάδες χρησιμοποιημένοι κάλυκες πυροβόλων όπλων εντος των εγκαταστάσεων...
Αν αυτά αληθεύουν καταλαβαίνεις τι γίνεται την ώρα που τα βόδια (όχι οι κυβερνήσεις,αυτοί είναι προδότες και όχι βόδια) κοιμούνται με τα τσαρούχια...
Είμαστε χαμένοι απο χέρι.Θα μας σφάξουν όλους και δεν θα πάρουμε είδηση αγαπητέ...
"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

 1. Ιδού η «μεταμνημονιακή ανάπτυξη» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Αύξηση 800 εκατ. ευρώ στα ληξιπρόθεσμα χρέη τον Νοέμβριο

  Την ανηφόρα πήραν τα χρέη προς το δημόσιο: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

  Οι απλήρωτοι φόροι αυξήθηκαν κατά 801,2 εκατ. ευρώ το Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018 - Οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν κατάφεραν να πληρώσουν 169,8 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν τον ΕΝΦΙΑ (τον οποίο δήθεν θα καταργούσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ).

  Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την αποτελεσματικότητα της φορολογικής διοίκησης, τον Νοέμβριο 2018 οι συνολικές νέες οφειλές που δημιουργήθηκαν ανήλθαν σε 857 εκατ. ευρώ. Από αυτές τα 801,2 εκατ. ευρώ οφείλονται στην αύξηση οφειλών από φορολογικά έσοδα.

  Επίσης, από τα στοιχεία προκύπτουν τα εξής:

  -οι συνολικές νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία ανήλθαν τον Νοέμβριο στα 9,69 δισ. ευρώ, δηλαδή κάθε μήνα αυξάνονταν με μέσο ρυθμό 880 εκατ. ευρώ

  -οι συνολικές καθαρά φορολογικές οφειλές αυξήθηκαν στο 11μηνο Ιανουαρίου- Νοεμβρίου κατά 7.9 δισ. ευρώ

  -ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων που έχουν ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές διαμορφώθηκε τον Νοέμβριο σε 4.200.472 παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με τον Οκτώβριο κατά 1.093 φορολογούμενους

  -ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων που τους έχουν επιβάλλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης (κατασχέσεις) έκανε ρεκόρ τον Νοέμβριο φθάνοντας στους 1.162.736! Σε σχέση με τον Οκτώβριο καταγράφηκε μια αύξηση της τάξης των 7.087 φορολογούμενων

  Αυτή είναι η «μεταμνημονιακή ανάπτυξη» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… ανάπτυξη φόρων, ληξιπρόθεσμων οφειλών, κατασχέσεων και οφειλετών του δημοσίου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!