Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Για όσους εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες... Να δείτε και ΕΔΩ.


Ανεπάρκεια αστυνομικών μέτρων και βαρύτατες ευθύνες της ΕΛΑΣ 

Του Παναγιώτη Αποστόλου 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 
Σάλος προκλήθηκε στα social media, αλλά και σε ηλεκτρονικές σελίδες εφημερίδων από την παρουσία του “αφρικανού βορειοηπειρώτη” που πρωτοστάτησε στα επεισόδια στα σκαλοπάτια της Βουλής μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη! Που όπως στην συνέχεια “αποκαλύφτηκε”, ήταν Έλληνας από τη Νάουσα!


 Ο οποίος ωστόσο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να συλληφθεί αφέθηκε περιέργως ελεύθερος για να επιτελέσει μέχρι το τέλος το “θεάρεστο” έργο του! Δηλαδή, να δοθεί η δυνατότητα στις αστυνομικές δυνάμεις να δικαιολογήσουν τη χρήση χημικών στον πυρήνα του ειρηνικού συλλαλητηρίου, με αποτέλεσμα να το διαλύσουν!   
 

Έτσι στη συνέχεια έγινε το παράδοξο, το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά, ο πρωταίτιος των επεισοδίων που μυστηριωδώς δεν συνελήφθη, να “αποκαλύπτεται”, πως δεν είναι “αφρικανός βορειοηπειρώτης” αλλά Έλληνας από τη Νάουσα! Και να δηλώνει προκλητικά στον λογαριασμό του στο fb: 
«Απευθύνομαι σε μεγάλη μερίδα ανεγκέφαλων ατόμων. Είστε τόσο ηλίθιοι όλοι σας! Γνήσιος Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι, Μακεδόνας γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γεννημένος το 1973 από Έλληνες γονείς γέννημα θρέμμα Ναουσαίος… Δεν είμαι Μαροκινός, Μπαγκλαντεσιανός, ούτε Αφρικανός… Ραγιάδες προσκυνημένοι εσείς και τα παιδιά σας και των παιδιών σας παιδιά, όχι 400 χρόνια θέλετε, και λίγα σας έβαλα, που το μόνο που κάνετε είναι να παίρνετε θέση και να κράζετε κάποιον που δεν ξέρετε. Και κάτι ακόμη: δεν είμαι Χρυσαυγίτης, ούτε αριστερός, ούτε δεξιός. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, προσκυνώ την πατρίδα μου τους  νεκρούς της τον Χριστό ως Θεό μου πράγμα που εσείς δεν έχετε»! 

Έτσι δόθηκε το άλλοθι στην κυβέρνηση… 
Δίνοντας άλλοθι στην κυβέρνηση και στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη να δηλώνει: 
«Η Ελληνική Αστυνομία, με αυτοσυγκράτηση και με επαγγελματισμό, διαφύλαξε το ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και τους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα τελικά τραυματισμένοι να είναι οι ίδιοι οι αστυνομικοί οι οποίοι ψύχραιμα και αμυντικά αντιμετώπισαν – έχουμε όλες τις εικόνες, τις έχουν δει οι πάντες, εικόνες μπροστά στο ελληνικό Κοινοβούλιο – και τις επιθέσεις με λοστάρια, κοντάρια, σιδερολοστούς, μολότοφ, χρώματα, μπογιές και λοιπά. Έγιναν απόπειρες να μπουν στη Βουλή και από τις πέντε εισόδους. Υπάρχουν πάρα πολλές καταστροφές οι οποίες έγιναν και με εργαλεία που είχαν μαζί. Αυτό η Ελληνική Αστυνομία το προστάτευσε»! 
Έβγαλε τη μάσκα και αποκάλυψε τις κακουργηματικές του πράξεις… 

Αλλά ας πάρουμε να πράγματα με τη σειρά! Γιατί εδώ γεννούνται τεράστια ερωτήματα! 
Αντλούμε το πολύ χρήσιμο για την ιστορία μας, που έγραψε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του δημοσιογράφου Γιάννη Κουντούρη από το Los Angeles των ΗΠΑ, το GREEK NEWS ON DEMAND: 

«Ο νεαρός… στη φωτό δεν έχει γκρίζα μαλλιά και σίγουρα είναι πιο μαύρος από τον δηλωσία… Και ας υποθέσουμε ότι είναι ο ίδιος, μα είναι τόσο βλάκας να παραδεχθεί δυο (2) κακουργήματα και κάμποσα πλημμελήματα…;;; Ολίγον στημένο μου φαίνεται εμένα γιατί οι της κυβέρνησης έχουν εκτεθεί πολύ με αυτό το θέμα του μαύρου ταραξία…! Τους χαλάει τη μανέστρα των ακροδεξιών ταραξιών… 

Έχω  όμως κάποια ερωτήματα γι  αυτούς στα Η. Hoaxes… Ξέρουν σίγουρα την αλήθεια…! Αυτά τα καλά παιδιά τα μίσθαρνα όργανα του Τσίπρα.. και του Soros…! Αν λοιπόν είναι αλήθεια (που δεν είναι λόγω των γκρίζων μαλλιών του τύπου), για να δούμε θα του ασκηθεί άμεσα δίωξη από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αφού ομολογεί έγκλημα και δη κακούργημα…;;; Κι εγώ ρωτάω τώρα κάτι ακόμα… Γιατί ο αστυνομικός ψέκαζε τον άνθρωπο που πήγε να του πάρει το καδρόνι από τα χέρια για να μην χτυπάει τους αστυνομικούς και όχι αυτόν! Και γιατί δεν τον συνέλαβαν αυτόν που ήταν και εύκολο…;;; Τόσο δύσκολο ήταν για τους πραιτοριανούς του καθεστώτος…;;; Νομίζω λοιπόν την πάτησαν οι κυβερνητικοί, ότι και να κάνουν από εδώ και πέρα… Και κανείς πρόθυμος δηλωσίας δεν τους ξεπλένει…! Ακόμα και δίωξη να του ασκηθεί το αυτόφωρο παρήλθε…»! 

Πρώην ανώτατος επιχειρησιακός αξιωματικός της ΕΛΑΣ καταγγέλλει… 
Ήρθαμε σε επαφή με πρώην ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος έχει τεράστια πείρα στην λήψη μέτρων τάξεως και ασφαλείας για την προστασία παρομοίων συναθροίσεων και συγκεντρώσεων! Όπως π.χ. Πολυτεχνείο και πορείες προς την αμερικανική πρεσβεία!  

Μου αποκάλυψε λοιπόν, ότι τα ληφθέντα αστυνομικά μέτρα στον τόπο του συλλαλητηρίου ήταν ελλιπέστατα, σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα!  
Όπως διαπίστωσε ο ίδιος, αφού βρέθηκε εκεί από πολύ νωρίς, τα στόμια των κάθετων δρόμων προς την οδό Σταδίου, την οδό Πανεπιστημίου, που οδηγούν στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, δεν υπήρχαν ομάδες Ασφαλείας (με πολιτική περιβολή) όπως προβλέπεται από τα υφιστάμενα σχέδια παρομοίων περιπτώσεων! 

Ο ίδιος διαπίστωσε επίσης, περί τις 13:30 στη Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου να εμφανίζονται περί τα 20 με 25 νεαρά άτομα με μαύρα ρούχα. Οι οποίοι πέρασαν ανενόχλητοι και εισήλθαν στον πυρήνα του ειρηνικού συλλαλητηρίου, στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλίσσης Αμαλίας! Αυτά τα άτομα – κατά την εκτίμηση του πρώην ανωτάτου επιχειρησιακού αξιωματικού της ΕΛΑΣ – δημιούργησαν τα επεισόδια στα σκαλοπάτια της Βουλής!  

Και μας έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα: 

«α) Πώς και γιατί πέρασαν αυτά τα μαυροφορεμένα άτομα ανενόχλητα, χωρίς να υποστούν κανένα προέλεγχο, όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις με βάση τα επιχειρησιακά σχέδια; 
β) Στα σκαλοπάτια της Βουλής και κατ΄ επέκταση στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δεν έπρεπε να υπάρχουν Ομάδες Συλλήψεως, οι λεγόμενες, της κρατικής Ασφαλείας; Γιατί δεν υπήρχαν και έτσι άφησαν να εκδηλωθεί η επίθεση κατά των ΜΑΤ; Και αν υπήρχαν, μετά τις πρώτες αψιμαχίες με τα ΜΑΤ, δεν θα έπρεπε να δοθεί εντολή από το Κέντρο της Ασφάλειας Αττικής προς τις Ομάδες Συλλήψεως και οι οποίες θα έπρεπε να είναι εγγύς των επεισοδίων, προκειμένου να επέμβουν και να προβούν σε συλλήψεις; Όμως ούτε αυτό έγινε»! 

Και ερωτώ κι εγώ με τη σειρά μου: 

O “ταραξίας Ναουσαίος” καθώς και οι άλλοι, δεν συνέβαλαν στην εκτέλεση του σχεδιασμού της κυβέρνησης, που ήταν ένας και μόνος;  

H διάλυση της τεράστιας συγκεντρώσεως πολιτών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αντιδρούν στην παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς διά μέσω της εμετικής – προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! 
Αλήθεια η κ. Γεροβασίλη θα απαντήσει σε όλα αυτά τα καταγγελλόμενα; 
Μήπως, η πάλαι ποτέ υπερδεξιά κ. Παπακώστα;      

Μην τους πειράζετε! Αληθεύει;  
Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω, και την καταγγελία που δημοσίευσα στο “κόκκινο πιπέρι της Τρίτης” στην Ελεύθερη Ώρα: 

«Πρώην αστυνομικός μας κατάγγειλε ότι: Πλησίον της πλατείας Κολοκοτρώνη (στην οδό Αμερικής) αξιωματικός αστυνομικός μέλος της εκεί αστυνομικής δυνάμεως ενημέρωνε το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ για συγκέντρωση γνωστών ατόμων (ως  γνωστά άτομα η αστυνομία χαρακτηρίζει τους αντιεξουσιαστές – αναρχικούς) που κινούνταν προς τον πυρήνα του συλλαλητηρίου! Και ζητούσε εντολές! 
Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφορία που μας έδωσε o απόστρατος αστυνομικός, ήταν: Μην τους πειράξετε! Δηλαδή να πιστέψουμε, ότι με άλλα λόγια τους ενθάρρυναν την είσοδο στον πυρήνα του συλλαλητηρίου;  
Μια εξόχως ανησυχητική καταγγελία, που θα πρέπει να ελεγχθεί! 

Όπως επίσης εξόχως ανησυχητική είναι η καταγγελία, πως στη συμβολή παράπλευρων οδών που οδηγούσαν πολίτες από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα, με την οδό Σταδίου, κλούβες της ΕΛΑΣ είχαν αποκλείσει την πρόσβασή τους στο συλλαλητήριο! Προσθέστε σε αυτές τις καταγγελίες και το ξήλωμα των μεγαφώνων από κάποιους στην πλατεία Κολοκοτρώνη, που είχαν τοποθετήσει οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, για να αντιληφτείτε το μέγεθος του τρόμου που έχει κυριεύσει την κυβέρνηση των νέο – κομμουνιστών! Γιατί ως γνωστόν: Φωνή λαού, οργή Θεού»!    

Ποιος θα ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό;  
Ωστόσο συνυπογράφουμε κι εμείς ερωτήματα της “Εστίας”: 
«Κάτω από τη μύτη ποίου πέρασαν οι κουκουλοφόροι για να φθάσουν πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη; Γνωρίζει κανείς; Και το σημαντικότερο: 

Ποιος έδωσε εντολή για την ρήψη των χημικών κατά αθώων πολιτών, ακόμη και μωρών παιδιών; Το γνωρίζει κανείς; Για την ιστορία απλώς να θυμίσουμε πως όταν, το 2012, νεαροί αστυνομικοί είχαν ρίξει δακρυγόνα στα πρόσωπα του Μανώλη Γλέζου και του Μίκη Θεοδωράκη, η Αριστερά ξεσήκωσε τέτοια κατακραυγή στα ΜΜΕ, ώστε διετάχθησαν οι αστυνομικοί που τους τα έριξαν στον Άγνωστο Στρατιώτη να τους συναντήσουν μπροστά στις κάμερες και να τους ζητήσουν συγνώμη…»! 

Παρατήρηση δική μας! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακτιβιστικό κόμμα! Η ΝΔ, κατά δήλωσή της, αστικό κόμμα! Εκεί υπάρχει η διαφορά! Γι΄ αυτό δεν υπάρχει δυναμική αντίδραση από τη ΝΔ!      

Ο Τσίπρας αυτό-αποκαλύφθηκε… 
Από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην “Αυγή”: 
«Φαντάζομαι ότι ακραίες ομάδες θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν το συλλαλητήριο»! 
Βλέπετε; Έχει και μαντικές ικανότητες ο Αλέξης Τσίπρας!  
Όπως όμως και να έχει, αυτό-αποκαλύφθηκε ο κ. Πρωθυπουργός! 

Και τα δεινά για την Πατρίδα, μόλις άρχισαν!  


ΕΓΕΡΣΙΣ

1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=qCV1FuU6TLU

    εσχατη γραμμη ανασχεσεως

    οι αναρχικοι ηταν ματατζηδες -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!