Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ). Θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας!


Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ


Περάσαμε μια ωραία Κυριακή μαζί με τον κύριο πρόξενο μας τον Ορχάν Γιαλμάν Οκάν και την οικογένεια του. 


Ευχαριστούμε για όλα. Μαζί με τον Ορχάν Γιαλμάν στο προξενείο Θεσσαλονίκης της Τουρκικής Δημοκρατίας
FACEBOOK 6/1/2019
Ριτβάν Μολλά Ισά –αντιδήμαρχος Κομοτηνής
Σχ: Το μήνυμα είναι σαφές από την πλευρά της Τουρκίας, πιο σαφές δεν γίνεται. Ο κ. Μολλά Ισά είναι από τους εκλεκτούς φίλους της Τουρκίας. Άρα και στις τοπικές εκλογές που έρχονται αυτός ¨πρέπει¨ να ψηφιστεί. Εν προκειμένω (το ξαναλέμε) δεν μεμφόμαστε τόσο τον αντιδήμαρχο Μολλά Ισά, αλλά τον κ. Γκαράνη που τον αποδέχεται στον εκλογικό συνδυασμό του, απλά επειδή φέρνει ψήφους. Και το συμφέρον της πατρίδας κ.Γκαράνη;

Επίσης εντύπωση μας κάνει που μεταξύ των λάικ στην ανάρτηση του Μολλά Ισά, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι χριστιανοί ! Δηλαδή κάποιοι χριστιανοί αρέστηκαν από την συνάντηση του Ισά με τον εκπρόσωπο του κράτους που κατέχει το 38% στην Κύπρο και μας απειλεί κάθε τόσο στο Αιγαίο…. Άξιοι !

tourkikanea.gr

TRIKLOPODIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!