Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο ‘’λατρευτός’’ μας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πάκης Παυλόπουλος, με ‘’μοδάτο’’ κιπά σας στέλνει χαιρετίσματα από το Ισραήλ σαν επίτιμος διδάκτορας του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ. ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η μειοδοσία στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες έχει πάντα κάποια κοινά χαρακτηριστικά που αφορούν τόπο, ένδυση και φυσικά θρησκεία...
Για να δούμε μερικά σημαντικά ''έργα'' του ''λατρευτού'' μας πρόεδρου Πάκη:
- Υπέγραψε να μην ακούγεται ο εθνικός μας Ύμνος στα σχολεία ΕΔΩ 
- Υπέγραψε την πρώτη κάρτα δωρητή οργάνων ΕΔΩ - οι μυημένοι ξέρουν .... 
- Υπέγραψε τον αντίχριστο νόμο αλλαγής φύλλου ΕΔΩ
- Ευχαρίστησε δημόσια ΕΔΩ  τους ''μετανάστες'' που έρχονται στη χώρα μας!Ξέρετε, αυτοί που είναι αποκλειστικά μουσουλμάνοι και ζουν στη χώρα δωρεάν αναμένοντας ελληνική υπηκοότητα εξυπηρετώντας το σχέδιο KALERGI ΕΔΩ των σιωνιστών...

Η Κορυφαία προσφορά του όμως στον ''κιπά'' ήταν η υπογραφή της προδοσίας της Μακεδονίας μας ΕΔΩ σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα σχέδια των Εβραίων (ΕΔΩ)

Τους υπόλοιπους φέροντες κιπά θα τους δείτε ΕΔΩ σε μια λίστα που συνεχώς θα ανανεώνεται.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ! ΤΟ ‘ΒΑΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΡΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…


Φορώντας το παραδοσιακό καπελάκι των Εβραίων, το «κιπά», κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι «το Ολοκαύτωμα μας δίδαξε με τον πλέον οδυνηρό και φρικτό τρόπο, ότι οι αρχές και αξίες του Ανθρωπισμού δεν είναι, στην πράξη, αυτονόητες. Άρα είναι χρέος όλων μας να επαγρυπνούμε για την περιφρούρησή τους.
»Ιδίως σήμερα που, για διάφορες αιτίες τις οποίες δεν χρειάζεται να απαριθμήσω, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο αντισημιτισμός, βρίσκονται, δυστυχώς, και πάλι σε έξαρση. Για αυτό και είναι θεμελιώδους σημασίας η διατήρηση και καλλιέργεια της μνήμης του Ολοκαυτώματος και η μεταβίβαση των διδαγμάτων του στη νέα και τις επόμενες γενιές».
 kipa
 Σημειώνεται ότι, σε ομιλία του στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρθηκε στην κατάσταση της διεθνούς οικονομίας χρησιμοποιώντας τον μύθο του Θησέα και του Μινώταυρου, παρομοιάζοντας τον νεοφιλελευθερισμό με το τέρας που κατοικούσε στον Λαβύρινθο του Μίνωα.
 

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

 1. Καί αυτός καί άλλοι πάρα πολλοί , μέ τό παραμύθι τού ολοκαυτώματος ;;;
  Μέ αυτό τό ψέμα κρατάνε χρόνια τώρα όλο τόν κόσμο στό χέρι .
  Ισραήλ : ( Η μεγάλη τού ψεύδους σχολή )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πέραν του συγκεκριμένου ζητήματος, θα περάσουν πολλά χρόνια μάλλον στο Ελλαδιστάν, έως να έλθει η ώρα της δημοσιεύσεως με λ ε π τ ο μ έ ρ ε ι ε ς της "πορείας" του κυρίου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτοί μπορεί να έχουν τα σχέδιά τους, όμως ο ΘΕΟΣ που είναι πάνω απ' αυτούς, έχει τα δικά του σχέδια, να δούμε στο τέλος, ποιος θα νικήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!