Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ …

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πριν πάτε αύριο στο συλλαλητήριο φροντίστε να γνωρίζετε τι είναι η Ταξιαρχία SEEBRIG ΕΔΩ και ΕΔΩ. Πρόκειται για την  αστυνομία του σιωνισμου στην Ελλάδα η οποία παρουσιάζεται με στολές της ελληνικής αστυνομίας. Πρόκειται ουσιαστικά για στρατό κατοχής. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε πια στρατό κατοχής με αποδείξεις από το 2011. 

Δείτε τον εν ενεργεία στρατηγό Στεφανή ΕΔΩ και τον Φραγκούλη Φράγκο ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΕΔΩ και ΕΔΩ) να
συνεργάζονται μαζί τους αλλά και τους ύμνους του Αβραμόπουλου προς αυτούς κατά την επίσκεψη του στον Τίρναβο.... Για να δείτε τη δούλεμα πέφτει ο Φράγκος δηλώνει ''Μακεδονομάχος'' !


Αυτός ο κατοχικός στρατός χτυπούσε στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων αυτός χτύπησε και τους έλληνες στις Πρέσπες. Είναι οι φύλακες όλων των βουλευτών όλων των κομμάτων. Αυτοί τους βοηθούν να κομματιάσουν την πατρίδα μας.

Και συμμετέχουν ξανάλεω ΟΛΑ τα κόμματα από το 2011


Καταρχήν αυτό το ποστ δεν αφορά στους σκληροπυρηνικούς, οι οποίοι επιτέλους ας καταλάβουν ότι η κοινωνία έχει και τους αδύναμους και αυτοί είναι και οι περισσότεροι.


Σε όλους λοιπόν εσάς που είστε αυτό που λέμε ο μέσος πολίτης αύριο κάντε τη χάρη στον εαυτό σας να μην βρίσκεστε σε σημεία που να μην μπορείτε να ελέγχετε τις κινήσεις σας και κυρίως τη διαφυγή σας.
Από τη στιγμή που στην Πανεπιστημίου θα είναι οι αναρχικοί (ευτυχώς η αστυνομία απ΄οτι με έχει ενημερώσει αναλυτικά ένας καλός φίλος έχει δημιουργεί κλωβό που είναι σχεδόν αδύνατη η ταυτόχρονη παρουσία αναρχικών και πατριωτών στον ίδιο χώρο) αμέσως ξέρετε που να μην πάτε. 

Αν με ρωτήσεις που θα κάτσω θα σου πω ή στην Βασ. Αμαλίας κάπου μεταξύ Εθνικού Κήπου και τις Στήλες Ολυμπίου Διός (προς Βασ. Όλγας) ή χαμηλά στην Μητροπόλεως (κοντά στη Μητρόπολη) ή προς το τέρμα της Φιλελλήνων και σίγουρα όχι Πανεπιστημίου, Σταδίου, Καραγ. Σερβίας και Βασ. Σοφίας.

Το να φτάσεις στην πλατεία Συντάγματος δεν οφελεί σε τίποτα και δεν θα δεις τίποτα διαφορετικό απ΄οτι βλέπεις κάθε μέρα. Αντίθετα η διασπορά σε μεγάλος μήκος βοηθάει και μάλιστα πολύ.

Θα απέφευγα να είμαι κοντά σε τύπους με σακίδια που κινούνται όλοι μαζί.
Σίγουρα θα πάρω μαζί μου ένα μπουκάλι νερό και ένα μαντήλι. Όσοι έχετε ευαίσθητο γαστροεισοφαγικό πάρτε μαζί σας και κανένα χάπι τύπου μαλόξ.

Βασικό λάθος (που το έκανα μάλιστα την προηγούμενη φορά) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τις άσκοπες μετακινήσεις. Ακόμα και αν σας πάρουν τηλέφωνο ας έρθουν αυτοί σε εσάς.

Έστω υπόψιν ότι μόλις ο κόσμος περάσει τις 100.000 άτομα αρχίζουν τα προβλήματα στα κινητά. Την προηγούμενη φορά μόνον η cosmote είχε ειδικό βαν για αύξηση της υποστήριξης και πάλι όμως για 2 ώρες το σήμερα ήταν στα χαμένα.
Για την επικοινωνία χρησιμοποιήστε sms και όχι κλήσεις. Tα data μετά τις 250.000 κόσμου απλά δεν θα υπάρχουν.
Υπόψη ότι το σύστημα θα δώσει τα ρέστα του. Οπότε όσοι δεν έχετε “κακούς σκοπούς” αποφύγετε να έχετε σακίδιο ή πράγματα που είναι στο όριο του νόμου (σουγιάδες, στυλιάρια κλπ). Οι προσαγωγές όπως πάντα θα είναι εκατοντάδες, οπότε μην δώσετε έρεισμα να σας ταλαιπωρήσουν χωρίς λόγο.

Σε περίπτωση που χαθεί ο έλεγχος (εσκεμμένα ή όχι δεν μας νοιάζει) πρέπει να βρίσκεστε σε σημείο που να μπορούν να σας ποδοπατήσουν αυτοί που ως συνήθως πληκτρολογούν με καλάσνικωφ και όταν βρεθούν στο δρόμο τρέχουν πιο γρήγορα και από τον Κεντέρη.

Όσοι πάρετε μαζί σας παιδιά και ειδικά νήπια και κάτω καθίστε όσο πιο μακριά γίνεται απο την πλατεία Συντάγματος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους δημιουργήσετε δυσφορία. Τα παιδιά έχουν ανάγκη για περισσότερο αέρα και επιπλέον λόγω του μικρού τους ύψους εγκλωβίζονται εύκολα.

Καλή δύναμη σε όλους μας!

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    19/01/2019

    Ήταν αναμενόμενο κι έγινε πράξη! Η κόκκινη χουντάρα –της Μέρκελ η δουλάρα!- αποκλείει ολόκληρο το κέντρο των Αθηνών και «σφραγίζει» σταθμούς του Μετρό, για να εμποδίσει την αθρόα προσέλευση του λαού και να ταλαιπωρήσει όσους θα αψηφήσουν τους αποκλεισμούς και θα πάνε στο Σύνταγμα.

    Πιο συγκεκριμένα, το ξεφτιλισμένο αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ που ωρύονταν για ανάλογα άθλια και ελεεινά μέτρα που έπαιρναν κάποτε οι Σαμαροβενιζέλοι σε μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις, απαγορεύει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών (Πλατεία Συντάγματος, Προπύλαια, κ.τ.λ.) από τις… 6 το πρωί – ενώ η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 2 το μεσημέρι. Επιπλέον, «σφραγίζει» τους σταθμούς του Μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια από τις… 1ο το πρωί μέχρι… νεοτέρας!

    Και βέβαια, όλα αυτά τα «μέτρα» δικαιολογούνται λόγω της –ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ!- αντισυγκέντρωσης παρακρατικών σκουπιδιών στα Προπύλαια (τάχατες «για να μην προκληθούν επεισόδια» και τα κέρατα των μανάδων τους!).

    Όλοι αύριο εκεί, για «να τους βγει το μάτι»!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΧΑΦΙΕΔΩΝ! Ο «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ» ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ «ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ» ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!
    19/01/2019
    Από κατηγορούμενος σε κατήγορο εναντίον όσων τον χαρακτήριζαν «ακροδεξιό», «φασίστα» και τα συναφή, μετατράπηκε ο 63χρονος που συνελήφθη κατόπιν υπόδειξης των σταλινοχαφιέδων του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έστειλε δήθεν «απειλητικά» μηνύματα στην Παπακώστα για να μην υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
    Όπως υποστήριξε ο 63χρονος άνεργος ναυτικός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ανήκει στον χώρο της αριστεράς κι είχε μάλιστα έντονη συνδικαλιστική δράση, γι’ αυτό δήλωσε ότι θα προσφύγει κατά πάντων όσων με δημοσιεύματα τον χαρακτήριζαν «ακροδεξιό» και τα λοιπά…

    Φυσικά, τα λαλίστατα τις προηγούμενες ημέρες ΜΜΕ των συριζομούρηδων, έκαναν γαργάρα τα λεγόμενα του 63χρονου, περί της πολιτικής του τοποθέτησης!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!