Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

"Ευτυχώς" που οι Αλβανοί μας ...φυλάνε τα Σύνορα !! …Κατάντια ρε !!!

Η ΛΕΞΗ  ' Ν Τ Ρ Ο Π Η ' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ;



Αν είναι δυνατόν που καταντήσαμε η Ελλάδα η πρώτη Ναυτική Δύναμη του Εμπορικού Στόλου στο Κόσμο, με Ιστορία χιλιάδων ετών στο Πολεμικό μας Ναυτικό, φτάσαμε να εμπιστευόμαστε την φύλαξη των Συνόρων μας στους ...Αλβανούς !
Ιδού τα χάλια μας Αλβανικό Σκάφος περνάει τα Στενά μετά της νήσου Χίου και Τσεσμέ για να φυλάει δήθεν τα σύνορα της Ελλάδος απο τους λαθρομετανάστες !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Η Υποκρισία σε όλη της το Μεγαλείο …
Αν οι Συριζαίοι θέλουν να φυλάξουν τα Σύνορα ,ας δώσουν μια σαφή εντολή στο Πολεμικό μας Ναυτικό και όλα θα μπουν στη θέση τους.

Η Ελληνική Σημαία  α π ο υ σ ι ά ζ ε ι   απο τον Ιστό του Αλβανικού Σκάφους …
Αν και πλέει σε Ελληνικά νερά !

 Coast Guard P134 ALS Butrinti replaced P133 ALS Lissus in  mission in east  Sea. ALS Butrinti 2nd deployment with SNMG2 in Aegean Sea Vessels pictures from 2018 in  Strait.

Το έχουμε την Νατοική Αρμάδα να πλέει στα νερά του Αιγαίου δεν μας εξυπηρετεί πουθενά ,ούτε πιστεύει κανείς οτι θα αντιδράσουν οι Νατοϊκοί της SNMG2 αν οι Τούρκοι επιχειρήσουν Απόβαση σε Ελληνικά νησιά.

Το μόνο που κατάφερε η SNMG2 ήταν, να δείξει σε όλο τον Κόσμο οτι η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει επαρκώς τα Συνορά της και έχει φέρει τα Αλβνικά Σκάφη να μας φυλάξουν!...

Μετά όταν λένε οι Αλβανοί οτι στον Ελληνικό Στρατό υπηρετούν 'Αλβανά' μας πονάει...


Το διαβάσαμε από το: "Ευτυχώς" που οι Αλβανοί μας φυλάνε τα Σύνορα !! …Κατάντια ρε !!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/blog-post_952.html#ixzz5crxo7ykm

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Α. Γρέγος: Μετατρέψατε τα ελληνικά πανεπιστήμια σε εστίες εγκληματικότητας! ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.youtube.com/watch?v=rkRvrMxka0k

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-metatrepsate-ta-ellhnika-panepisthmia-se-esties-egklhmatikothtas#ixzz5cwlCSWyZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!