Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ; ; ;

ΟΤΑΝ Η (ΑΓΡΑΦΗ!) ΙΣΤΟΡΙΑ ..."Ζ Ε Μ Α Τ Α Ε Ι" ....


Στις 7:05' το πρωΐ της 16ης Ιανουαρίου του 1956, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Χερλεσάουζεν στην μεθόριο με την Ανατολική Γερμανία, έφτασε το τραίνο που μετέφερε τους τελευταίως επιζώντες στην Σοβιετική Ένωση Γερμανούς αιχμαλώτους πολέμου. 
Σχετική εικόνα

Το τραίνο με 12 βαγόνια και 10 επιβατικές άμαξες, είχε ξεκινήσει από το Γιεκατερινμπούργκ της Σιβηρίας και μετέφερε 474 παλιννοστούντες, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες και δύο παιδιά. (Ο Ι.Στάλιν είχε ήδη "πεθάνει" το 1953...)

60 από τους επιστρέφοντες έφτασαν ξαπλωμένοι σε ξύλινα τελάρα, επειδή ήσαν άρρωστοι. 

Το σύνολο των Γερμανών αιχμαλώτων στην Σοβιετική Ένωση του Στάλιν, ήταν ...2.389.560 άτομα! 

[11 χρόνια μετά την λήξη του πολέμου έφθασαν πίσω οι ...474 !!!!!!!!!!!!!!!!!!]

Οι περισσότεροι πέθαναν στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας (τα διαβόητα ΓΚΟΥΛΑΓΚΣ)...

http://deltio11.blogspot.com/2019/01/16-1956.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Στη δημοκρατικη σου Αμερική πόσοι πέθαναν ξερεις;αν δεν ρωτά τον Άγιο παισιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΠΑΙΑΤ, ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΤΑ’ ΚΑΝΕΣ! ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ ΡΕΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ
    19/01/2019

    Διάλυση βαράει το κόμμα των ρεπατζήδων του Καμμένου, που θα βάλουνε πλάτη (ή μήπως θα στήσουνε κ…;) για να μην εκτεθεί ο Καμμένος και το τσούρμο του.

    Έτσι, μετά από τις δηλώσεις υποστήριξης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, από τους τρεις «πρόθυμους» Θεοδωράκη, Μαυρωτά και Λυκούδη, οι ρεπατζήδες δίνουν χείρα βοηθείας στον Τσίπρα, για να περάσει την προδοσία της Μακεδονίας από την επιτροπή Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον Ψαριανό που είναι με το ένα πόδι στην Νουδούλα και για ευνόητους λόγους θα καταψήφιζε, με τον Μαυρωτά που θα υπερψηφίσει, για να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την απαιτούμενη πλειοψηφία και να φέρει στην ολομέλεια την προδοτική Συμφωνία.

    Σε αντίθετη περίπτωση, ο συνοδοιπόρος του Τσίπρα, «Μακεδονομάχος» Καμμένος, θα αναγκαζόταν να βάλει τον Παπαχριστόπουλο στην Επιτροπή για να υπερψηφίσει και θα εκτιθόταν ανεπανόρθωτα.

    Ακολούθησε ανάρτηση στο Facebook του Ψαριανού, την οποία συνυπογράφει και ο Αμυράς, στην οποία υπονοείται ότι θα την… κάνουν από το Ποτάμι πριν από την Συμφωνία των Πρεσπών…

    Α ρε πρεσβευτή – Ύπατε Αρμοστή Πάιατ, όλα ίσιωμα τα’ κανες!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!