Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Σκέτη Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η ! Δείτε το Ο Λ Ο ! Ο Λ Ο Ι !


Αποτέλεσμα εικόνας για Μέρκελ Τσίπρας

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέρκελ Τσίπρας



Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2019

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Και οι επτά ήσαν υπέροχοι

    http://panusis.blogspot.com/2019/01/blog-post_20.html

    Στο ωραίο φωτομοντάζ εδώ από πάνου, μπορείτε να θαυμάσετε την περίφημη "πινακοθήκη των εξ", που θα γίνει συλλεκτική μετά την παράδοση της Μακεδονίας, ως εθνικότητα, ως πολιτισμός και ως ιστορία, στους αλβανοσλαβοβούλγαρους του πρώην βιλαετιού της Βαρδαρίας.
    Η ολοκλήρωση του δράματος θα τελεστεί, λίγα χρόνια αργότερα με την πλήρη παράδοση της και ως εδάφους, πιθανόν ως προσάρτημα στην κυοφορούμενη Μακεδονία του Αιγαίου - παλιό όνειρο των κόκκινων φαν του Πατερούλη Στάλιν.

    Φυσικά βλέπετε μόνον έξη, διότι τόσοι χρειάζονται στον κάπο ντι τούτι κάπι των κόκκινων συμμοριών, ώστε να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και να προωθήσει την πρώτη φάση του μερκελικού διαμελισμού της παλιάς Ελλάδας.
    Αν χρειαζόντουσαν επτά, θα βλέπατε επτά.
    Κι αν ο μη γένοιτο χρειαζόντουσαν δεκαεπτά, θα βλέπατε δεκαεπτά χαρούμενες φατσούλες στο κάδρο.

    Άλλωστε στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για έξη μακεδονοδότες αλλά για επτά, διότι σε τούτους εδώ, θα πρέπει να προστεθεί και η κ. Μεγαλοκονόμου, η οποία ευτυχώς πρόκαμε και τρούπωσε νωρίς και τώρα δεν χρειάζεται να την παίρνουν τηλέφωνο και να την ξεχέζουν πατόκορφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εβδόμη σφραγίδα της Μακεδονικής αποκαλύψεως
      Ευτυχως αυτη προλαβε και τρουπωσε στον συριζα νωρις.
      Ετσι το ποπολο δεν ασχολειται μαζι της και μπορει να κοιμαται ησυχη,
      με το τηλεφωνο της ανοιχτο και τη συνειδηση της πιο καθαρή και από του κ. Κοτζιά...


      Και οι επτά λοιπόν ήσαν υπέροχοι [αν και αδικούμε τους υπόλοιπους δυνητικούς μακεδονοδότες, που περίμεναν έτοιμοι στη γωνία, μπας και μετανιώσει κανείς από τους επτά, ώστε να πάρουν αυτοί τη θέση του]

      Άλλωστε τι επτά και τι διακόσιοι επτά;
      Αν συνυπολογίσουμε, στους 151 που τρώνε τώρα τη μούτζα για τη Μεγάλη Προδοσία, το ΚΚΕ το οποίο ως γνωστόν ήταν ο πρώτος μακεδονοδότης [και παραμένει, ασχέτως αν κάμει την πάπια για να γλιτώσει το κράξιμο] μαζί και το Ποτάμι, που οι βολευτές του περιμένουν πως και πως να μην βγαίνουν τα κουκιά, μπας και τσιμπήσουν κι ευτούνοι κανα ψιχουλάκι κι αν πάλι προσθέσουμε σε όλο αυτό τον συρφετό τους πάσης φύσεως "λεβέντες", που αυτομουτζώνονται γιατί δεν το έκαναν σαν την κ. Μεγαλοκονόμου, όταν ήταν το κατάλληλο timing, τότε νομίζω ότι φτάνουμε και ξεπερνάμε τους διακόσιους επτά πρόθυμους παμπόνηρους, που θα ξεπούλαγαν όχι μόνο τη Μακεδονία αλλά και τη μάνα τους ακόμα, για έναν διορισμό στην ευρωβουλή ή στη βουλή ή έστω σε μία ΔΕΚΟ...

      Κι αυτή είναι η σκληρή αλήθεια αδέρφια μου, μελλοντικοί πολίτες της Ινδογρεκίας.
      Όχι επτά αλλά σχεδόν το σύνολο των καθεστωτικών βουλευτών, μαζί φυσικά με τους γαλάζιους συμμορίτες που τώρα τάχα μου παριστάνουν τους Κινέζους, θα ήσαν πρόθυμοι να δώσουν τη Μακεδονία [και την Ήπειρο και τη Θράκη και μερικά νησάκια για δώρο] αρκεί να έκριναν ικανοποιητικά τα ανταλλάγματα.

      Διαγραφή
    2. Πλην των βουλευτών της Χρυσής Αυγής βεβαίως-βεβαίως, διότι οι άνθρωποι έχουν αποδείξει τον πατριωτισμό τους χάνοντας ο καθένας τους, 18 μήνους από τη ζωή του στης φυλακής τα σίδερα.
      Αν κάποιοι από αυτούς ανήκαν στους "πρόθυμους" των συμβιβασμών, τότε απλούστατα θα την είχαν κάνει τότε, μαζί με εκείνον τον Χρυσοβαλάντη και τον πρώην συναγωνιστή Μπούκουρα.
      Νομίζω;
      Γι αυτό άλλωστε και ο πολύπειρος στις πολιτικάντικες χορογραφίες ευρωβουλευτής κυρ Κύρτσος, έδωκε συμβουλή στον σύντροφο Τσιπρα, να επιταχύνει την ά-δικη δίκη και να τους κλείσει όλους μέσα, μπας και βρει την ησυχία του το καθεστώς...

      Άρα ποιος ο λόγος να δίνονται στη δημοσιότητα τα τηλέφωνα των έξ, για να τους ενοχλεί ξημερώματα ο κάθε προδομένος;
      Κανονικά θα έπρεπε να δίνεται σε όλους τους ελληνόφωνους ψηφοφόρους κι από ένας καθρέπτης, για να κοιτάνε κάθε πρωί το ποιος έδωσε το δικαίωμα σε κάτι τέτοιους ντενεκέδες, να μπορούν να προδίδουν, να ξεπουλάνε, να διαπραγματεύονται, να παζαρεύουν και να μαχαιρώνουν πισώπλατα, ένα ολόκληρο έθνος.

      Όχι κυρία μου...
      Οι επτά μακεδονοδότες [ή και οι διακόσιοι επτά, αν χρειάζονταν] δεν κάνουν τίποτε παραπάνω από αυτά που έκαμαν πάντα, όντας από ήθος και από έθος αμοραλιστές και παρτάκηδες.
      Στην πραγματικότητα και οι επτά ήσαν υπέροχοι, στο εντεταλμένο τους έργο, αλλιώς δεν θα φρόντιζαν να τους μπάσουν στα κοινοβούλια οι μεταπράτες της βούλησης των λαών.
      Ή μήπως δεν θυμάσαι πως έμπασαν τα "ποτάμια" στις βουλές, οι μεγιστάνες της παραπληροφόρησης, για να διαθέτουν έναν τζόκερ, στα υπόγεια παιχνίδια τους;

      Το πρόβλημα δεν βρίσκεται ούτε στον κ. Παπαχριστόπουλο, ούτε στην κ. Παπακώστα, ούτε στην κ. Κουντουρά [η οποία απαλλάσσεται και λόγω ομορφιάς]
      Το πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια τη δομή του πλέον απολυταρχικού καθεστώτος, από τον καιρό των αρχαίων τυράννων [που αν μη τι άλλο φρόντιζαν και για το καλό των υποτελών τους] το οποίο πλασάρεται στο πόπολο με τον μανδύα της "δημοκρατίας"

      Ποιας δημοκρατίας, δηλαδή;
      Αυτό δα έλειπε να σφετερίζονται και το όνομα της Δημοκρατίας, οι καραγκιόζηδες των εθνών, που απλώς εκμεταλλεύονται τη δικτατορία της κατευθυνόμενης ψήφου, για να προωθούν εργολαβικά τις ντιρεκτίβες των αφεντικών τους.

      Και μα τω Χριστώ σας μιλάω ρε παιδιά, μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο, εκατοντάδες χιλιάδες εναπομεινάντων Ελλήνων, να είναι πρόθυμοι να υποστούν την ταλαιπωρία και το κόστος ενός αυθημερόν ταξιδιού από τη Νέα Βύσσα στην Αθήνα για το παλλαϊκό συλλαλητήριο αλλά δεν τους πάει ο νους να πράξουν το πολύ απλό - να πάνε να ψηφίσουν ένα από τα κόμματα που πραγματικά αντιστέκονται στην προδοσία της Μακεδονίας.

      Τη Χρυσή Αυγή ας πούμε - ή έστω, ένα από τα πατριωτικά αναχώματα που στήνει το καθεστώς για να ανακόψει την πορεία της.
      Πραγματικά, το συλλογιέμαι και άκρη δεν βγάνω [και μετά με κακοχαρακτηρίζουν και ως χρυσαυγίτη...]

      Γι αυτό σας λέγω...
      Και οι επτά ήσαν υπέροχοι.
      Εμείς είμεθα μαλάκες [και ελαφρώς συνένοχοι στην Προδοσία...]



      Η μία εκ των επτά...
      Σας τη βάνω εδω σε φωτογραφία, ως αντιστάθμισμα του σοκ που σας προκαλεσα,
      με τη φωτο της κ. Μεγαλοκονομου...
      Όπως λέγουν και στον Άνω Νίγηρα, όπου υπαρχουν ακομα σοφοί ιθαγενείς...
      "Η ομορφιά είναι ανώτερη της ηθικής, διότι δεν χρειάζεται θυσίες..."
      Και πολύ σωστά το λέγουν...
      Προσωπικώς, θα αθώωνα μία τέτοια κουκλάρα, ακόμα και αν τη συλλαμβάνανε επ' αυτοφώρω,
      να ληστεύει κεμπαπτσίδικα.
      Αλλά φυσικά ποτέ δεν θα τη ψήφιζα για βουλευτίνα.
      Γιατί τότε δεν θα αθώωνα τον εαυτό μου
      Είναι ζήτημα κοινής λογικής...
      Δημοσιεύτηκε 3 hours ago από τον χρήστη Λευτερης Πανουσης

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!