Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Σ Α Ν ! ΤΑ Ρ Η Μ Α Ξ Α Ν ! (Διά ...αριστερής μεθόδου! Ξέρετε τώρα...)



Κοροϊδία (ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ) τέλος! 
Έγγραφα που κατατέθηκαν στην Βουλή, αποκαλύπτουν ότι κάθε άλλο παρά αλήθεια λέει η δηθεν κυβέρνηση για τα ακίνητα του Υπουργείου Πολιτισμού που περιήλθαν στο Υπερταμείο. 


Αποτέλεσμα εικόνας για κνωσσός

ΑΙΣΧΡΟΙ - ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΟΙ - Ψ ε ύ τ ε ς !!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για λευκος πυργος

Ισχυρίζονται ότι κατά ...λάθος, μετέφεραν στο Υπερταμείο πριν 4 μήνες, τα 2.329 (!!!!!!!!) Μνημεία της χώρας, μεταξύ των οποίων η Κνωσσός, η Σπιναλόγκα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θες/νίκης, ο Λευκός Πύργος κ.α.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σπιναλόγκα

Το Υπερταμείο παρενέβη στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της προσφυγής του Συλλόγου Αρχαιολόγων και υπέρ του Πρωθυπουργού και της απόφασης Τσακαλώτου! με την οποία γίνεται η μεταβίβαση των μνημείων της χώρας στο Υπερταμείο. 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Κόκκινη χούντα: Έξι συλλήψεις ατόμων για αφίσες κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας!
    Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

    Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι εθνομηδενιστές της κυβέρνησης, που ετοιμάζονται να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της, καθώς θεωρούν ως «παράνομη αφισοκόλληση» και περισσότερο ως «στοχοποίηση» (!) μια αφίσα, η οποία απλώς ρωτάει κάθε βουλευτή εάν θα προδώσει την Μακεδονία ΜΑΣ!

    Στα πλαίσια αυτά συνελήφθησαν 6 άτομα για «παράνομη αφισοκόλληση σε Γρεβενά, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται από τα κάθε είδους κυβερνητικά φερέφωνα ένα κλίμα τρομοκρατίας, σύμφωνα με το οποίο όποιος τολμά να κρίνει αρνητικά τους βουλευτές εκείνους που θέλουν να ψηφίσουν την (όντως) προδοτική συμφωνία των Πρεσπών είναι… εγκληματίας και θα πρέπει η Δικαιοσύνη να του φερθεί αναλόγως.

    Η διαφωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, η πολιτική κριτική και αντίρρηση, το κατοχυρωμένο δικαίωμα στην κατάκριση προθέσεων, πράξεων, πρακτικών και παραλείψεων θεωρείται πλέον ως… πρόθεση διάπραξης εγκληματικής ενέργειας!



    Η ίδια κυβέρνηση που επιτρέπει στις ολιγομελείς παρακρατικές «αντιφασιστικές» ομαδούλες να κάνουν ανενόχλητοι παράνομες αντισυγκεντρώσεις και να απειλούν με εμετικά και απάνθρωπα συνθήματα ανοιχτά τις ζωές των μελών και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της τρίτης πολιτικής δύναμης (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) της Χώρας, τώρα θίγεται από μια απλή αφίσα διαμαρτυρίας που διατυπώνει ερώτημα σε βουλευτές, αν προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

    Όχι υποκρισία και επιλεκτική στάση, αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Στην πραγματικότητα, φανερώνει την ενοχή της κυβέρνησης, ακριβώς επειδή οι άνθρωποί της ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό που θέλει να κάνει είναι μια ξεκάθαρη πράξη εθνικής προδοσίας.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!