Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 16-11-18)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πρόκειται για μια συλλογή από άρθρα γύρω από το Σκοπιανό πρόβλημα, η οποία θα καλύψει το θέμα για κάθε ενδιαφερόμενο. Έτσι, με ένα και μοναδικό μήνυμα, μπορείτε να ενημερώσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας γύρω από το όλο πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί να χαθούν στο διαδίκτυο για….. μήνες, προκειμένου να συλλέξουν αυτές τις πληροφορίες! Η συλλογή θα ενημερώνεται.

 Related image
ΥΠΟΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ακυρώνει την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα…

ΒρωμUSA η ‘’συμφωνία’’…Ο Καμμένος λεει ότι Κοτζιάς πήρε 50 εκατομμύρια…. Ο Κοτζιάς λέει ότι ολη η κυβέρνηση τα ‘’πήρε’’ από τον Σόρος….. Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra που είναι ο ‘’πρωθυπουργός’’ (που λέει ο λόγος…) πόσα; Εδώ ο παππάς… εκεί ο παππάς…. ρε που είναι ο παππάς;


Γέρακας: Εμετικά συνθήματα μίσους κατά των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» - Απειλούν τη ζωή τουςΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1949. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...Δείτε πως οι Σκοπιανοί υποδεχτήκαν τον Χίτλερ σαν ήρωα! Μοναδικό ντοκουμέντο!
 ΡΩΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!