Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ και είδαμε πολλά...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20/1/2019

Στο ευρύτερο χώρο σήμερα Κυριακή της Πλατείας Συντάγματος, είχαν κατακλύσει όλους τους χώρους απο νωρίς εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, πέραν των Αθηναίων και αμέτρητοι συμπολίτες μας απο αναρίθμητα σημεία της επικρατείας μας!

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20/1/2019

Τά 'πούλμαν' ήταν ατελείωτες & αμέτρητες σειρές, που έψαχναν απο τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, να βρούν στά αθηναϊκά προάστια, μία ...θέση να παρκάρουν.

Σχετική εικόνα

Καί όχι μόνον αφού είχαμε αφίξεις π α τ ρ ι ω τ ώ ν ομογενών, απο διάφορες χώρες, όπως τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, ακόμα και την Σιγκαπούρη!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20/1/2019

Τώρα ποιό λέτε ήταν το "γέλιο" αλλά και η μεγάλη και κορυφαία "Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α" της πανικοβλήτου κυβερνήσεως;
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας, που μιλούσε για ..."60.000" συγκεντρωμένους!!!!!!!!!!!

ΓΕΛΑΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 'ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ', ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ!

(ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε.).

ΤΑ  Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α   όμως της κάθε φαιδρής Γεροβασίλη έχουν ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!
Μίλησαν (οι αστυνομικές ανακοινώσεις για πολλά γέλια) για "326" συνολικά πούλμαν και ..."2" απο την Κρήτη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20/1/2019

Οι Κρητικοί που έφθασαν στον Πειραιά τις πρώτες πρωϊνές ώρες ήλθαν με περίπου 150 πούλμαν!!!
(Χώρια όσοι έφθασαν με δικά τους μέσα).

Τα οποία 150, μέτρησαν δημοσιογράφοι στο τεράστιο χώρο 'παρκαρίσματος' του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας στο Νέο Φάληρο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20/1/2019

Τά τοξικότατα δακρυγόνα της Γεροβασίλη και της (τραγικής;) Παπακώστα, άρχισαν να πέφτουν ΑΛΗΘΙΝΗ "ΒΡΟΧΗ" γύρω από τις 02.30΄στους γύρω απο τον Άγνωστο Στρατιώτη χώρους, υποχρεώνοντας χιλιάδες συγκεντρωμένους κάθε ηλικίας, να απομακρυνθούν τάχιστα, αφού ούτε να αναπνεύσουν μπορούσαν, ούτε να κοιτάξουν από το έντονο 'τσούξιμο' στα μάτια και τα συνεχή δάκρυα....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20/1/2019

Οι διαδηλωτές με μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, κληρικούς, μοναχούς και μοναχές βρήκαν διεξόδους στις παρόδους της πλ.Συντάγματος, ήτοι στις οδούς Κριεζιώτου, Ζαλοκώστα, Ακαδημίας (αρχή), Μέρλιν, Κανάρη, ενώ άλλοι υπεχώρησαν στην οδό Πανεπιστημίου.

Χαρήκαμε ιδιαιτέρως που συναντήσαμε τον πατριώτη και ΜΑΧΗΤΗ Σεβ.Μητροπολίτη Χίου κ.Μάρκο, που με εμφάνιση απλού κληρικού και συνοδεία ενός διακόνου, πορευόταν για την εξέδρα. 
Σημειωτέον παρέστησαν συνολικώς μόνον 5 Μητροπολίτες, μεταξύ αυτών οι Πειραιώς Σεραφείμ και Μεσογαίας Νικόλαος. (ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 70 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ....Π Ο Υ ;;;;;)

(Αληθινά λυπηρότατη εικόνα, τα πανάκριβα καφενεία και τα εστιατόρια της πλ.Κολωνακίου, που  είχαν τήν ώρα της συγκεντρώσεως,  το αδιαχώρητο απο ...'κυριλέ' θαμώνες, κυρίες και κυρίους,  που φαίνεται δεν τους άγγιζε διόλου το καυτό ζήτημα της Μακεδονίας μας...)

Όσο για τους δήθεν "ακροδεξιούς" και "ακραίους" και άλλες χοντροκομμένες ανοησίες, ή "χρυσαυγίτες", δεν τους είδαμε πουθενά!

[Ξεχωρίσαμε όμως, δύο περίεργες ομάδες απο 15 - 20  ευέλικτα άτομα ντυμμένα κατάμαυρα, άλλοι με κουκούλες (ενώ δεν είχε αρχίσει η βροχή) και ορισμένοι με κράνη, που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στον συγκεντρωμένο κόσμο, μάλλον συντεταγμένοι και με βιαστικό βηματισμό...]

Η ουσία ήταν πώς με τις διαρκείς και επίμονες ρίψεις (τοξικών) χημικών γιά αρκετές ώρες εναντίον οικογενειών, μικρών παιδιών και ηλικιωμένων ανθρώπων, υπονόμευσαν αναντίρρητα την συγκέντρωση, πιέζοντας τους ειρηνικούς απολύτως διαδηλωτές να καταφύγουν εσπευσμένα στους γύρω δρόμους.

(Δύο λόγια γιά τους γενικώς θετικούς ομιλητές ή και συγκινητικούς στους  λόγους τους, στην συγκέντρωση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κρις σπύρου

Ανάμεικτα έως αρνητικά συναισθήματα μας δημιούργησε ο γνωστός Ελληνοαμερικανός Κρίς Σπύρου, που ενώ εκφραζόταν πατριωτικώς υπέρ της Μακεδονίας μας, επέλεξε να αναμείξει και να κάνει λόγο, για τις υποσχέσεις του Μπίλλ Κλίντον πρός τους ομογενείς μας τότε, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ...

Κύριε Σπύρου, ΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, ο επιεικώς αδιάφορος έως φιλότουρκος Μπίλλ - θυμηθείτε τήν κρίση των Ιμίων! - ή η μισέλλην κυρία του Χίλλαρυ για τον Ελληνισμό;

Αποτέλεσμα εικόνας για κρις σπύρουΑποτέλεσμα εικόνας για κρις σπύρου

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για κρις σπύρου

Πόσο πολύ  α κ α τ α ν ό η τ α  ΠΙΣΤΟΣ παραμένετε κύριε Σπύρου εδώ και ...δεκαετίες στο ΟΛΕΘΡΙΟ και ΔΙΑΒΛΗΤΟ απέραντα αυτό ζεύγος; 
Και γιατί; 
ΟΛΕΘΡΙΟ προσέξτε και για τις ΗΠΑ!)

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Σπύρου μάλλον δεν πληροφορήθηκε για το σκάνδαλο pizzagate στο οποίο εμπλέκονται οι Κλίντον. Γιατί τον διάλεξαν για ομιλητή οι διοργανωτές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!