Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΔΡΟΜΟ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΕΠΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)




Επίθεση σε οδηγό νταλίκας, που ήθελε να πάει στην δουλειά του, χρησιμοποιώντας έναν δρόμο που έχει πληρώσει ως φορολογούμενος πολίτης, πραγματοποίησαν «προσφυγάκια», που έχουν αποκλείσει με καιγόμενα λάστιχα την Συμμαχική Οδό, διαμαρτυρόμενα για την έλλειψη θέρμανσης στο hot spot των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Μόλις ο οδηγός επιχείρησε να περάσει, δύο λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα χτυπώντας το παρμπρίζ της νταλίκας, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές στο όχημα και να τραυματισθεί ο οδηγός στο πρόσωπο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του εποικισμού της χώρας!



1 σχόλιο:

  1. Με κακούργημα (!) στον ανακριτή ο οδηγός που τραυμάτισαν οι λαθρομετανάστες στα Διαβατά


    Αληθινό και πιστευτό… Στον ανακριτή οδηγούν τον οδηγό νταλίκας που τραυμάτισαν οι λαθρομετανάστες στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

    Χθες, λαθρομετανάστες που διαβιούν στο κέντρο φιλοξενίας κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας έκλεισαν τον δρόμο εγκλώβισαν, οδηγούς και επιτέθηκαν σε έναν εξ΄ αυτών προκαλώντας μάλιστα και φθορές στην νταλίκα του. Οι λαθρομετανάστες καθ’ υπόδειξη του θύματος συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και κατόπιν μηνύσεως που υπέβαλε ο άτυχος αυτοκινητιστής τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σωματικές βλάβες και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

    Όμως τα δασκαλεμένα (από αριστεριστές και ΜΚΟ) «προσφυγάκια» προέβησαν και αυτά σε μήνυση κατά του οδηγού που εγκλώβισαν και ξυλοκόπησαν! Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για έναν τραυματισμένο «πρόσφυγα».

    Αυτή είναι η χώρα των ανοιχτών συνόρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ξυλοκοπούνται οι νόμιμοι πολίτες της χώρας από τους παράνομους και στην συνέχεια να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στον ανακριτή.

    https://youtu.be/7vLu8CMFvPY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!