Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑ; - - - - - - - ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ''ΝΑΙ'' ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - - - - ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ SEEBRIG ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - - - - Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ........
Ας επαναλάβουμε τι είναι η Ταξιαρχία SEEBRIG ΕΔΩ και ΕΔΩ. Πρόκειται για τον κατοχικό στρατό του σιωνισμού στην Ελλάδα η οποία παρουσιάζεται με στολές της ελληνικής αστυνομίας σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις που απειλούν το σύστημα. Αυτοί χτυπούσαν στο συλλαλητήριο επί οικουμενικής κυβέρνησης Παπαδήμ(ι)ου αλλά και στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.Πρόκειται ουσιαστικά για στρατό κατοχής. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε πια στρατό κατοχής με αποδείξεις από το 2011. 



Δείτε τον εν ενεργεία στρατηγό Στεφανή ΕΔΩ και τον Φραγκούλη Φράγκο ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΕΔΩ και ΕΔΩ) να συνεργάζονται μαζί τους αλλά και τους ύμνους του Αβραμόπουλου προς αυτούς κατά την επίσκεψη του στον Τίρναβο.... Για να δείτε τη δούλεμα πέφτει ο Φράγκος δηλώνει ''Μακεδονομάχος'' !

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για φραγκος φραγκουλης μασονος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ  SEEBRIG
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια περί ιδρύσεως πατριωτικού κόμματος ή ενός μετώπου που θα 

ηγηθεί ο κ. Φράγκος Φραγκούλης. Το ζήτημα των Σκοπίων και ειδικά το θέμα της ονομασίας του μορφώματος στα βόρεια της Χώρας, άνοιξε την όρεξη σε πολλούς που δεν θα διστάσουν να «σκυλέψουν» πάνω σε ένα τόσο κρίσιμο και ευαίσθητο Εθνικό μας θέμα.

Επειδή όμως ο κόσμος είναι μικρός και ο δημόσιος βίος του καθενός έχει καταγραφεί ας δούμε ποιος είναι ο «υπερπατριώτης»  κ. Φράγκος, προς ενημέρωση κάποιων που δεν γνωρίζουν το παρελθόν του ανδρός ή κάποιων που προσπαθούν να το ξεχάσουν ή να το αποκρύψουν .

  • 1) Επί της θητείας του δημιουργήθηκε η SEEBRIG! Καμία αντίδραση από μέρους του.
  • 2) Επί της ηγεσίας του εισήλθαν οι αλλοδαποί αξιωματικοί στην  Ευελπίδων. Καμία αντίδραση .
  • 3) Δημιούργησε την τάφρο στον Έβρο που θα χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί για διάπλου προς τη Βουλγαρία.
  • 4) Υπηρέτησε το σύστημα ως υπηρεσιακός υπουργός στην Κυβέρνηση Σαμαρά .
  • 5) Ουδέποτε αντέδρασε όταν το ΝΑΤΟ χρησιμοποιούσε το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια.
  • 6) Επί της ηγεσίας του τοποθετήθηκε Τούρκος διοικητής στον Τύρναβο. «Σφύριζε» εκ νέου αδιάφορα.
  • 7) Η κόρη του έκανε αγώνα υπέρ των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ στην κρατική ΕΡΤ σε σειρά ντοκιμαντέρ. Κουβέντα από τον κύριο Φράγκο.
  • 8) Σε καμία δημόσια τοποθέτησή του ή ομιλία του δεν αναφέρθηκε στον ρόλο της Αμερικής και της Γερμανίας που επιθυμούν διακαώς τη λύση του προβλήματος , φυσικά με τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα του μορφώματος των Σκοπίων .
Μια σειρά λοιπόν από πράξεις και παραλήψεις που όχι απλώς γενούν ερωτηματικά, αλλά δείχνουν ξεκάθαρα το δυτικόδουλο πρόσωπο του «πατριώτη» που θέλει να ηγηθεί του μετώπου. Εύχομαι οι Έλληνες να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ουδείς μπορεί να γνωρίζει τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί στη συνέχεια για την Πατρίδα και το Έθνος. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ πριν να είναι πολύ αργά.


Παραθέτουμαι ένα αποκλειστικό βίντεο-αποκάλυψη του «ηγέτη»(καρεκλοθύρα? ) Φράγκου,που όταν κραύγαζαν οι αξιωματικοί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητώντας από τον τότε αρχηγό φράγκο να στηρίξει τον ελληνικό στρατό, αυτός τους απάντησε ως εξής: «Μου ζητάτε να παραιτηθώ αλλά δε βρίσκω τον λόγο να στερήσω 400 ευρώ την οικογένειά μου». Αυτός λοιπόν που θυσίασε την αξιοπρέπεια των στρατιωτικών για 400 ευρώ, θα ηγηθεί της χώρας??
Τα στοιχεία των αξιωματικών τα έχουμε στη διάθεσή μας αλλά δε τα δημοσιοποιοπούμε για ευνόητους λόγους.Τελικά, κάποιους τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η καρέκλα???


Ανακαλύψαμε ακόμα ένα βίντεο για τον τρόπο που διαπαιδαγώγησε ο Έλληνας Φράγκος την κόρη του δίνοντάς της αξίες ελληνοκεντρικές και προάσπισης του Έθνους.
Η κόρη του Φράγκου παρουσίαζε εκπομπή στην ΕΡΤ μέσα από την οποία αναφερόταν στα καλά του πολιπολιτισμού και έκανε αγώνα για να εμπλουτίσουμε την Ελλάδα με Αφγανούς,Πακιστανούς ώστε το Έθνος των Ελλήνων να γίνει καλύτερο.
Αυτός που δεν μπόρεσε να διδάξει στα παιδιά του την αγάπη για το Έθνος, θέλει να ηγηθεί του ‘Εθνους?


 anatropionline 



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!