Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Άρθρο Τέκτονος το 2008: “Η Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί για το σχέδιο της τ ρ α π ε ζ ι τ ι κ ή ς ΕΛΙΤ ”


Αποτέλεσμα εικόνας για Maurice Strong
MAURICE STRONG

“Δεν είναι η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη οι βιομηχανικοί πολιτισμοί να καταρρεύσουν; Δεν είναι δική μας ευθύνη να το φέρουμε αυτό;”

– Maurice Strong, Διάσκεψη του Ρίο, 1992

Ο Jean d’Eau στην Βουδαπέστη δίνει μια γενικά ακριβής εκτίμηση της μηχανικής οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Τέσσερα μικρά έθνη της Ε.Ε. στην κατηγορία των «Ευρωπαϊκών» συνετρίβησαν. 
Η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Ισπανία. (Χαϊδευτικά αποκαλούνται «PIGS» (γουρούνια!) από το ΔΝΤ).

Η Ελλάδα είναι κυρίως η κυβέρνηση η οποία μπορεί να καταρρεύσει πρώτη επειδή ο κόσμος της έχει επαναστατήσει. 

Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να δουν εγχώριο χάος παντού, αν και είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν πραγματικότητα. Ο d’Eau λέει επίσης ότι η «λύση» που προβλέπεται για τα έθνη της Ε.Ε. με την κατάρρευση του Ρ, Ι, G, S σχετίζεται και με την Κίνα. 

Δεν ξέρουμε αν αυτό το σενάριο θα πέσει. Δεδομένου όμως των τελευταίων ραγδαίων εξελίξεων, το δημοσιεύουμε γιατί είναι πιο σχετικό από ποτέ.

Το παρακάτω άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στις 18 Μαϊου 2008

του Jean d’Eau

“Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος του Εβραϊκού Ελευθεροτεκτονισμού στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του χρεωκοπημένου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να “δημιουργήσει” το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Η ευρωπαϊκή “ελίτ” χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να πείσει τα πρόβατα ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν επιλυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει”, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει, δεδομένου ότι οι νότιες ευρωπαϊκές χώρες (καθώς και οι Ανατολικές) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (είναι τώρα απορροφημένες στο ευρώ).

Εκεί είναι που οι διεφθαρμένοι παγκοσμιοποιητές πολιτικοί έπαιξαν το ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου για να φέρουν τις νότιες και τις οικονομίες της Ανατολικής Ευρώπης σε ένα οριακό σημείο, ώστε να αποδυναμώσουν την οικονομία των ΗΠΑ και να καταρρεύσει η Κινεζική, Ινδική και Ρωσική οικονομία.

Η «μόνη λύση» που πρόκειται να προταθεί σύντομα από την Ε.Ε. είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να έχει ένα κεντρικό ευρωπαϊκό προϋπολογισμό. 

Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν περισσότερα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα καθιερώνονται επίσης από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.

Θα είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την “απαραίτητη” δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild κ.α.). 

Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την παγκόσμια τεχνητή ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη «υπερθέρμανσης του πλανήτη»).

Έτσι, οι Ευρωπαϊκές «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνουν πιο ισχυρές από τις παραδοσιακές “ελίτ” των ΗΠΑ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον ερχόμενο Ευρωπαϊκό Στρατό.) 

Στη συνέχεια, οι “ελίτ” των ΗΠΑ θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην Ε.Ε. και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.

Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ετικέτα) θα είναι μια αυτοκρατορία που κυβερνάται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την αυτοκρατορία των Χαζάρων. 

Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι ψεύτικα, περιμένετε έως ότου το παραπάνω σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσουν σε ένα κόσμο «Σοφών της Σιών». 
Εκτός, φυσικά, αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας αυτοκρατορίας.”

Πηγή: Henry Makow

Πηγή: Offtherecord

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Καταρχάς η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη,είναι εκλείψει το αιμοβόρο σινάφι σου μιστερ στρονγκ.Κατά δεύτερον να διαολοστείλουμε την Ε.Ε και ότι αυτή αντιπροσωπεύει και να γυρίσουμε πίσω στο δικό μας νόμισμα καθώς και στις αξίες και τα ιδανικά μας,που απεμπολήσαμε στην προσπάθειά μας να γίνουμε ευρωπαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. > “Δεν είναι η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη οι ΑΣΧΗΜΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΟΠΙΘΗΚΟΙ & ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ - να καταρρεύσουν;

    --> Δεν είναι δική μας ευθύνη να το φέρουμε αυτό;”

    – ΕΛΛΑΔΑ , Διάσκεψη του ΚΑΛΟΥ , 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!